Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Powodu Używania Cheatów, Hacków, Kopiowania Itemów I Innych.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ban dla mnie jest nie słuszny. Nie kopiuje itemów , nie używam cheatów,speed hacków , nie przyjmuje kopiowanych itemów ,chyba ze nieswiadomie jakies przyjąłem... zresztą niemam od kogo bo mieszkam 30 min+ od respa. Nie jestem zamieszany w żadną afere diamentową , cały wczorajszy dzień zajmowałem się uprawą trzciny i kończeniem mojej osady.rze

P.S

Jad dostałem bana nie było mnie w grze.

Opublikowano

W sumie patrzcie ile oni teraz ludzi zbanowali ciekawe jaka część teraz tu w ogóle gra. A już nie mówie jakie to forum ma niedorobiony regulamin do tego serwa nie widziałem np. żeby tam pisało, że nie wolno rozdawać itemów, albo coś podobnego.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Kokosz najlepiej przedstaw im twoje logi żeby nie mieli wontów

Ktoś się skarży że nic nie brał wczoraj to nie tylko ze wczoraj ale to co się działo tydzień ,miesiąc temu.

no siema

Opublikowano

Drogi kokoszu chciałbym cie poinformować iż ja użyłem buga nieświadomie i następnie go zgłosiłem i więcej nie używałem tego buga...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@up

Nie wiesz co jest już Ci mówię co jest. Admini założyli server minecraft i nie umieją teraz tego ogarnąć. Wpuszczają na mod-ków jakich dzieciaków, a teraz jeszcze banują ludzi którzy grają na legalu nie używając żadnych hacków. Powinni zabrać nam te diamenty, a nie od razu ban. Ja na przykład nie wiedziałem, że ktoś te diamenty sobie skopiował.

To samo mam..

Nie czytałem listy, bo nie wiedziałem, że jakaś tu jest, wbiłem dzisiaj okolo 10-10:30

dostalem propozycję tanio diamenty, nie wiedziałem, że są klonowane T_T

Jeszcze bana nie otrzymałem, ale jeśli już mam go dostać, to może lepiej zabrać mi te diamenty w pi*du a nie banować?

Kokosz byś najpierw wcielił się w rolę gracza który zaczyna przygodę z MC a nie ..

Opublikowano

Jeżeli ma się taki item? Nie pamięta się skąd? Bo ja coś kiedyś zebrałem ale nie pamiętam co to;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@jest jakiś mod i odbanuje nick Mika

został zbanowany za free nie bugowałem grałem uczciwie

a jaki spam ??1 raz napisałem na kolorowo jakis koles na b ciagle spamil

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie musimy publikować logów. Połowa z was by ich nie zrozumiała i próbowała się wywiązać.

Co jak co, ale gdy ktoś gra pierwsze 5 dni w MC i kupuje od kogoś diamenty w okazyjnej cenie, to ma dostać bana nie wiedząc za co?

(dopiero dziś przeczytałem temat, bo na czacie jechali o nim..)

Nie no jak tak to świetnie - pozdro.

Na single przynajmniej mnie nie zbanują i mam 100% pewności, że gram uczciwie.

POZDRO

Opublikowano

Kur** ma byc dlaczego moj kolega (bapi) dostal bana ? On i ja nie wiemy jakim cudem jak on nie posiada cheatow, kontakt z innymi graczami ktozy moga kopiowac jest niemozliwy gdyz jego dom jest daleko od "cywilizacji". Wiec pytam co tu sie wyprawia ?

Opublikowano

Niedlugo sam zaloze serwer . Mam nadzieje ze pobijemy grywalnosc tego serwera ;D

Kto czytal moj wczesniejszy temat : Koncepcja na serwer MineCraft wie o co chodzi

Zbieram +

Opublikowano

@up Ja czytałem ten temat masz dobrą "Koncepcje" na server

@Topic szkoda ze tyle ludzi zbanowali pewnie 30% jest nie świadoma swojego czynu...

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Wchodze na spawna a tu diamenty! bede je zbieral ale potem oddam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Może zachowam się teraz jak jakiś 11 letni gówniarz ale musze to powiedzieć: W dupie mam Cie kokosz, bede chciał to se bede zbierał diamenty a Ty powinieneś banować tych co kopiowali a nie tych co zbierali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...