Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystic-World2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@d179 zamiast krytykowac serwer może sam zrobisz lepszy. Serwer wystartował ponieważ chciałem go udostępnic wtedy gdy gra na nim będzie możliwa zrobienie serwera na cacy przed startem tak jak Ty to piszesz nigdy nie jest możliwe bo nie jesteśmy w stanie przewidziec różnych przeciwności losu. Serwer będzie cały czas udoskonalany wszystkie bugi będą na bieżąco naprawiane. Ty opisałeś ten serwer jako najgorszy jaki tylko istnieje - sądząc po Twoich postach konto na forum zostało stworzone tylko w tym celu...

791f747188ac8.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@d179 zamiast krytykowac serwer może sam zrobisz lepszy. Serwer wystartował ponieważ chciałem go udostępnic wtedy gdy gra na nim będzie możliwa zrobienie serwera na cacy przed startem tak jak Ty to piszesz nigdy nie jest możliwe bo nie jesteśmy w stanie przewidziec różnych przeciwności losu. Serwer będzie cały czas udoskonalany wszystkie bugi będą na bieżąco naprawiane. Ty opisałeś ten serwer jako najgorszy jaki tylko istnieje - sądząc po Twoich postach konto na forum zostało stworzone tylko w tym celu...

Nie osądzaj człowieka nic o nim nie wiedząc.

Ja nie zrobię serwera,bo zajmuję się czymś zupełnie innym.Jednak nie zabieram za coś nie mając pewności,że się uda.Jak trzeba,to sto razy sprawdzam zanim wydam opinię,że jest wszystko ok.

Nie rozumiem co za problem,żeby przed udostępnieniem serwera samemu lub w kilka osób go przetestować,a nie potem wysłuchiwać żali graczy i próbować naprawiać zepsute.Przypomina to łatanie dziur na założonych spodniach podczas biegu.Jakbyś był konstruktorem samolotów,to też byś mówił,żeby wzbił się w powietrze,a jak coś nie będzie funkcjonować,to się potem poprawi ? ...

Jeśli nie potrafisz zrobć czegoś inaczej niż na pół gwizdka,to oszczędź nerwów sobie i innym.

Nie jestem uprzedzony do tego serwera ani do żadnego innego i rozumiem,że jakieś drobne niedociągniecia się mogą zdarzyć przez nieuwagę,ale takie babole jak opisałem wyżej to nie są niedociągnięcia,tylko fundamentalne braki spowodowane pośpiechem.

Opublikowano

serwer jest pro :

Szaman Smok ; Pablo

3x P

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Tak jak up fajny byl serwer do czasu, az nie bylo is , a jak powstał to co ? szkaty ripa teraz tylko serwer to expa jest, bo stali niedlugo bd po 50kk , a 100kk mozna w 1h zarobic na psach do tego graja na dmg ludzie 1hk i nawet zaden gm/ga nic nie robi, a jak juz wejdzie do gry to jest z 10 min i idzie i tyle po nich ...

Serwer byl fajny, ale do dzisiaj ... Nie polecam ..

ps; pewnie poleca posty, ze serwer musi sie utrzymac, ale nie w taki sposob, ze szkaty w is to tak jak by dali bronie i zbroje w is ...

matjes4.png

Opublikowano

Serwer był Jeszcze Hard dopóki kiedy nie wprowadzono szkat Do ISu Ripka itd , 6/7bon teraz za 7zł ma 10 szkat ripa , nie ma sensu wogóle wybierać się na Dt(ripa) Teraz to jest Easy Serwer....

Pozdrawiam.

Czarny chleb i kawa

Opublikowano

@Numq podaj mi nick tego kolesia bo on na pewno został zbanowany tylko po prostu nie kicknięty czyli do puki sam nie relognie może grac. Skoro GM pisze że został zbanowany to tak jest....

791f747188ac8.png

Opublikowano

Dobra mniejsza co bym do is nie wstawił niektórym zawsze coś nie na rękę będzie. Pisałem wyraźnie że itemshop będzie podstawowy tylko bez zbroi i broni.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Dobra mniejsza co bym do is nie wstawił niektórym zawsze coś nie na rękę będzie. Pisałem wyraźnie że itemshop będzie podstawowy tylko bez zbroi i broni.

