Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 4Story Eg

pora15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierw pisze o cierpliwości, a sam nie mogę wytrzymać z nudów... Czy ktoś wie za ile serwer będzie ON? :rolleyes:

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie nikt nie wie i to jest najgorsze mogli by się spisywać na forum (GM'i) jaka jest sytuacja. Oni nam chcą pikawy rozwalić xD.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

serwer zostal zamkniety popsuli go cheaterzy Gratuluje gralem tylko 2 miesiace

link do tematu:http://www.mpcforum.pl/topic/286484-informacja-4story-eternia-games-serwer-zamkniety/

jest SZANSA ! ze go uratuja

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

serwer zostal zamkniety popsuli go cheaterzy Gratuluje gralem tylko 2 miesiace

link do tematu:http://www.mpcforum.pl/topic/286484-informacja-4story-eternia-games-serwer-zamkniety/

Czytaj daty w tym temacie co podałeś... Serva naprawiają, a ten temat co podałeś jest z 31 stycznia 2011 roku. A ten kto był ogarnięty na EG to wie, że problem powstał około 15 lutego. Więc tamten temat jest nieważny... GM na forum EG napisał :

Well, please, stop spamming all the sections with the same.

All the services are down now. That basically means that all the maps are not working. So, you will not be able to enter in the game. Then, like a said before, stop spamming about that. This problem will be probably repaired tonight, at 10 pm server time. So, you must try tomorrow.

EDIT: The problem hasn't been solved yesterday. You must wait.

Tłumacząc to znaczy :

No, proszę, przestań spamowanie wszystkie sekcje z tym samym.

Wszystkie usługi są w dół teraz. To po prostu oznacza, że wszystkie mapy nie działają. Tak więc, nie będzie mógł wejść w grze. Potem, jak już wcześniej powiedziałem, stop spam o tym. Problem ten zostanie naprawiony prawdopodobnie dziś wieczorem o godzinie 10 czasu serwera godz. Więc musisz spróbować jutro.

EDIT: Problem nie został rozwiązany wczoraj. Musisz poczekać.

Po edytowanym poście GM'a oznacza to, że serwer będzie za kilka dni działał. Więc nie wklejajcie tutaj starych tematów, tylko te nowsze z powyżej 15.02.11.

userbarwb.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że dzisiaj jeszcze nie będzie działał, ale to tylko moje przypuszczenia a wy jak sadzicie?

userbarwb.png

Opublikowano

Nie bo miałem łuka 32 lvl łowców +17 wetke +16 nogii besti+16 maske bestkii +18 i bizu tak ze mialem 1,6k hp.

A te złodzieje z gameforce zbanowali mi za utrudnianie gry. A później jak weszłem na konto to już postaci nie było.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Siemka mam problem bo jak włanczam 4storyEG to normalnie ael puziniej pszy stwarzaniu postaci puziniej biore start! a tam jest to napisane:Connecting to the game server a puzinij na dole jest p tej wiadomosici czarny pasek żadnej informacji np.wait logs albo Please wait for the game rozpoczenicie ?? pomurzcie prosze !!

prosze pisaci na ten oto numer GG 33911108

Opublikowano

e mirinda ja tesz gram w Combat Arms zagramy sobie??? podaj nick

Up mi caly czas o tym piszemy serwer jets OFF~!!!!!!!!!!!!!!!

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...