Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Lz Key

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano przestawie Wam LZ keya.. Po co ??? A po to żeby każdy miał.

http://www.speedyshare.com/files/26841914/LZKey.rar

- DL

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ddfa3c517a8ca8bc30bd224854609ce9b9fc3e2f688e33338ee40f8e969993fe-1297603874

- skan 5/41

ABY zaszyfrować pliki:

otwierasz Azaszyfruj.xml i kopiujesz liniki z encryptem, po prostu zmieniając nazwę pliku epk/eix jaką chcesz zaszyfrować. Przenosisz zapisany plik na Am2.exe

ABY rozpakować zaszyfrowane pliki:

otwierasz Arozpakuj.xml i zmieniasz ścieżkę do zapakowanego LZ keyem pliku eix/epk, tak jak w normalnym pakerze. Przenosisz zapisany plik na Am2.exe

Licze na minusy.

Można nim też rozpakować clienta Kornela!

:)
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up przykladowo chcesz zaszyfrowac root to dodajesz wpis

<Action type="change_archive_encryption" archivePath="root" />

:)
Opublikowano
Siemano przestawie Wam LZ keya.. Po co ??? A po to żeby każdy miał.

http://www.speedyshare.com/files/26841914/LZKey.rar

- DL

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ddfa3c517a8ca8bc30bd224854609ce9b9fc3e2f688e33338ee40f8e969993fe-1297603874

- skan 5/41

ABY zaszyfrować pliki:

otwierasz Azaszyfruj.xml i kopiujesz liniki z encryptem, po prostu zmieniając nazwę pliku epk/eix jaką chcesz zaszyfrować. Przenosisz zapisany plik na Am2.exe

ABY rozpakować zaszyfrowane pliki:

otwierasz Arozpakuj.xml i zmieniasz ścieżkę do zapakowanego LZ keyem pliku eix/epk, tak jak w normalnym pakerze. Przenosisz zapisany plik na Am2.exe

Licze na minusy.

Na wypadek gdyby znikło : )

1190824157.png

Opublikowano

To stworzył Tim ;) . Jak dla mnie udostępnienie tego to jest wielki bez sens . Teraz każdy kto zaszyfruje klienta będzie można odszyfrować łatwo . Czyli to jest jeden wielki bez sens . Czyli nikt z tego nic nie zyska .

Specjalista
Opublikowano

No raczej teraz zadnego powodu nie ma aby usunac linki ;o

@ pemo444 mogles napisac ''usun to pls'' ^^

1365526782-U231645.png

Specjalista
Opublikowano

pemo444 napisalem tak jak napisalem poniewaz kiedys tak pisales nie wiem jak jest teraz i nie chce wnikac w to.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Sami rozpierdalacie tą gre...Kurwa 1hit killer i dmg hack ,i inne ścierwa,a teraz lz key?!

Koniec oryginalnych privów...no chyba że jest jeszcze inne zabezpieczenie przed rozpakowaniem...

-Sposób Arymanika - Złamałem za pomocą pewnego extractora.(nie używam tego w celu zgapiania zakodowanych rzeczy,tylko dla przetestowania zabezpieczeń)

-LZ Key - Macie tutaj "na tacy"(no chyba że to nie ten)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Dokładnie tak jak powiedział Qwaq . Rozwalacie tą gre i nie pozwalacie żeby pivy były orginalne . Ja przez poproszenie kogoś o usunięcie tut-a podając sensowne argumenty straciłem Kid-a -.- . Niedługo ktoś stworzy hacka który rozwali pl-a . Ludzie siedzą czsami tygodniami żeby coś zrobić , zabezpieczają clienta żeby ktoś tego nie wypakował , a wy sobie tylko na gotowce czekacie nic nie dając od siebie. Możecie mi dać warna za "SPAM" ale ktoś musi prawde powiedzieć ... Denerwuje mnie takie coś . Tyle ode mnie .

