Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystic-World2 [Dedyk]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam serva [GA] traktuje graczy jak śmieci nie chce mu sie nawet zresetowac umiejetności graczu - 23 lvlowi by zmienic umiejetności. Nie mój problem, że ma zepsuta staruszke i nie da sie zresetowac u niej !

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zenada serwer 90lvl w Top ? ąż żal nie opyla sie grac

nie polecam serwera 3/10 za prezentacje

1/10 serwer

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

Opublikowano

Hmmm w prezentacji napisane ze raty sa 500 , 1000 , 1000 a z tego co widze z psow na 1 lvl nie leci kasa wcale a jak leci to 100-200 yang . Ode mnie minus

Opublikowano

To co piszecie mnie po prostu rozpierdala że tak się wyrażę... GA ma was w dupie... hmm bardzo ciekawe albo nie ma żadnego w grze to jeszcze lepsze przez minimum 12h dziennie zawsze jest jakiś GA i zawsze odpisuje na pw.

@kwiatoch

weź się lepiej nie udzielaj chyba celowo nie ma zwoju umiejętności w sklepie nie? Jak ci odmówiłem resetu umiejętności zacząłeś mi grozic opinią tutaj - na którą szczerze mam wyjebane ^ ^ Co byście nie pisali serwer i tak będzie stał do puki będą na nim gracze...

Co do tej misji 100defa to na prawdę wielki błąd z naszej strony jeżeli dodamy teraz nową misję lub zresetujemy starą to Ci którzy już otrzymali 100deffa będą mieli 200 więc sami rozumiecie... nie da się zresetowac misji kilku graczą niestety.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Czysty client będzie dopiero na weekend ponieważ GA odpowiedzialny za clienta musi zrobic format dysku.

Z powodu wirusów nigdzie nie podaję linków do downloadu kto chce niech ściąga nie są to groźne wirusy bo powstały one przez pakowanie winrar'em.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Wiecie co wam powiem, Nic wam kur** nie powiem, bo jesteście gorzej niż nooby.^^

Nie chce ich obrażać ponieważ niektórzy są fajni, ci pozytywnie nakręceni. ;]

Wasze teksty "Serwer postawiony pod is" "Serwer ma pelno bugów"

Ku*** pokażcie mi chociaż jeden serwer bez bugów.

METIN 2 PL ma bugi, a wy oczekujecie od priva aby nie miał bugów.?

na prawdę oczekujecie za wiele, jesteście ludzmi zrozumcie.

Okej nie wiem wydajecie hajs na is nie wydajecie, Nikt wam nie kazał.

Misje 100 defa, trudno przepadło, to tylko głupia gra która uzależnia ludzi.

Normalne kur** w grze. Po za tym jeżeli macie więcej defa częściej wchodzi przyszywka.

Więc powinniście podziękować dla administracji za to.

Hmm co do "serwer dla isu" Powiedzcie mi który serwer nie jest dla isu ?

Chcecie pograć na serwie który postoi miesiąc i padnie serwer bo nie będą mieli za co wykupić maszyny?

Tak? to wspaniałej gry wam życzę, Wiekszości co grają co umieją grac nie płaczą w pościel nie wieszają sie

bo misja nie dala defa, o m g ... - Powieśmy sie naprawde powód to obsmarowywania serweru.

Jeżeli wam serwer nie pasuje to co was tu trzyma ? Wypierda*** z serwa i szukac jakiegos hamachi bo tam

nie ma is, w wiekszości, i tam możecie mieć wszystko... I tam pogracie tydzien, a nie miesiac.

Więc życzę wam z całego serca zajebistej gry na innych privach, Bo to co wy tu piszecie to jest załosne,

Poczytajcie sami siebie, a zobaczycie ze po swoim pisaniu okazujecie sie czymś czego nie da sie określić,

Nie chce tu obrażać noobow ani niczego, wiec nie bede was porównywał do noobkow czy czegos innego.

Ja wiem ja rozumiem, są ludzie taborety i parapety, nie wiem do których sie zaliczacie ale wątpie ze do ludzi.

Zrozumcie, GA też jest czlowiekiem tez ma zycie prywatne tez chce aby nam sie milo gralo.

Dodal teraz metki 110 levele. Pomaga jak może z isem, ogarnijcie sie bo to co odpierdalacie to przegiecie.

Ja na waszym miejscu dziekowal bym mu ze postawil ten serwer ze nim sie zajmuje codziennie ze chce wam pomagac.

Chcecie to moge wam podac serwery gdzie ga ma wyjeba** na serwer i nie wchodzi wgl..

Tam praktycznie administracja jest ciągle wiec naprawde zastanowcie sie co robicie bo to jest przegięcie...

Pare osób z was mnie poprze bo są tu ludzie normalni.

Pare osób tego nie przeczyta bo jest to za długie

Pare osób mnie z krytykuje bo boją sie prawdy.

Pare osób okaże się parapetami i będą dalej smarować na serwer.

Ps. Moderatorzy, nie kasujcie tego może w końcu otworzą im sie oczy i zrozumieją....

Dajcie mi ostrzeżenia, ale tego nie kasujcie. ^^

Nie pasuje. Zakończcie grac w metina. ^^ Dobra rada. ;]

Mam nadzieje ze to mój ostatni post w tym temacie.

