Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 4Story Eg

pora15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ale serwer nadal jest oflline ale znalazlem pewien cytat na forum 4story eg nie jest zbyt wesoly:Witam graczy ... Serwer 4StoryEG jest czasowo zamknięty. Nie wiem jeszcze, czy zostanie on otwarty w ciągu najbliższych dni lub jeśli zostanie ona zamknięta na zawsze. Postaram się skontaktować jakis admin i spytaj go o ten problem, i informować.

Osobiście uważam, że nadużycie hacków zabija to świetny serwer ...

Cytat:

Wysłany przez woof

Po rozmowie z kimś z firmy i pracowników Eternia szef dowiedział się, że serwer uległ awarii i mają kłopoty uruchamiania go ponownie.

Zamknięcie zostało niezamierzona i decyzja o utrzymaniu go w trybie offline nie została jeszcze podjęta.

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

UP raport za triple post

jest taka opcja jak edytuj

A co do EG to wątpie czy kiedykolwiek go uruchomią a wszystko przez aoe

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

nowy wpis

Cytat:

The problem hasn't been solved yesterday. You must wait.

Tłumacz:

Problem nie został rozwiązany wczoraj. Musisz poczekać.

no ja jebie ;///

Opublikowano

Kurcze no jak tak samo miałem zamiar zacząć wróżkiem czarodziej derion nick N3kiuPL już CE oblukałem hacka ściagnołem(nie aoe hacka noobem nie jestem xD) a tu nie chodzi :(.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Czekamy i czekamy .Niemoge się doczekac ale ale nagle mnie rozczarowujecie i wstawiacie to ,że trzeba czeakc Ciekawe ??? :P Codzienie myśle o juz jutro pogram w 4s a tu bummmmm.. niedziała . Przez ten czas zaczne grac w Minecraft polecam :)B)

Opublikowano

no nic 9:00 i nic 3 dni trzymia tak

nadal nie działa ale wiemy że serwer raczej nie zostanie zamkniety na zawsze

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

nie nadal offline pozostaje tylko czekać

10 Postów

20 Postów

30 Postów

40 Postów

50 Postów*

Opublikowano

Serwer nie będzie wyłączony na stałe lecz myśle ,że zostanie on włączony za jakeś 7 dni.

Lecz zadaje sobie pytanie kiedy dokładnie będzie włączony i czy zabronią Haka ?? Oto pytanie .

Opublikowano

Admini serwa powinni zabronić aoe hacków. Hacki byłyby lepsze bez aoe hacków... Zawsze coś w hackach muszą przedobrzyć... Mi z pewnością wystarczyłyby te podstawowe funkcje hacka. Chodz powinna zostać funkcja skill hack z numerem 919 oraz 905, reszta powinna być zabroniona. (Kody 919 oraz 905 to znają tylko Ci co używali funkcji skill hack ;p ) To moja opinia. Kto ze mna?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ej ludzie jak bym zrobil postac i zaczal grac i caly czas bym wbijal lvl to jaki przez 3godz mozna by bylo max wbic? ile da rade, 15 lvli?

@down: z czego sie smiejesz jak jeszcze w to nie gralem jak chcialem zaczac to nie dziala

58417fddc45f.jpg
Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziej wkurza.

1.Że odrazu po 1 wyłaczeniu serwara EG nie zrobili hack shielda na aoe hacki.

2.Że nic nie piszą jaka jest sytuacja, co się dzieje.

3.Dlaczego nie proszą o pomoc graczy o ich opinie, a słuchają tylko jakiś szefów.

4. Te szfaby to jednak pojebani ludzie.

Kto za mną.

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Sory, ze odbiegam troche od tematu: kim radzicie mi grac wojem,magiem czy kaplanem? robić questy czy tylko expic?

58417fddc45f.jpg
Opublikowano

Ja ci radze tak zacznij magiem bo później on wymiata zaje skille po 200% dmg i jak wbijesz sefiry na +20/21/22//23/24 to koxisz i q nie rob bo po co idziesz tylko azbijac moge ulepszac itemy i na td jak chcesz itemy pvp to tyle :).

I jak byś magiem zaczał to wróżkiem ja gram magiem na derion nazwa nekiupl

Profiko ty to się nagrałeś w 4 story a ja xD wczodze weszłem do gry chwile później mnie kickneło

// nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Serwer mial dzialac 17.02.2011 o godzinie 10.00 czasu serwera a tu *** 3 dzien zadnego info A tak przy okazji to do naprawy serwera nie trzeba go wylaczyc ;D

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Szukałem na YouTube O tym problemie i był filmik z tym samym problemem i gość go wrzucił kilka miesięcy temu. Czyli już był taki problem.

A co do UP'a to zgadzam się, serwer miał być gotowy 17.02.11 o godzinie około 14.00, ale tak jak na PL'u przy wgrywaniu patcha 3.3 mieli komplikacje i zajęło im to pół dnia... <_<

Wiec teraz tylko musimy być cierpliwi i w tym temacie zmieńmy temat na jakiś wesoły. Będzie działał za kilka dni więc nie przejmować się tylko uzbroić się w cierpliwość ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Cos wesolego hmm... :unsure: Gra ktos w Mythos CB ? xD

Oftop .

Ma ktos jakies info od GA albo cos w ten desen

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...