Pozdrawiam

Opublikowano

teraz sie wkurzaja Ci co wybłagali rzeczy do zabezpieczen od innych typków

masz + raquo , szkoda ze nie rozpakuje to plików z roznym zabezpieczeniem, bo mam fajny interface zakodowany xD

Opublikowano

1.nie wiem po co to dałeś

każdy sobie może zakodować tym PC i mieć 1hit killera...

po 2. chyba mi to też nie działa^^ (Miałem rację)

3. ty jesteś jak Copy Elitepvpvers

4.Tu jest napewno jeden kod który jest zakodowany nie da się go zmienić i nie tylko^^

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Dzielić się czyjąś pracą ? Może ktoś sobie nie życzy żeby ktoś wypakowałtego jego clienta . Współczuje timowi że jest taki naiwny . Da coś komuś to odrazu musi to opublikować . Nikomu w tych czasach nie można zaufać . Lether ty byś nigdy czegoś takiego nie zdobył . Ja osobiście sam szukałem tego lz-a i go miałem chyba tydz go szukałem , i żaden tim mi go nie dawał . Tobie jest łatwo mówić bo ciśniesz na czyjejś pracy . Trzeba dać coś od siebie samemu poszukać , a nie czekać aż ktoś ci da -.-

Opublikowano

Dzielić się czyjąś pracą ? Może ktoś sobie nie życzy żeby ktoś wypakowałtego jego clienta . Współczuje timowi że jest taki naiwny . Da coś komuś to odrazu musi to opublikować . Nikomu w tych czasach nie można zaufać . Lether ty byś nigdy czegoś takiego nie zdobył . Ja osobiście sam szukałem tego lz-a i go miałem chyba tydz go szukałem , i żaden tim mi go nie dawał . Tobie jest łatwo mówić bo ciśniesz na czyjejś pracy . Trzeba dać coś od siebie samemu poszukać , a nie czekać aż ktoś ci da -.-

Ty przestań kurwa w każdym temacie spamić.. Czekasz na gotowce a potem pierdolisz że to ty już dawno miałeś..

Ogarnij się kurwa.. Inni też chcą coś nowego odkrywać a to forum jest po to

żeby się dzielić. Pooglądaj POLSAT i zobacz jak się dzieci głodzą.. Im też byś nie dał chamie jeden?

Wbij sobie do tego twojego łba, że nie tylko ty to będziesz miał bo prędzej czy później i tak wpadnie to w łapy

MPC. Jak Ci tak zależy na tym żeby być 1'szym to siedź 24/7 jak no life.

Pozdro dla normalnych <3

a wykurwiaj.

Opublikowano

Jeżeli sądzisz że to lz key to Ci współczuję. Jeżeli to by był lz to nie miał by prawa działać. lz to kod który przetwarza launcher. Tak więc to nie lz..

korneleknew.png

Opublikowano

@pemo444

to co napisałeś tyczy się każdego, tak jak mówisz mi jest łatwo bo cisne na czyjejs pracy, tak samo mogłbym powiedzieć że cisniej na cliencie od ymira zamiast zrobić swoj własny ;p

po 2 nie znalazł bym tego bo mnie nie interesi głebsza edycja clienta...

a teraz płaczesz ze ci rozkoduja pliki, są inne zabezpieczenia gdzie tym nie rozpakujesz, ani nie da rady ominąc zabezpieczenie arymana

PS pewnie napiszesz ze ymir dał clienta do użytku wszystkich, a ten intefrace co pożądam to też moga wszyscy uzywać po już go widze na ponad 10 privach, a nie wierze aby tyle teamów zrobiło taki sam + do tego jest podpis typka którego nie ma w teame danego priva,

Opublikowano

@2up

w dll jest zakodowany ten key(to jest dokładnie index pack body(.eix kod)

bo lz_key to jest coś takiego jak na pl a nie to;)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...