Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Powodu Używania Cheatów, Hacków, Kopiowania Itemów I Innych.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kokosz jakby co ja w skrzyni mam 124 diamenty chyba 87 wykopalem przez ten caly czas co jestem na serwie a reszte zarabalem jakiemus kolesiowi co niezabezpieczyl skrzyni

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Shabi czyli pierd*lony złodziej jesteś

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

ktos mi ukradl ponad 60 diamentow ktore dostalem od kolegi, razem ciagle zbieralismy ale on przestal grac i dal mi wszystko i ktos to ukradl to sie mszcze

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Odbanujcie mnie, ja tylko zbierałem diamenty, nie wiedziałem że nie można. Możecie mi tą kasę zabrać. Jeszcze jej nie wykorzystałem. Chyba miałem z 200 Euro albo 300 bo jak byłem u kolegi na plantacji to mu kaktusy pozbierałem ;D

Opublikowano

Mi to mowisz ja dostalem bana o 23 nie ma go na zadnej liscie a dostalem go chyba ze poweidzialem "co za poryty czlowiek skasowal mi cale ekwi pelne zebranego zlota !!!"(czytaj mialem pelne ekwi zlota kupilem cuba 20x20 dzieki kasie kolegi a pod domem mam kopalnie gdzie znalazlem ok 30 blokow zlota a to byl 1 dzien gry ):(i mialem na koncie jeszcze 30000euro

Opublikowano

Ja też proszę o unbana. Nick osztenkurden

Ja nic kompetnie nie robiłem! Nie zbierałem diamentów nie niszczyłem cudzej własności etc.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...