Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl] Lz Key

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Na pl jest Crypto++ pragnął bym zauważyć :)

Nic nowego nie odkryłeś że jest to w dll..

Poza tym czemu w takim razie podpisane lz?

korneleknew.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy to prawidłowy lz ale moge dać ss-a że miałem go szybciej . Ja zbytnio nie lubie dawać tut-ów a bardziej naprowadzać kogoś żeby zrobił to sam i miał większą satysfakcje z tego co zrobił ;) . EasyMetinek ja nie czekam na gotowce ja sam dochodze jak coś zrobić siedze tyle aż to zrobie , nie poddaje się gdy czegos nie umiem , walcze do końca ;) . Nie jestem chamem , nie porównuj gry do życia realnego , bez tut-a nie zginiesz , nie jest ci niezbędy do przeżycia .

Ss

http://www.iv.pl/images/25577419135156526211.png

Data utworzenia 4 bo robiłem formata . Ale jest widać date zmodyfikowania .

Opublikowano

Hah : )

I tym się różni epvp z mpc : )

Tam jak coś dodadzą to w komentach same podziękowania . . .

A tu ?

Wyzwiska i żałosne teksy typu " Ja to już miałem tydzień temu " . . .

Ogarnijcie się kurwa . . .

Masz to zostaw to dla siebie . . . Po chuja się lansujesz ?

1190824157.png

Opublikowano

Metin2 File Archiver
Version 2.9 (project r235, Storm r60)
Compiled at 2010/12/05 09:41:51 00:54:40 using GCC 4.5.1
Copyright (C) 2009-2010 Tim Niederhausen (tim66613@e*pvp).

Credits:
SunJunps --> item_proto entry structure def
IgorGlock -> Python stuff

[iNFO] XML file processing starts
      Number of XML files: 1

decrypt failed. [parse pack index body]
[iNFO] All XML files were processed without any error.

Press ENTER or SPACE to continue.

Mam taki problem jak próbuje rozpakować za pomoce limicik +

Opublikowano

@Up tak jak mówiłem. To nie jest lz_key a te dzieci pierdolą że to jest lz.

W komunikacie chodzi o to że lz jest błędny.

korneleknew.png

Opublikowano

@Konrle jesteś głupi, czy niepełnosprawny ? Nie zauważyłeś że w tej paczce jest 2010ClientHelper.Dll ? Bo chyba nie .... Spakuj sobie pliki tym LzKeyem i spróbuj odpalić przez zwykły launcher, życzę powodzenia.

"te dzieci pierdolą" - to już pozostawiam bez komentarza.

Opublikowano

UPx2@Powiem jedno...Obejrzyj około 400 tematów i zobaczysz ,że nie tylko ja powinienem mieć warna.Tutaj każdy mod się każdego czepia ,a sam popełnia błędy.I co twoja odpowiedź ma do tematu??Widzisz takie coś możesz mi na pw wysłać i dać ss ,a nie spamujesz w temacie.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

@Konrle jesteś głupi, czy niepełnosprawny ? Nie zauważyłeś że w tej paczce jest 2010ClientHelper.Dll ? Bo chyba nie .... Spakuj sobie pliki tym LzKeyem i spróbuj odpalić przez zwykły launcher, życzę powodzenia.

"te dzieci pierdolą" - to już pozostawiam bez komentarza.

Ja twojego postu bez komentarza nie zpostawie.

Sprawdzałem co to jest i zdecydowanie to nie jest lz key skoro rozpakowuje "????????"

Poza tym jaki by miało to sens żeby on to uploadował żeby móc zapakować jak każdy może rozpakować? to się mija z celem.

@Topic skoro to jest lz to daj bina czy dll z zmienionym lz. Przypominam ze lz jest w hexie :)

korneleknew.png

Opublikowano

@UP - Skoro tak, to "Spakuj sobie pliki tym nie LzKeyem" - skoro tak wolisz =)

"Jeżeli sądzisz że to lz key to Ci współczuję. Jeżeli to by był lz to nie miał by prawa działać. lz to kod który przetwarza launcher. Tak więc to nie lz.. "

Gdyby to nie był LzKey, to po zamianie plików, które "spakowałem" tym "nie lzkeyem", odpaliłbym je przez zwykły launcher.

@UP - W tej paczce jest plik 2010ClientHelper.Dll jak byś już nie zauważył, tylko przez niego odpalisz "spakowane" pliki.

Opublikowano

Ja twojego postu bez komentarza nie zpostawie.

Sprawdzałem co to jest i zdecydowanie to nie jest lz key skoro rozpakowuje "????????"

Poza tym jaki by miało to sens żeby on to uploadował żeby móc zapakować jak każdy może rozpakować? to się mija z celem.

@Topic skoro to jest lz to daj bina czy dll z zmienionym lz. Przypominam ze lz jest w hexie :)

Skoro to nie działa to czemu usunąłeś link do klienta? Next Epic fail -.-

Dll ma w sobie lz omfg

futureteam1.png

Opublikowano

raquo ... sam to zrobiłeś ? Po co pakować we własne rozszerzenie jak przyjdzie jakiś "PI" i rozpakuje ? Bezsens

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Temacik =

ei2fyd.jpg

Wypowiedzi :

-Dll ma w sobie lz omfg

-Pierdolicie To extractor tylko do części klientów, ale to , że Wy wypowiadacie się o czymś ,o czym nie macie pojęcia to inna sprawa .

-Forum nic przez tego tut-a nie zyskało . Tyle ode mnie .

-i co wam z tego? kazdy i tak wam rozpakuje klienta

-danie tego nic nie dało, bo? bo teraz każdy zjebany dzieciak sobie rozpakuje zakodowaną rzecz, więc błędne koło

=

10p7v4o.jpg

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ok. Moja pomyłka. Cza się pogodzić ;D

@Wojtek masz racje. Dzieci teraz tylko każdemu będą rozpakowywać.

Ale wykryłem małą nieścisłość.

Poskładałem fakty w całość.

1. udostępnił to tim na epvp dawno temu bo ludzie sobie to sprzedawali.

2. Ty to sprzedałeś Evonisowi

A więc czemu się czepiasz że oni to wrzucili? no przecież sam się przyczyniłeś do tego aby tim to wrzucił na epvp.

korneleknew.png

Opublikowano

Ja sie nie czepiam że to wrzucili, wręcz przeciwnie, wali mnie to , ale niektóre wypowiedzi są powalające :)

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@raquo

no wiesz, podobno on tam dał rzeczy ktorych nikt nie ma xD

@top

jeszcze raz dzieki za to :D

zebrałem sobie klika bajerów z różnych clientów w jeden ;p

i nie przejmuj sie dziecmi co cie wyzywaja za wstawke ;p

jak chcieli naprawde zabezpieczyc coś swojego to by nie zabezpieczali powszechnymi zabezpieczeniami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...