No dobra, ale szkata = item. Otwierasz szkatę, to MUSI Ci coś dropnąć - nie ważne czy to syf czy nie, a tym bardziej szkatułka ripa = bronie na 75, stalki, zbroje na 61.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Wiem, że double bpost ale musze odświerzyć. Powiem całą prawde o serwerze.

Grałem sobie normalnie aż do momentu kiedy zakupiłem SM. Dostałem 700k SM, kupiłem pierścien i 2 rekawice złodzieja, miałem 680k SM po zakupie, wylogowałem się ze stronki i poszedłem na serwer. Później chciałem zakupić Instr do czytania, okazało się, że mam -13k SM! Próbując wytłumaczyć sprawę z GM itp, pisałem im na chacie, że mam stan SM na minusie, oni zaczęli mi gadać pierdoły, że mam pobrać nowe spolszczenie, że to jest bug i nie oddadzą SM. Po chwili dostałem bana na chacie i sprawa nie została wyjaśniona.

Team to jedna wielka porażka, nie serwer.

dgekopia.jpg

rastakopia.jpg

86194447.jpg

Opublikowano

Może i zepsuje opinie serwerowi ale napisać to muszę...

Przez pierwszy dzien moze dluzej misja z ogonami skorpiona dajca 100defa byla zbugowana i ci ktorzy ja zrobili nie dostali defa i w ten super sposob gdy zoistala odbugowana ja sura wp 50lvl z buffem 2xg a sam 2xp mam 380defa i buiore w v2 2 grupki na szponach... A byle body z buffem i eq +4 wezmie tam spot...

Ga sobie z nas jaja robi z ta misja polowa serwera jak nie wiecej ma /-100defa i w ten sposob gra jest niesprawiedliwa...

Jak pisalem do ga w tej sprawie na pw odpowiedzial "Niemam jak wam tego dać" A choćbyś mógł zobaczyc kto przed resetem zrobil ta misje i aktywowac ją nam jeszcze raz

PODZRO DLA ZALOSNEGO GA

Over

Opublikowano

Hmm.

to co piszecie jest żałosne.;]

Oczerniacie serwer, aby ludzie tam nie grali. ;]

Nie podoba sie nie grajcie, nikt was nie trzyma. ;]

Administracja, wiele razy mi pomogła,

napiszcie do nich na pw forum,

i czekajcie cierpliwie na odpowiedz.

Napewno wam odpiszą.!

Ps. Is to normalna sprawa, serwer za darmo nie stoi,

Ktoś musi mieć za co utrzymywać serwer. ;]

Opublikowano

Wszystko byłoby ok gdyby faktycznie nie ta jedna misja,może niby to tylko 100defa,ale pomyśl sobie co to znaczy 100 defa dla ninji.Powinni na samym początku ją przetestować ,albo jak sie zbugowała to usunąć.A teraz maja wszystko w dupie i nie zdziwie się jak za miesiąc ten serw padnie bo dzieci IS zakupiły monety, to założyciele mogą go już sobie wyłączyć.Zresztą w grze to oni są tak często że żal dupe ściska dzieci na 1hk bossy ubijają i kox.

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

Tu pytanie do administracji czy misja ktora dodaje 100defa zostanie zresetowana aby gracze ktorzy grali wczesniej i zrobili ja gdy byla zbugowana nie byli poszkodowani???

I czy wojny zostana odbugowane?

Pewnie i tak nikt nie odpowie na to pytanie bo Ga ma to w dupie...

Zamiast bawić się w te + czy - lepiej zróbcie coś i pomóżcie :)

http://pajacyk.pl/

http://pustamiska.pl/

TO NIE BOLI!

Opublikowano

Z tą misją 100 deffa już nic nie da się zrobić ;/ rozmawiałem z Adminami po prostu nie wiedzą ...musisz od nowa zagrać =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...