Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Expienie Ninjy Archer Od 1 Do 71Lvl !

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja podałem na zasadzie mojego sposobu, ale ok...

Pokaż jak to robisz od podstaw. Najlepiej nagraj filmik jak koksisz na boju :)

cvsk.jpg

Opublikowano

@UP

Jak ktoś chce szybko wbić i gra 9-10h dziennie to dobije bardzo szybko, a Ci co grają troszku mniej to będą dobijać dłużej :)

Wystarczy się sprężyć ;D

cvsk.jpg

Opublikowano

A archerem z dobrymi skilami i eq w miare dobrym dam rade bez poli w v1 łukiem ?? Czy ładując w zręczność skile będąwięcej walić podobnie jak na daggerze ? Zachęciłeś mnie do grania archerem :D Łap + :)

Opublikowano

Przyda Się wiesz co zachęciło mnie to do grania na pl:) wlasnie posłuże się twoim poradnikiem:)))

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

powiem ci że archer na takim poziomie to rzadkość więc w pvp koksy;] ale to mnie dziwi bo podobno w v2 mozna spokojnie 80lv dobijac a archer juz w grocie podobno daje sobie rade, wiec czemu nikt nie wybije tak szybko 99lv? ;]

;]

Opublikowano

Ciekawa lekturka, po przeczytaniu tego stwierdzam że moja wcześniejsza wiedza na temat archera była nijaka. Oczywiście dla autora plus, musiałeś długo to pisać ..;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

tzn bardzo fajny i przejzysty tut ^^ lecz uwazam ze lepiej wbic sure lub woja tak ze 70lev i podexpic z ks lidera ^^ naprawde szybko leci ja wojem podexpilaem sobie bm do 61levela i dosc szybko poszlo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...