Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nie Działa Ci Hack A Komuś Tak ? Sprawdz :) / Jak Poprawnie Odpalić Expiseasy

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Dodałem do poradnika co zrobić żeby nie kickało co 10 sek :) z korzystaj z tego to napewno ci pomoże :) jest na samym końcu poradnika ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ale ja też tak robię i nie działa nie wiem czemu ;/ sam spróbuj uruchomić FB i napisz czy działa

18706.png
Opublikowano

Zrobilem wszystko co napisales mialem takie same bledy co tam wyzej po zrobieniu wszystkiego wlanczam i teraz tylko taki odglos "jak by bledu" i nic sie nie wlancza...?

Opublikowano

@2xUp

I

@3xUp

Jak na pewno robicie tak jak napisałem to nie powinno być problemów ;) ja wszystko sprawdzałem na swoim Metku i swoim komputerze ;) i wszystko chodzi jak należy ;)

Spróbujcie zrobić tak :

1.Pobrać Metin2PL ze strony Metin2PL

2.zainstalować go gdzie chcecie

3.nacisnąć ten plik normalnie przez plik metin2 albo przez plik patchujący metin2 czyli PatchUpdater

4.spatchuje ci się gra

5.naciśnij Start Game

6.ztorrentuje ci się Metek i pokaże ci się okno z grą

7.zaloguj się sprawdz czy wszystko dobrze i nie loga (na 100% nie powinno)

8.pobierz metin2modPL ze stony kamer (w poradniku na samym końcu jest link)

9.zainstaluj metin2modPL do tego folderu co go pobrales ze strony Metin2PL , sptachowałeś go i ztorrentowałeś

10.jak zainstalujesz pojawi w folderze ci się plik

metin2client

(ważne : nie ma innego wyjścia , trzeba odpalać przez ten plik jak się nie będzie to będą wyskakiwać problemy tupu że trzeba spatchować plik root albo pliki PC . Więc trzeba odpalać przez ten plik)

Nie wiesz jak ten plik wygląda ? patrz na obrazek ;)

plikmetin2.jpg

11.włącz ten plik

12. zaloguj się i graj

Opublikowano

Moj problem: włączam metin2client tak jak w instrukcji właczam injector-perx i po chwili wylącza mi metina wraz z hackami. a w metin2 modzie nie działa wogule speed hack ataku ... :) bardzo prosze o pomoc :P.Próbowałem tez włączyć pierw injector a następnie metina ale nie działa.Gościu napraw to bo się nie da wgl expic ani samemu przez metin2 mod bo szybkość ataku nie działa a te mh i expbot wgl nie dzialają lol...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Speed hack ataku ci nie będzie działał bo nie działał wogóle ;) a co do expisEasy zrób od nowa według poradnika ;)

Opublikowano

Poradnik bardzo ładnie napisany estetycznie też jest super no i oczywiście bardzo przydatny np w moim przypadku ;p łap +

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

Ej kto wie jak to zrobic niech pisze na GG 32708643 beda ++

ja to robie wsyzstko ok spakuje metka i wyskakuje mi LOG prosze o pomoc bedą ++++

Opublikowano

Witam

Jestem początkującym forumowiczem.

Mam problem . Po uruchomieniu EasyMetina2 są następujące problemy: Init Failed

Przejrzałem wiele for, ale nigdzie nie ma konkretnej informacji z rozwiązaniem tego błędu. Próbowałem już chyba wszystkich trików. Proszę o pomoc !!!!

Z góry dziękuję

init failet.bmp

bez tytułu.bmp

Opublikowano

@2up

Ja się nie zajmuję EasyMetin2 bo to już przeszłość bo płatny ale jak już to ci moge pomóc bo akurat będe wiedział co to za problem

Po 1.Masz chyba starą wersje

po 2.Przestawiłeś zegarek w kompie na ten czas kiedy free

po 3.możliwe że go spatchowali ;) trzeba czekać na kolejną wersje

@up

Napisałeś nie do tego tematu ;)

Opublikowano

Przepraszam że nie do tago tematu

NiePlaCz- nie posiadam żadnego FishBota

boooooo-mam sciagnietego platnego. ale i tak nie działa nawet po przestawieniu zegara

Opublikowano

@Up

Proponuje ci :

1.ściągnij metin2PL wiesz skąd ^^

2.spatchuj i ztorrentuj Metin2

3.zainstaluj Easymetin2 tego co masz

4.uruchom EasyMetin2 i sprawdź czy działa ;)

Opublikowano

Mam sprawe.

Jak torrentuje patchuje metka potem instaluję moda, włączam metin2client i błąd

Nieprawidłowa wersja pliku pack/PC2.epk. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher, odinstalowuje itp już 10 razy próbuję i lipa.

Nie wiem. Jakąś łatę trzeba, nie pomyliłem się chyba. A kiedy piszesz że w poradniku 10 sek jest odp to ja jej nie widzę, ciągle mam błęda.

A po 2 i ważniejsze jak włączam Injector i metin2cliet żeby se na expbocie pograć to to samo,

Proszę o zrozumienie i natychmiastową pomoc

Opublikowano

Dzisiaj siciągałem Metina2 z oficjalnej strony oraz easymetina2(płatnego) taż z oficjalnej strony

Metina zainstalowałem, z patchowałem i storentowałem. Uruchomiłem easymetina w porze w której powinien chodzić normalnie. Ale i tak pokazuje się Init failed

Opublikowano

@2up

Ściągnij nowego metka ze strony www.metin2.pl

i zrób wszystko dalej z zgodnie z instrukcją

@up

NA 99,9% spatchowali EasyMetin2 . Musisz poczekać aż Team EasyMetin2 zrobi nową wersje i wtedy od nich pobierasz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...