Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Future2

fogat

559 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      361
    • Nie
      76
    • Nie jestem pewien
      122
  2. 2. Co chcecie w IS'ie ?

• To co na PL'u + To co mo?na zdoby? w grze .
      308
    • Bronie i Zbroje itd.
      137
    • Oboj?tnie
      114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszesz tak bo nie masz czasu. "Burn jak dasz im start dziś - to będzie źle świadczyło o Tobie" - To jest Moim zdaniem manipulacja ^^

"kolego" to nie jest manipulacja-zrobi jak zechce, ale odpoczynek mu się przyda- nie chce źle dla nikogo:(

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po 2.serwer miał być dzisiaj więc wymagamy od Teamu dotrzymania słowa, .

I o tym właśnie mówił Burn... Podać dokładną datę a już się bulwers zaczyna bo 1 dzień wam za późno wystartują... śmiać się chce

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

Dajcie tego lanchera

bo ja zglupieje wiecej Graczy by gralo

itp . Zalezy od Atmosfery i zainteresowaniem servem

tzn, ze trzeba dobrac dobre raty i zrobic dobre npc ...

Pozdro Dla Was . Daj mi -

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Skurwysynie jebany trace czas i czekam na tego hujowego priva kurwa lepiej pić palić i konia walić (jeśli go masz ) niż dać tego jebanego lunchera kutasie dajesz to albo pierdole cie ciepłym moczem!!!!!!!!!!

Opublikowano

kurwa admin zjebany czeceńcu ! kurwa mac~! dawaj priva albo spierdalaj . my tu robimy rząd albo spierdalamy stąd ? pasi ! masz tylko 30 sekund a jak nie to dawaj adres zamieszkania...!

Opublikowano

Jesteście bardziej pojebani niż można to sobie wyobrazić on napierdala przy serwerze jak głupi robi to dla was a wy go wyzywacie pomyślcie kurwa idioci co go wyzywają.

Robi serwerer? prawda-Tak. a ty mu ciśniesz . Na miejscu GA bym ci od razu wjebał perma na serwerze pozdrawiam

v2011040210280672416515.jpg

uppsgreeni.jpg

v2011040210280525797542.jpg

v2011040210280693333122.jpg

Opublikowano

Co wam się tak pali ku*wa ?! Jak nie chcecie czekać pograjcie na serwerach na hamaku ku*wa! Ja tez czekam i nie narzekam. To co u was sie objawia to już uzależnienie od metina. Sprawdźcie lepiej czy nie macie prac domowych do odrobienia a potem ciskajcie się na forum.

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Opublikowano

O co ty koles masz sapy o to ze sie pytamy kiedy start jest napisane marzec 2011 a jak Tobie wiadomo jest juz kwiecien chyba ze ty na jakiejs innej planecie zyjesz i juz na ludzi wyskakujesz bo cie odizolowali .... ^^.. Pozdrawiam

Opublikowano

Popatrzcie na te flamewary ;]

Nie panujecie nad sobą...

Osoby ,które zaczęły flamewar mają na start bana na ip...

Zbyt duża sygna.

Opublikowano

A wiadomo kiedy ten start?

Opublikowano

Będzie gotowy dziś napewno godzina właśnie to nas boli nie wiadomo o której...

Zaraz włączymy forum dla userów...

A serwer nadal nie włączony powiedzcie jaka jest prawda macie go zrobione czy nie ustalcie sobie jakąś pewną godzine i wtedy go odpalcie np dajcie sobie kilka dni na zapas jakby coś nie tak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 1 to fantastycznie, że od razu banujesz takich...trudno tu ich nawet określic, ale wiadomo o co chodzi;)

po 2 to nie jestem dzieckiem, można to chociażby wywnioskowac po moich wypowiedziach, tu czy w innym temacie-na zapowiedzi atelland np 28 + za krytyke teamu...ale wracając do tematu, to się zdziwiłem po powrocie z pracy, że nie ma downloadu i w ogóle, więc podobnie jak inni oczekuję jakiegoś info, a na razie idę zrobić obiadek:)

Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...