Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft] Na Bieżąco

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeśli nie chce się wam szukać Locked Chest, żeby sprawdzić jej efekt to proszę:

Gdy otwierasz skrzynkę, naciskasz Go To Store i ładuje ci się ta stronka: http://www.minecraft.net/store/loot.jsp

Potem coś kupujesz... no i efekt jest jaki jest :D

PS. Też słyszałem, że ten update 1.4_01 (lub 1.5) ma wyjść w weekend i ma być zrobione te wyznaczanie spawnu przez łóżko i statystki będą gdzieś w grze.

hollssygna.png

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No po prostu wstyd nic nie dali w tym update wolałem poczekać kilka dni żeby od razu osiągnięcia dodali

x

Opublikowano

@Up

Jak nic niedali? Dodali przecierz Wilki, Łóżko za respa (pod warunkiem że wnim prześpisz noc), skrzynki gdzie można kupić dodatkowe przedmioty za realną kase i ostatnio zauważyłem pare nowych dźwięków. A i bym zapomniał dodali również różowe i brązowe owce

2ec207o.png

Jak pomogłem daj +. To nic nie kosztuje, a jak motywuje ;)

(O_o) (o_O)

Opublikowano

DAj mi screena różowej owcy bo ja nei widziałem ...

Pamiętaj nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem!!!

Zbieram - , a tak naprawdę to +

Opublikowano

Nowa wersja 1.4_01 a w niej:

Zmiana spawna przez lozko ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Mi też działa.

Btw, spawnują się też brązowe owce.

Znalazłem sposób na hodowanie wilków w domu. Musicie sobie zrobić duże pomieszczenie, podłoga z drita obrośniętego trawą i dużo światła. Po jakimś czasie powinny się pojawić. Już kilka zabiłem bo mi przeszkadzały xP.

RAsfepN.png
Opublikowano

Removed the April Fools' joke.

Wejdz sobie na wiki minecrafta i wszystko masz napisane...

RAsfepN.png
Opublikowano

Jest już 1.4_01

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Powstawało wiele legend i mitów na temat zmian w minecrafcie. Jedni wróżyli upadek inni, wersję „zeta”. Nie dojdzie do żadnej z tej bajki na dobranoc. Dodatkowo Notch zapowiedział update do 1.5 w przyszłym tygodniu. Czekają nas ciężkie czasy oczekiwania. Światło w tunelu rozbłysło na nowo w sercach graczy.

Zebranie Mojang’u uznało, że najlepszą datą na wydanie pełnej wersji będzie 11 listopada 2011 roku. Jak to czytacie i jeszcze nie zapaliła wam się kreskówkowa „żarówka” nad głową to przedstawmy sprawę bardziej liczbowo – 11.11.11 – format daty jak najbardziej dowolny.

Mojang staje przed wieloma trudnościami dotyczącymi ciągłych aktualizacji. Możliwe, że pojawienie się przysłowiowego „dead line’u” zmusi twórców do szybszej pracy, której każdy wyczekuje zawsze i wszędzie grając w minecrafta.

Dodatkowo redakcję obiegła nowina o nowym pracowniku Mojang. Aron Neiminen – według Wiki jest on programistą wyspecjalizowanym w systemach iOS oraz android. To zwiastuje, że już niedługo zobaczymy oficjalnego minecrafta na iphonie bądź ipodzie.[

craftsite.pl

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...