Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystic-World2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dniu dzisiejszym na serwer została dodana Diamentowa Komnata (Atlantyda v3). Respi się na niej Niebiański Smok z którego można dropnąć ciekawe ulepszacze.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Trochę nie fair. Każdy robił normalnie boja i skille na G... dałbyś jakiś bonus dla tych co grali tam trochę dłużej ; )

Nchf.png

lol

Opublikowano

kochony ... bugowales biologa i kozaczek:) po 2 nie obrazaj mnie:) Jak taki madry to bylo nie bugowac biologa i wtedy mnie pokonac... gdybyś tego dokonał uczciwie to mógłbys ''kozaczyc'' :>... ale skoro grałes nie uczciwie .. too:) No i Twoje słowa nie robią na mnie wrażenia :>

Opublikowano

Serw Jak Na Razie Zapowiada sie fajnie zagram tylko jest 1 primo duzo osob gra na tym serwie ?? Bo Jak jest 10 osob w m1 to ja dziekuje

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

A w Jinno ?:> Tam Przeważnie jest wiecej osob jak podobnie to nie ma co ;.

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Tak usuwamy.. Nie płacz ... nie moja wina ze bugujecie pozaty Shimi biegal na modzie wiec.. to jedno znaczne tez jest czemu ma bana ;p a kochony kozak bo na bugu byl tyle na ten temat zegnam:)

Opublikowano

Odradzam gry na servie. GM ma "swoich" graczy ;> ktorym gra sie o niebo lepiej niz normalnemu szaraczkowi , tyle na temat ps. konochy1 ma racje w tym co mowi

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego jest błąd

A to mam gdy chce wbić na pro elo ich stronkę

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/tomasz50/domains/mystic-world2.pl/public_html/config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bł?d: Too many connections

I mam do was pytanie warto grać czy nie bo nie mam zamiaru dostać bana za wygranie z kimś pvp w takiej sytuacji trochu szkoda czasu

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Chcesz żebym był normalnym hmm w realu bym ci pokazał co spotyka innych jak mnie wyzywają ale nic dziecko się nawet by nie ruszyło z bomu tylko od razu z płaczem do starych poleciało i płakało że wyzwało kogoś a ten ktos przyszedł teraz ci najebać więc morda w kubeł bo z gówniarzami nie będę pisał umiecie wyzwać ŁaŁ wielce mi coś w internecie wyzwać kogoś kogo się nie zna a jak w realu prostu w oczy to sracie w gacie ciekawe czemu ??

Opublikowano

yoshi może dodam jeszcze swoją ostatnią opinię na ich temat ^ ^

Jak są tacy mądrzy to ciekawe czemu własnego serwa nie zrobią o ile umieją ja bynajmniej się do tego nie zabieram bo wiem jak jest ciężko prowadzić taki serwer a oni myślą że to łatwo to jakim cudem jeszcze swojego dedyka nie postawili niech zrobią a my im możemy taką samą opinie walnąć bo na pewno by zrobili serwer 4fun który upadnie po kilku dniach a ludzie na samych hackach by grali ;p

Opublikowano

yoshi może dodam jeszcze swoją ostatnią opinię na ich temat ^ ^

Jak są tacy mądrzy to ciekawe czemu własnego serwa nie zrobią o ile umieją ja bynajmniej się do tego nie zabieram bo wiem jak jest ciężko prowadzić taki serwer a oni myślą że to łatwo to jakim cudem jeszcze swojego dedyka nie postawili niech zrobią a my im możemy taką samą opinie walnąć bo na pewno by zrobili serwer 4fun który upadnie po kilku dniach a ludzie na samych hackach by grali ;p

Ty chyba nie wiesz co piszesz...jak się czegoś nie umie to się tego nie robi...dlatego nie mam swojego dedyka. Wolę pograć niż jako GM się przejmować czymkolwiek...

Jak się jakiejś pracy podejmuje, to trzeba jej wykonywać, więc...skończ pierdolić, jacy to GMowie nie bohaterowie, bo dobrze wiedzą w co wchodzą.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Natsu.. zebys tylko wiedzial ze z tym gm na pw to bylo raczej zartem bo nikomu dypy lizac nie bedze.. wbilam sama lvl a kiedy z Toba grałam miałam takie eq poniewaz nie chcialo mi sie totalnie grać i expic tak wiec... Potem sie zmotywowałam :> Nie jestem z tych ktorzy odrazu robia pro eq czy cos... Jak nabrałam ochoty na gre to wbilam 110 i eq zrobiłam wiec nie wiem po co te gadki glupie do topki sie nie mieszlama wiec nie masz prawa wgl posądzać mnie o to że maczałam w tym palce..I sam wiesz ze Yoshi na gondorze siedzial tyle co nic.. ;x A że kilka osob mnie nie lubi bo na kogos musiala zrzucic wine to... mowi sie trudno z góry sry za blędy ale jestem zmeczona i nie chce mi się pisac:)

Opublikowano

Czlowieku ty smieszny jestes myslisz ze ja wgl biologa ruszalam..? wez:) nie ma nikt abs na dzwonki na magie max 40% i to malo osob ma na prawde...Gdybys zrobil full magia i ful ldzwonki brałą bym ci max 3k:) Więc nie pisz glupot że ja mam cos nie tak z eq ;x Czy nie wiem z czym jeszcze..po prostu nikt na mnie abs nie ma.. bma nie dedne bo mu biore jakos 3-5k bo maja ochronke i abs na magie:)

Opublikowano

Sory Ty jestes żalosny nie smieszny... Nie lubie takich ludzi narzekasz jak to Ci zle bo was''jade'' czego nie robie no ale skoro tak uważasz.. a w stosunku do mnie dobry to ty nie jestes:)

Opublikowano

Dzisiaj nie było off od rana do tej godziny co piszesz może miałeś jakiś przypadek bo byłem na dwóch kontach kumpel na swoim i nic nie logło i graliśmy normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...