Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Future2

fogat

559 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      361
    • Nie
      76
    • Nie jestem pewien
      122
  2. 2. Co chcecie w IS'ie ?

• To co na PL'u + To co mo?na zdoby? w grze .
      308
    • Bronie i Zbroje itd.
      137
    • Oboj?tnie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

raczej nie ma jeszcze, ale lukaj sobie częstawo, to się przekonasz:)

do Teamu- po całkowitej porażce Atelland sporo ludzi czeka na Wasz serwer, jesli w przeciwieństwie do Atelland Wy wywiarzecie się z zapowiedzi to powinniście miec bardzo duzo graczy. na to licze:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie moge sie do czekac prezentacji

Pozdro

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

tez nie mogę się doczekać ,ale jak sami widzicie,,członkowie teamu nie zaglądają tutaj...czasem napisza, że działaja przy s.

Mam nadzieje, że to prawda:)

#Edit

za co jakiś ch*J dał -?? w sumie to nie ważne, ale ogarnijcie sie dzieci neo...

Opublikowano

Serwer 95%

Klient 90% ( interfejs muszę zrobić + Emocje. )

Strona 80%

W 6-7 bonie będą dostępne bony po 70 do statystyk ,ale nie będzie dostępny w sklepie tylko będzie dropił od 130lvl'a

Silny na potwory 30%

Max PŻ 10000

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

Kosmicznie bony ^.^

Bony takie ,ponieważ na 200lvlu z 25k pż będziesz biegał lub 2k ataku?

Przewidywwany start?

Marzec 2011.

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

Bony takie ,ponieważ na 200lvlu z 25k pż będziesz biegał lub 2k ataku?

Marzec 2011.

Burn nie o to chodzi...jak nie dasz nic na ludzi to jak każdy włozy po 10k pz w każdy item to powiedz mi kto ma jakiekolwiek szanse go dednąć na wojnie??

To przesadzone boniki 10k pz...

Opublikowano

@UP

Dokładnie myślę tak samo, poza tym pomyślimy jeszcze nad tymi bonami. Gwarantuje wam, że wszystko będzie dobrze dopasowane jeżeli chodzi o bony.

Pozdrawiam Fogat

futureteam1.png

Opublikowano

Nie przesadzajcie aż tak z tymi statystykami , ogarniacie to ile BMowi bedzie dawałą Ochronka ? =] Albo jego DMG duszkiem

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Poraz ostatni raz pisze że planujemy start na sam koniec MARCA 2011r.

Pozdrawiam Fogat.

futureteam1.png

Opublikowano

ze smutkiem musze stwierdzić, że chłopcy raczej nie mają dedyka...i dlatego nie podniecają się ta prezentacją i nie dyskutują z nami, bardzo możliwe tez , że w końcu trafiliśmy na ogarnięty team, który po prostu zajmuje się rzetelnie swoją praca i laske kładzie na zapowiedź, bo chce dotrzymac słowa:)

Pożyjemy zobaczymy:)

Opublikowano

ze smutkiem musze stwierdzić, że chłopcy raczej nie mają dedyka...i dlatego nie podniecają się ta prezentacją i nie dyskutują z nami, bardzo możliwe tez , że w końcu trafiliśmy na ogarnięty team, który po prostu zajmuje się rzetelnie swoją praca i laske kładzie na zapowiedź, bo chce dotrzymac słowa:)

Pożyjemy zobaczymy:)

Dedyka mamy .

Do zrobienia zostało nam niby niewiele ,a zarazem bardzo dużo...

Dodać niektóre nowe przedmioty do klienta + serwer i interfejs oraz stronka...

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

zostalo 2 dni ja tam moge poczekać co jak znowu jakis serwer niebendzie dopracowany i znowu go zamkną poniawaz musza w tydzien zrobic jakies gowno ?

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Dedyka mamy .

Do zrobienia zostało nam niby niewiele ,a zarazem bardzo dużo...

Dodać niektóre nowe przedmioty do klienta + serwer i interfejs oraz stronka...

czyli jednak opcja z rzetelnie pracującym teamem, podoba mi się...adi piszesz do końca marca 2 dni- a ja tam moge nawet 2 tygodnie poczekac...ale Burn...jak piszecie, że będa mapki i mpby, to niech będa...a nie po starcie napiszecie macie tylko to, tamto dodamy potem...to odpycha mnie i wielu na pewno od takiego serwa:)

Pracujcie pilnie:)

Opublikowano

niekrytykrytyk

sory powiedzialem moge pioczekać czytaj uwaznie!

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...