Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Expienie Ninjy Archer Od 1 Do 71Lvl !

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP. Raczej nie. W każdym tucie piszą +9 35-40 z kd moba +4 więc wiesz...

@Scrist. Pisałeś i usunąłeś albo nie ten temat. Jak nie ten temat to sorry.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypróbuje.Mam jelona 28%sr podejdzie??

No trochę nie za bardzo. Będzie mniej zabierał niż przy jelonku 35%śr. Dlatego proponuję sprzedać tego jelonka i dozbierać na łuk ze średnimi +35% .

@Scrist. Pisałeś i usunąłeś albo nie ten temat. Jak nie ten temat to sorry.

Raczej nie ten temat =)

cvsk.jpg

Opublikowano

Watpie abys dal rade, no chyba ze pająką. Co do poradnika dobry, masz + ^^.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@UP

Mylisz się ... Dużo osób wypełnia reklamy i bonuje całe eq ... A tutaj wypełniając reklamy tak jak na dwa bonowania i masz już 10x zwój egzorcyzmu :)

Można się obejść bez allegro i bez Isu ...

Bez allegro wtedy jeżeli ktoś sam potrafi zarobić dużą kwotę, a bez Isu gdy ktoś może poświęcić o wiele więcej czasu na exp, bo z pierścieniem jest szybciej :PP

A co do jelonka to jeżeli masz nerwy to proszę Cię bardzo wypróbuj expić takim jelonkiem <_<

cvsk.jpg

Opublikowano

@ UP

powinniśmy tyle mieć z dropu ;)

To jest poradnik, można na nim się wzorować, ale nie trzeba robić i mieć wszystkiego tak jak jest napisane...

cvsk.jpg

Opublikowano

Taki ładny poradnik, że chociaż gram na privach to zagram jutro na PL i zacznę przygodę Archerem :) Super poradnik + leci oczywiście :D

48402464016452232540.png

sygnaturarv.png

Podnieca Cię jak robisz komuś na złość?

Jeśli tak to oznacza że jesteś NEO!

Tak tak to do Ciebie dlatego że dałeś mi + zamiast - !

I'm back! Are you fucking kidding me ?

Daj - ;D

Opublikowano

Przydatny poradnik.

Przyda się bardzo dla graczy którzy grają ninjy archerem.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Fajny poradnik ;p dodam że jak ktoś nie chcę kupować yang na allegro to dobrym rozwiązaniem jest dh na metki w red lesie/piekle. Ja na postaci 1 lv (s24) kradnąc drop z metków w red i z piekła przez ok. 6 h w godzinach szczytu zarobiłem +1kkk gdyż lootneło kilka kamyków duchowych i bodzi ;p

Opublikowano

Rzeczywiście się napracowałeś. Lecz co do paru rzeczy mam uwagi. Zanim zrobimy postaci pod fb i zaczniemy łowić (wliczając problemy z fb) to długo będziemy czekali na te 1kkk. Kupno yang na allegro ? Chyba nie każdy może sobie od tak kupować na allegro (szczególnie ci młodsi). Jelonka sr. 35-40 widzi się bardzo rzadko. Zostaje nam 300kk a potem co ? Eq z pz na agronasie to 200-230kk za buty 1500 PZ ze slabym plusem. Wyrobimy sie na 8k PZ a to nie starczy na POLI.

P.S Sry za te uwagi, nie chodzi o wytykanie błędów, ale super by było jakbyś je poprawił w temacie.

Oczywiście leci 5 za cierpliwość i wytrwałość

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

@refresh

EDIT:

Rzeczywiście się napracowałeś. Lecz co do paru rzeczy mam uwagi. Zanim zrobimy postaci pod fb i zaczniemy łowić (wliczając problemy z fb) to długo będziemy czekali na te 1kkk. Kupno yang na allegro ? Chyba nie każdy może sobie od tak kupować na allegro (szczególnie ci młodsi). Jelonka sr. 35-40 widzi się bardzo rzadko. Zostaje nam 300kk a potem co ? Eq z pz na agronasie to 200-230kk za buty 1500 PZ ze slabym plusem. Wyrobimy sie na 8k PZ a to nie starczy na POLI.

P.S Sry za te uwagi' date=' nie chodzi o wytykanie błędów, ale super by było jakbyś je poprawił w temacie.

Oczywiście leci 5 za cierpliwość i wytrwałość[/quote']

Sorka, lecz nie poprawię. Jest to mój tut na podstawie moich przeżyć, a nie Twoich, także niestety, ale nic z tego ... Ja tak robiłem, więc i tak to opisałem ;D

cvsk.jpg

Opublikowano

Poradnik częściowo skopiowany ale ok . Moge podac żródło jak chcecie ale tam jest płatne 10 zł sms.

Opublikowano

Uuuuu... to mnie zadziwiłeś ... podaj źródło... Bo, aż jestem ciekawy kolego :)

Tak poza tym, napisałem pod spodem tematu, że zabraniam kopiowania, także jeżeli zobaczę, że jest to na innym forum to mam prawo pójść na policję.

Podejrzewam, że to Ty próbujesz zarobić ( bo od kilkunastu dni nikt nie miał pojęcia o tym,że jest to gdziekolwiek indziej ). Także jeżeli chcesz zarobić za kilku durni, którzy wykupią to raczej polecam usunąć to z sieci, ponieważ możesz stracić całe kieszonkowe.

TuT jest w 200% mój i nie ma takiej opcji, że cokolwiek było skopiowane. Pozdrawiam :)

cvsk.jpg

Opublikowano

Nie mówię że to moja strona. Prosze oto link :g-met.in2.pl Pozdrowienia. Usuń kropke przy metin. Tam jest tut do 50 lvla ale jest tu bardzo wiele zdań skopiowanych z ich strony.

Opublikowano

Hah... @UP

To mnie rozśmieszyłeś... Przykro mi, ale nie ma takiej opcji żebym cokolwiek kopiował, przecież nie tak dawno był ten TuT na forum z gmetin2, jak wyexpić do 50lvl.

Także nie osądzaj bez podstaw :)

cvsk.jpg

Opublikowano

tut fajny ale lepszy by byl gdyby byl bez yangow z allegro i normlanymi cenami oraz bez sm bo nie kazdy potrafi na to wydawac;]

pomogłem? daj + nic Cię nie kosztuje a może akurat gdy będę coś wiedział to ci pomoge^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...