Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Future2

fogat

559 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      361
    • Nie
      76
    • Nie jestem pewien
      122
  2. 2. Co chcecie w IS'ie ?

• To co na PL'u + To co mo?na zdoby? w grze .
      308
    • Bronie i Zbroje itd.
      137
    • Oboj?tnie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boze czytalem same 9stron i mozna sie chyba pogubic ?

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Zgtadzam sie w 100%

Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna.Zbyt duża sygna

Opublikowano

Mam Propozycja ona jest następująca :

• Średnie i Umiejętności w Każdej BRONI!!

• Magiczne Metale

• Spoty pojawiania się potworków powiększone aż 2x!! Oraz ilość Mobów w grupach także zwiększona!!

• Wierzchowce do Zabawy!! Można sobie nimi pojeździć dla relaksu, ciekawy dodatek •

• Nowe Metiny

Jak Pomysle to bd jeszcze lepsze pomysły !

Opublikowano

Dobra oto kolejne moje pomysły:

• Biologa można oddawać co chwilę, bez oczekiwania, lecz prawdopodobieństwo spalenia przedmiotu jest dużo większe oraz ilość wymaganych przedmiotów także znacznie większa!

• Kamyki które dają skill od razu z G na P

• Połysk na zbroje i bronie +7,+8,+9

• dodać mapę handlową

• dodać drop sztabek 500k/1kk/2kk

Opublikowano

Niekture są skopiowane np sr i um ale reszta jest moja ale pewnie pamientam to z jakiegos serwera i napisalem !

Opublikowano

Ja tu też spróbuję coś wnieść do tematu;P a więc:

• @UP - Podzielam uwagę.. dropiące sztabki, ale sporadycznie i umiejętnie dostosowana wartość sztabki do cen u NPC.
  • Nowe metiny obowiązkowo - dropiące nowe bronie, zbroje (ewentualnie można dodać metin na ok. 125 lv dropiący magiczny metal np. "Metin Ulepszenia" co wy na to? ;P)
  • Bojowiec - za opłatą np. 1kk to 1 level konika ; )
  • Podzielam propozycję utworzenia mapy handlowej - dobry pomysł bez tyrania na piechtę przez 3 mapki^^
  • Umiarkowany drop itemu + ulepszacze na +7/8/9 LUB perły na +7/8/9 i zwiększony drop "ryba--> małż --> perła" np. 20-30 minut łowienia = 1 perełka:D
  • Przede wszystkim brak bonu 6 i 7 (nawet w płatnym IS).. nienawidzę cwaniaków bijących na wolnym po 50k gdy max hp wynosi 40k^^
  • Kamienie Duchowe dające od razu skill z G-->P w połączeniu z brakiem działania na niego Zwoju Egzorcyzmu oraz trzydniową przerwą w możliwości wbijania skilla.
  • Eventy OX - UMIARKOWANE nagrody np Zbroja Boga Smoków +0, Magneta +0

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

Moim zdaniem ulepszacze powinły być tylko na zbroje np epicki itd

Opublikowano

@UP A co Ty na to gdyby itemy +7/8/9 ulepszało się za pomocą pereł a drop pereł zostałby zwiększony?

Np. drop małży z rybki żeby wynosił 30% a drop perły z małży 10% i na +7 potrzeba 1x Biała perła ; )

A na epiki +7/8/9 itemy typu piasek kwarcowy, wodny kryształ, niebieski kryształ.

future2player.png

Opublikowano

ja dalej na swoim

Opublikowano

sr i um do wszystkich broni to słaby pomysł wg mnie. (na hybrid w ogóle mi się to nie podoba tak jak 2x większe obrażenia broni na +9)

A na kiedy jest zapowiadany start?

nie ma daty, dwa dni przed startem bedzie klient

Walka o wszystko - pojedynek z samym sobą.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Kospel im mozna tłumaczyc po 10x, a oni i tak nie zrozumieją, że jeszcze nie wiadomo kiedy start...

A co do tych śr. i um w kazdej broni to wg. mnie cienki pomysł

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

Tak pomysł z śr. i um. w każdej broni, to "cienki" pomysł, dlaczego?

Dlatego, że to byłby "plagiat" z Hybrid'a. I wgl. nie podoba mi się to.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Albo nie doczytałem, albo nie ma o tym mowy, albo jestem ślepy... będą bronie takie jak Śmiercionośny Miecz, Pogromca Niebieskiego Smoka, Święty Miecz? Czy zamiast nich będą te epiki wyciągnięte z koreańskiej żertwy?

future2player.png

Opublikowano

Piękna zapowiedź. Fogat, nie mów, że ty ją robiłeś bo nie uwierzę.

Może dajcie jakieś info. Od kilku stron nie widzę wypowiedzi teamu.

Opublikowano

adi25

pochodziłbyś chociaż do szkoły, żeby się pouczyć co nieco ortografii / gramatyki

chociaż używaj słowników albo patrz czy Ci nie podkreśla błędów.

Twoje posty mają tyle ortografów, że płakać mi się chce..

nie wykręcaj się, że "szybko pisalem dlatego tyle blenduf"

bo już kolejny z kolei Twój post jest taki

przykład ostatniego posta

"Niekture są skopiowane np sr i um ale reszta jest moja ale pewnie pamientam to z jakiegos serwera i napisalem ! "

sory, że nie na temat

Opublikowano

@ModyBazyl

Team jest trochę zajęty tym i owym więc zapewne nie mają czasu wstępować na forum.

Po co pisać durne posty i odpowiadać wciąż na te same zadawane pytania jak można ulepszać serwer:D

future2player.png

Opublikowano

Fakt ;] Lepiej niech robią ten serwer i go ulepszają, miast siedzieć dniami na forum i nic nie robić ^^

Mam nadzieje, ze serwer powstanie do konca marca ;]

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Piękna zapowiedź. Fogat, nie mów, że ty ją robiłeś bo nie uwierzę.

Może dajcie jakieś info. Od kilku stron nie widzę wypowiedzi teamu.

Jak w to nie wierzysz to twoja sprawa.

+ info jest takie że nie mamy czasu wchodzić na forum bo jesteśmy zajęci robieniem serwera.

@ EDIT

Jak masz pisać więcej takich postów to wyjdź z tematu.

futureteam1.png

Opublikowano

@up

ale pomyśl chcesz mieć tą szafirową i zatrzymać szmaragdową. To tak jakbyś robił zbroje ciągle z jednej = prawie jak klonowanie wiec nie wchodzi w gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...