Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Na Bieżąco

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie nie tylko w biomach :P ja mialem juz deszcz i jak ktos mial by ss albo wideo jak sa pioruny i jak dzialaja te szyny-bustery?

Opublikowano

wbijac na kanal :P

Jak złapie deszcz i snieg to nagram

Co do filmiku tego "boostera" można uruchomić tak że postawisz przy nim czerwoną pochodnie i działa cały czas, i już nie musisz robić torów z wbudowaną płytką naciskową :D

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Działa tylko jest bardzo rzadka. Ja chciałem pogode i nic :( No to nagle po 10dniach deszcz i padał przez 1godzinę :P

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

ja nie miałem pogody ale czekam jak ktos znajdzie mod loadera do 1.5 albo jakies mody do tej wersji do pisac w tym temacie!!!!:):):):)

W sprawach minecrafta pisać do mnie na PW jestem w tym expertem

mca.png

piorek02.png

15221.gif

123427.png

Opublikowano

Zauważyłem coś, czego wcześniej nie widziałem, a mianowicie - pająk może wspinać się po ścianie! Nie wiem, czy już o tym widzieliście, ale ja nie, więc pisze. :D

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Może ktoś też tak ma że tory nie zawsze się skrzywiają w boki itd?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Co do filmiku tego "boostera" można uruchomić tak że postawisz przy nim czerwoną pochodnie i działa cały czas, i już nie musisz robić torów z wbudowaną płytką naciskową :D

Też prawda. Co do pogody to lipa bo gralem 2h i nic. Modów dalej nei ma po 1.5 ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...