Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Lz Key

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to właśnie przez kolesia MPC który to dał na epvpvers tim mógł zrobić paker

który gdy znajdzie plik omija go :)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kornel zachowałeś się teraz jak dziecko usuwając swojego clienta z forum :P

Raquo to Ty się zachowałeś nieodpowiedzialnie wrzucając to tutaj i dopisując "Można nim rozpakować klient Kornela"

Dziwisz mi się że go usunąłem? no przecież tam nie jest tylko moja praca ale też skile wojtka, logowanie jakiegoś gościa z epvp i wgl.

Ja nie chronie ostatecznie swoich rzeczy a pracę innych.

@ProGram Rozumiem że się nie chcesz kłócić. Tylko niedorozwinięci lubią to robić :P

To dalej nie ma sensu dopuki nie możemy dobrowolnie zmienić lz_key.

@Kamer Jak byś nie zauważył to w paczce też jest unpacker. zupełny bezsens nie? :|

korneleknew.png

Opublikowano

Kornel do mnie już na PW piszą żebym im pomógł rozpakować twojego clienta ;p . Raquo poprostu zjebałeś sprawe . Nie przemyślałeś jakie będą skutki jak to wrzucisz , forum nic nie zyskało i ty nic nie zyskałeś a wręcz przeciwnie .

Opublikowano

Huje muje dzikie węże. Ale zjebaliście sprawę. Nikt na tym nie zyskał, wręcz stracił. Teraz każdy lepszy klient może być rozpakowany, przez co prywatne serwery tracą na oryginalności.

ja_pierdole_952_171.jpg

Nie można tego inaczej wyrazić. Przykro mi, że Kornel i inni na tym stracili.

Pozdro.

Opublikowano

Gary dużo im jeszcze do tego brakuje <33

No cóż... Proponuję to usunąć a autor zrobi jak chce.

Pemo nie wiesz że dzieci najpierw myślą potem robią? Takie są skutki picia wódki x.dd

I potwierdzam. Na tym forum dużo straci. Jak ja i inne hardkory (ja nie jestem) przestaną wrzucać klienty bo dzieci od razu je udostępnią to dział od razu można zamknąć. Niestety tak jest :<

Ale cieszę się że są jeszcze tacy którzy umieją docenić czyjąś pracę.

korneleknew.png

Opublikowano

Lion-facepalm.jpg

Macie Packera, zapakujecie sobie pliki, których nikt wam nie rozpakuje.

Aaa, zapomniałbym, macie jeszcze unpacker do tego tak na wszelki wypadek...

Większy sens miało by wstawienie TYLKO i WYŁĄCZNIE Packera, bo wstawienie unpackera samo z siebie usunęło zabezpieczenie.

To tak, jakbyś wychodząc z domu, zostawił klucze w drzwiach...

Opublikowano

@up

czy tak czy tak to jakieś dziecko by sobie zrobiło na tym kodowaniu dmg i by sę grało;)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

Odkrywca

baner6.gif

Opublikowano

nom zamknijcie ten topic bo spam się robi forum nic nie zyskało , a wręcz straciło . Niech administracja zrobi jak chce albo usunie topic albo nie , ale to już nie będzie miało sensu bo ktoś pewnie postawi nowy topic .

Opublikowano

to jest kurwa paranoja co sie dzieje z mt2 ... kiedys to byla gra nie bylo zabezpieczen ani nic stawialo sie prymitywne serwery czy tam niemcy tylko nei bylo bash panelow etc i bylo ok a teraz to wgl nic to jest wielkie gowno kamer niszczy serwery swoimi gownami epvp tez i oczywiscie neosy ...

ban.gif

Opublikowano

eh alchemik masz racje ;/ Chociaż mi to tak brzydko powiem " wisi i powiewa " umiem się przed tym zabezpieczyć , kamer to jeden wielki PI bo tylko tak jak powiedziałeś psuje serwery , i tak na moim serwie sobie nie pogracie na modzie ;) , tym lz_keyem nie zabezpieczycie clienta od razu to mówię.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ale z was bure suki.

Gdyby nie RAIN to was by tu kurwa nie było.

On wam z dobrego serca i życzliwości udostępnił pliki,

a wy co?

Kiedyś nie było nic po za plikami.

A teraz nawet jak macie sf2010 to jeszcze wam źle?

Jebane neoski kurwa.

Niewdzięcznicy!

Tak naprawdę to na nic nie zasłużyliście.

Jedynie na kopa w dupe.

Człowiek człowiekowi wężem, to co się dzieje

w tym dziale to jest naprawdę przesada.

Sodoma i Gomora.

Nie mam słów by to opisać.

Ludzie jak wy się zachowujecie?

Jakaś znieczulica społeczna normalnie.

Inaczej będziecie śpiewać jak staniecie przed Bogiem...

On was, mnie i wszystkich z wszystkiego rozliczy.

Nie zamieniajcie serca w kamień, póki jeszcze serce macie...

sygna RMCF1902

Opublikowano

Alchemik, Sensual, TopSecret Po co to piszenie? Ten Raquo teraz się pewnie z was smieje. Zamiast się użalać nad sobą zróbmy coś. Ja w tej sprawie piszę do administracji bo to co się dzieje to jest po prostu skandal...

A udostępnienie packera razem z unpackerem to był strzał w głowę... Pomyślcie logicznie.

Skoro spakujecie tym to nie da się rozpakować. Ale popatrzcie od tej strony że tu jest extract do tego. Więc jako to ma sens?

Piszę do admina o zamknięcie topicu bo moderatorzy są tacy jacy są.

korneleknew.png

Opublikowano

Chyba od takich rzeczy jest to forum : )

Zamknąć temat ? Gratulacje : )

popatrz sobie 4 strony spamu al moderatorzy nawet dupy nie ruszą za przeproszeniem

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

Odkrywca

baner6.gif

Opublikowano

oni kurwa patrza dawac warny ja juz 5 raportow wyslalem zadnen mod nie wszedl nawet do tematu .... na forum pelno spamu a w dupie to maja ten temat to gowno i metin2 juz stracil sens robcie tak dalej dobrze ze pliki mt2 sa sprzedane niech zrobia nowa gre i bd spokoj

ban.gif

Opublikowano

Ten paker jest stary i tim ma już nowszy ;) Piszcie do jego kumpli którzy to sprzedają .

Huje muje dzikie węże. Ale zjebaliście sprawę. Nikt na tym nie zyskał, wręcz stracił. Teraz każdy lepszy klient może być rozpakowany, przez co prywatne serwery tracą na oryginalności.

ja_pierdole_952_171.jpg

Nie można tego inaczej wyrazić. Przykro mi, że Kornel i inni na tym stracili.

Pozdro.

Jest już lz v2 sprzedawany na epvp tym razem każdy packer ma inny kod i raquo nie zabłysnąłeś tym :)

futureteam1.png

Opublikowano

up dało. Przynajmniej takie (jak ty) jebane przez naturę dzieci neo mogą się wyżyć. Nie podoba ci się - nie komentuj i tyle w temacie.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...