Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Na Bieżąco

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, graj na 1.5. Ze dwa dni i ktos cos wymysli, ja to wiem! Pirackich minecraftow jest pewno 5 razy tyle co kupionych, ktos musi cos wymyslic.

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wie coś na temat modów do 1.6?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja znalazłem bug do 1.6

Gdy masz narzędzie (np. kilof) używasz go, wyrzucasz, a gdy go podniesiesz i użyjesz to odrazu znika

Licze na + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny Temacik :D

Dzisiaj na E3 został zapowiedziany Minecraft na Xbox 360… z użyciem kinecta!

Co to oznacza?

Oznacza to że do gry przystosowany będzie kontroler ruchu „Kinect” który pozwoli nam na bicie drzew własną ręką!

Minecraft wyjdzie jedynie na tą konsolę, i na 100% wyprze on dotychczasową podróbkę „Fortress Craft” która nie ma takiej opcji.

Co sądzicie o tym? Chcielibyście wreszcie, własnoręcznie wyciąć drzewo bez użycia siekiery?

Do tej pory wyszedł już teaser nowego Minecraft na Xbox 360, a także wiemy iż zostanie on wypuszczony ekskluzywnie w zimę tego roku!

Opublikowano

O co wam chodzi mówiąc że po 15min wywala z gry/save? Jak uruchamiam MC to na górnym pasku pisze Minecraft (by AnjoCado) , napisałem to bo może to coś ma do wersji bo mnie nigdy z gry/save jeszcze nie wywaliło a gram tak po 3-4godz w MC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezu skąd wy te daty Listopada bierzecie?! Najpóźniej będzie w sierpniu, ale to ostateczny termin. PS. Co ma piernik do wiatraka effectus? To, że Notch jest na urlopie, to nie znaczy, że Mojang nie może wydać update'u, oczywiście za pośrednictwem, zgodą itd. Notcha.

hollssygna.png

Opublikowano

1.7 w czwartek (jutro :D) :)

HAPPY NEW YERAR o.O

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Może usuniecie temat i pozwolicie komuś innemu to robić bo MixSie chyba stracił internet. Przecież 1.6 była dawno temu a o 1.7 nic nie napisał !!!

PS : Kto się zgadza dawać -

x

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat zaktualizowany, gdy pojawią się nowości od razu będzie edytowany.

Temat wraca do stanu z lutego, czyli co znajdę to wklejam.

Tym razem w spoilerach bo się nie zmieszczą informacje.

Mam pozwolenie od Neonye

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...