Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 4Story Eg

pora15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z 4story eg ponieważ jak wchodze do gry wszystko dobrze wchodze na ekran logowania loguje się wybieram postać i daje connect pisze connecting to game i po chwili to znika i wywala albo na ekran logowania alb do wybierania postaci plz pomocy

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dokładnie tak samo! Nie wiem co na to poradzic... Prosze o pomoc również. Oczywiscie plusy poleca ; )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serwer chyba chwilowo OFF (niewiem czy chwilowo) . Gratulacje dla debili lagujacych AoE

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Teraz ściągnąłem klienta, spachowalem, wlaczylem, zrobilemw postac, ale widze, ze raczej nie pogram bo mnie ciagle wywala caly czas robie connect, zrobilem gdzies juz +40 razy i nic :/

58417fddc45f.jpg
Opublikowano

@up No wiem wogóle czy ci ludzie nie myślą, już eq +24 nie wystarcza to muszą serva rozpierdolić. Żal

Teraz patrzyłem mi nawet strona nie chcę wejść a wam??

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Masz racje ale jeszcze nie wiadomo jaka jest przyczyna zamknięcia ale raczej to AOE hack :( a ludzie z itemami +17- +24 zostają zbanowali w ostatnim czasie pomagałem greedowi w banowaniu ludzi z eq pvp powyżej +16 .

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up Ale patrz wchodzę na stronke http://4story.eterniagames.com/index.php# i tam piszę server online a na forum żadnych nowych postów nie ma.

michal A może jest tak ja w poprzednich postach że trzeba wiele razy klikać, aby wbić do gry??

Chłopaki ktory z was jest obecnie w grze i niech powie czy wogóle tam jest gra bo ja mam słabe łącze i może też dlatego. Próbowałem 50 razy wbić xD;)

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up racja tez juz wielokrotnie wchodzilem sprawdzic status ale wszystko jest ok niby online ale nadal nie dziala jak u was?

ja mam tez slabe 1mbs ;/

58417fddc45f.jpg
Opublikowano

Dobra na forum nic nie piszą czy serwer on czy off. Spróbuje zmienić ip na us i zachwile powiem czy pomogło z/w.

Edit: Nie pomogło :(

the problem is the same..... HACKS AND AOE HACKS!!!! now i'll speak with loche seriously about this, so you must wait.

Cytowałem niemieckiego adma na forum teraz tłumacz:

problem jest ten sam ..... Hacki i AOE hacki!! teraz będę mówić o tym poważnie Loche, więc musisz czekać.

Użyłem google tłumacz.

Trzeba poczekać :(.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano
the problem is the same..... HACKS AND AOE HACKS!!!! now i'll speak with loche seriously about this, so you must wait.

Cytowałem niemieckiego adma na forum teraz tłumacz:

problem jest ten sam ..... Hacki i AOE hacki!! teraz będę mówić o tym poważnie Loche, więc musisz czekać.

Użyłem google tłumacz.

Trzeba poczekać :(.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

kurwa i co ja teraz zrobię ja tylko w to grałem nie mam nic innego żal.pl jebani cziterzy co rozpierdalają mapki japierdole powinno to być usunięte serwera!!!!

Opublikowano

@up Zgadzam się z tobą hacki w sumie nie są takie złe, gdyby nie aoe hacki to by wszystko ładnie śmigało a teraz to dupa.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To chyba znowu na pl bedzie trzeba pograc/lub w NBA 2K11 <--- polecam pobierzcie sobie z torrentow extra gra :P

58417fddc45f.jpg
Opublikowano

Teraz dzięujemy tylko takim pięknym noobom co ładują Aoe Hacki bo już nie chodzi o eq ani cos tylko o to że zbugowane są wszystkie mapki. Ja miałęm postaci po 60% mapakach i na każdej dzieje się to samo co dawniej jak były bugnięte.

ZBIERAM + PLUSY

Opublikowano

Mam nadzieje ze to naprawią. Jak myslicie juz serwer bedzie na zawsze off? Ja wczoraj to znalazlem i odpalilem i dzisiaj sie rozwalilo. Dzieci neo tak robia ze rozwala serva. A tak ogolnie to na tym servie hackow mozna uzywac? To jest denerwujace my sie meczymy zeby serwer sie trzymal a inni to rozwala puszczajac aoe na 4 minuty i to wszedzie...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Well, please, stop spamming all the sections with the same.

All the services are down now. That basically means that all the maps are not working. So, you will not be able to enter in the game. Then, like a said before, stop spamming about that. This problem will be probably repaired tonight, at 10 pm server time. So, you must try tomorrow.

Info z forum .

Tlumacznie ( z translatora)

No, proszę, przestań spamowanie wszystkie sekcje z tym samym.

Wszystkie usługi są w dół teraz. To po prostu oznacza, że wszystkie mapy nie działają. Tak więc, nie będzie mógł wejść w grze. Potem, jak już wcześniej powiedziałem, stop spam o tym. Problem ten zostanie naprawiony prawdopodobnie dziś wieczorem o godzinie 10 czasu serwera godz. Więc musisz spróbować jutro.

Koncowka mowi sama za siebie za okolo 2,5H - 3H dowiemy sie co i jak

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

widze że moj temat robi furrore ale nadal nie działa

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...