Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Expienie Ninjy Archer Od 1 Do 71Lvl !

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie czytalem wszystkiego (wszystkich postów, poradnik cały) i jest pare niescisłości, ale trudno, żeby pasował do wszystkich serverów, kiedy na każdym jest inna cena tego, czy tamtego = )

Duzo pracy, przejrzyście, ciekawe, czy ktoś już osiągnął coś dzięki temu tutowi ?

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

@UP

Właśnie dobijam lvl szmanem smokiem, jak wbije przynajmniej 75 to zrobię następny poradnik.

@Tivens

Ceny od pisanie tego poradnika zmieniły się strasznie. Musisz proporcjonalnie dopasowywać do cen takie jakie były, a jakie są aktualne i będzie wszystko dobrze.

cvsk.jpg

Opublikowano

Poradni, na prawdę fajny, przejrzysty i przekonujący aż chcę poczuć moc Archera ! ;d masz plusika ;x

Opublikowano

Poradnik Ładny i przejrzysty :). Ale mam pytanie co do statusów. Rozmawiałem z archerką 71 lvl, która powiedziała mi, że najlepiej isć buildem 2str:1wit ( że niby świetne do marmurków itp. itd. ) . Czy opłaca sie stosować taki build ? :)

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Niezle niezle :) ja z tym poradnikiem wbilem juz 54lvl w okolo 10 dni. Masz ten zasłużony + :) jak bys mogl to napisz poradnik do sury WP oki? :D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@Up

Na sure WP jest wiele dobrych poradników, wystarczy poszukać. Jeżeli by mi się udało i nabrał bym chęci to napiszę poradnik na wp i smoka. Szamanem już dobiłem tylko brak mi weny do napisania. Wp musiałbym zacząć grać.

cvsk.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, nawet nawet ja grałem kiedyś Archerem 57 lvl i mi się znudziło..

Ale na privach gram szamanami i archerami może dlatego że się łatwiej gra.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...