Milej nocy.

Opublikowano

Wiecie co wam powiem, Nic wam kur** nie powiem, bo jesteście gorzej niż nooby.^^

Nie chce ich obrażać ponieważ niektórzy są fajni, ci pozytywnie nakręceni. ;]

Wasze teksty "Serwer postawiony pod is" "Serwer ma pelno bugów"

Ku*** pokażcie mi chociaż jeden serwer bez bugów.

METIN 2 PL ma bugi, a wy oczekujecie od priva aby nie miał bugów.?

na prawdę oczekujecie za wiele, jesteście ludzmi zrozumcie.

Okej nie wiem wydajecie hajs na is nie wydajecie, Nikt wam nie kazał.

Misje 100 defa, trudno przepadło, to tylko głupia gra która uzależnia ludzi.

Normalne kur** w grze. Po za tym jeżeli macie więcej defa częściej wchodzi przyszywka.

Więc powinniście podziękować dla administracji za to.

Hmm co do "serwer dla isu" Powiedzcie mi który serwer nie jest dla isu ?

Chcecie pograć na serwie który postoi miesiąc i padnie serwer bo nie będą mieli za co wykupić maszyny?

Tak? to wspaniałej gry wam życzę, Wiekszości co grają co umieją grac nie płaczą w pościel nie wieszają sie

bo misja nie dala defa, o m g ... - Powieśmy sie naprawde powód to obsmarowywania serweru.

Jeżeli wam serwer nie pasuje to co was tu trzyma ? Wypierda*** z serwa i szukac jakiegos hamachi bo tam

nie ma is, w wiekszości, i tam możecie mieć wszystko... I tam pogracie tydzien, a nie miesiac.

Więc życzę wam z całego serca zajebistej gry na innych privach, Bo to co wy tu piszecie to jest załosne,

Poczytajcie sami siebie, a zobaczycie ze po swoim pisaniu okazujecie sie czymś czego nie da sie określić,

Nie chce tu obrażać noobow ani niczego, wiec nie bede was porównywał do noobkow czy czegos innego.

Ja wiem ja rozumiem, są ludzie taborety i parapety, nie wiem do których sie zaliczacie ale wątpie ze do ludzi.

Zrozumcie, GA też jest czlowiekiem tez ma zycie prywatne tez chce aby nam sie milo gralo.

Dodal teraz metki 110 levele. Pomaga jak może z isem, ogarnijcie sie bo to co odpierdalacie to przegiecie.

Ja na waszym miejscu dziekowal bym mu ze postawil ten serwer ze nim sie zajmuje codziennie ze chce wam pomagac.

Chcecie to moge wam podac serwery gdzie ga ma wyjeba** na serwer i nie wchodzi wgl..

Tam praktycznie administracja jest ciągle wiec naprawde zastanowcie sie co robicie bo to jest przegięcie...

Pare osób z was mnie poprze bo są tu ludzie normalni.

Pare osób tego nie przeczyta bo jest to za długie

Pare osób mnie z krytykuje bo boją sie prawdy.

Pare osób okaże się parapetami i będą dalej smarować na serwer.

Ps. Moderatorzy, nie kasujcie tego może w końcu otworzą im sie oczy i zrozumieją....

Dajcie mi ostrzeżenia, ale tego nie kasujcie. ^^

Nie pasuje. Zakończcie grac w metina. ^^ Dobra rada. ;]

Mam nadzieje ze to mój ostatni post w tym temacie.

Milej nocy.

Opublikowano

Dziś powstał TeamSpeak3 serwera Mystic-World2, więcej informacji na stronie głównej serwera oraz na forum. Link do tematu:

http://mystic-world2.pl/forum/viewtopic.php?p=1063#1063

791f747188ac8.png

Opublikowano

@REFRESH

Dodano bronie na 95lvl, zwiększono abs na bronie do 15% oraz zmniejszono bon na pół ludzi do 12%. Dziś w nocy lub jutro do wieczora zostanie dodane nowe expowisko na 80lvl.

791f747188ac8.png

Opublikowano

To jest hard tak ? Trutka za 10kk stal woj 10kk boj 60kk Przepraszam bardzo to bardzo slaby 4fun ;d

A co ma do rzeczy że ktoś wystawi trutke albo stal tanio w końcu każdy ustala za ile chce sellnąć jakąś rzecz a nie że ktoś ci napisze wystaw za 80kk albo za więcej bo wtedy będzie że większy Hard w jakim ty świecie żyjesz graj na tych privach gdzie lvl szybko się wbija z 1 lvl do 80 w godzine czy dwie wole na tym się pomęczyć niż mieć na innym nudy ^ ^

Opublikowano

Nie teraz jest to serwer Medium. Myślałem że dużo ludzi lubi hardy jednak byłem w błędzie dlatego przerabiam serwer na medium. Został podniesiony całkowicie exp o 1/3 drop kasy x2. Ksiegi zostały wprowadzone do handlarza. Itemy u handlarzy bronią i zbroją zostały zmienione na lepsze. Na start od tej pory otrzymujemy bojowca. Zostały też usunięte ulepszacze do +6.

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...