Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] IsroBot Instrukcja

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie , kopiłem wczoraj isrobota na 30 dni wszystko ustawiłem , współrzędne spot itd. Problem jest gdy bot robi repota, zamiast jechać mostami na guardy to jedzie na dol na rybki :D Nie mogę go w żaden sposób zmusić żeby jechał właśnie tam. Powtórzę jeszcze raz że współrzędne na pewno mam podane dobrze.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich :D

Czy bot ( iSRObot ) działa na euro char'ach ?

I czy on sam naprawia broń, bo sie tam nie doczytałem.

Opublikowano

Tylko przetlumaczyles opcje, a przydaloby sie zebys opisal dzialanie niektorych opcji.

Poprawki do Twojego tlumaczenia:

34. Pierwszy skill używany przy ataku

Skill rozpoczynający atak.

39. Drugi skill używany przy ataku

Zapasowy skill rozpoczynający atak.

54. Użyj assit skills podczas ataku

Używaj buffów w czasie walki.

76. Pakowanie od góry w sklepie

AHAHAHHA tutaj sie niezle usmialem :D

To jest nic innego jak Porządkowanie itemów w storage.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego bota. Czy opłaca się w ogóle na niego kase wydawać ?? I czy wizzem dobrze tym botem expić ?????? Proszę o odpowiedź ponieważ myślę nad jego zakupem :P

Opublikowano

Isro jest jednym z najlepszych botów więc jak chcesz sobie pobocic to opłaca się go kupic. Kazdy bot będzie expił wizzem tak samo więc niema zadnej róznicy czy kupisz isro czy turbo.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Ale mi chodzi o to jaK np. gra sie wizzem to trzeba dużo kombinowac zeby zabić pt lub gianta. Więc czy na tym bocie wizzem dużo będzie padał ??

Opublikowano

Isro nie ma mozliwosci zmiany broni i np. uzycie blesa albo zaznaczenia jakich typy mobow ma atakowac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam parę pytań odnośnie kupna tego bota bo jestem zupełnie zielony ;/

Prosze mi podac co mam po kolei zrobić aby cieszyć sie tym botem ? Chodzi mi o kupno itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam mały kłopot ponieważ gdy bot idzie na przykład zrobić repota i chce schować itemki które mu dropły to sie ścina na storage tzn klika na storage i juz nie wibiera usade storage(czy jak się to tam pisze) i tak stoi dopóki np ja nie kliknę i tak jest również u innych NPC. Nie wiecie czego to jest powodem z góry THX

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam duuuzy problem Przynajmniej dla mnie ;]] Pierwszy raz uzywam bota, usatwiam wszystko tak jak na pisze poradniku... loguje sie do bota expi 15 min i zanika auto training ten przycisk z lewej strony na dole zanika nie da sie go kliknac ani nic zrobic... wez mi ktos doradz bo bocic nie moge ;/

/\/\

/o.O\ \\/o\

\></ //\/ Oto kroliczek i sledzik. skopiuj ich do swojego podpisu, aby pomoc im zapanowac na swiatem

304044972.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam maly problem, mam zaznaczona opcje 3 Pick First ale to chyba niedziala, bot podnosi itemki jak mu sie podoba, raz podniesie a raz nie. Juz nie raz widze jak jakis koles zbiera po mnie itemki <_< nawet nie mam pelnego plecaka, Elixiry tez nie zawsze podnosi.

Prosze o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam pytanie jak ustawić tego bota zeby sam na spota szedł?podobno wystarczy współrzędne wpisać.. wpisałem użyłem return scrolla zrobil tp do miasta kliknąłem auto training i nic..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Allegro.pl

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o co biega? mam po polsku all gites i niezna kliknac "Zacznij Trening" czyli start bota i w grze na czerowno mi pisze "login to bot server is failure service time is over" lub "login to bot server is failure, cause data error" co z tym mam zrobic? plz fast odp

z gory thx ;]

Edit juz nietrzeba mam lepszego bota wg mnie ;p SroKing ;]

Opublikowano
Witam, mam pytanie jak ustawić tego bota zeby sam na spota szedł?podobno wystarczy współrzędne wpisać.. wpisałem użyłem return scrolla zrobil tp do miasta kliknąłem auto training i nic..

Zaznacz Loop bot activity czy coś takiego ;).

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...