Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Powodu Używania Cheatów, Hacków, Kopiowania Itemów I Innych.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za co dostałem bana??? Mój nick : NexuS nie cheatowałem i nic w tym stylu więc za co?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Jeżeli nienawidzisz Just**a Bi***ra daj + jeżeli go kochasz to też daj +

Miniramp.png

Opublikowano

poprostu im się nudzilo i pobanowali a teraz nie chca napisac za co i kiedy odbanuja. jak takie cyrki maja byc na serverze to pier**le to znajde se inny server. banuja za zbieranie glupich diamentow ktorych nawet nie zbieralem ;/ ogarnieci na maxa

Opublikowano

Kurna , postawcie się w sytuacji administratorów , jakiś koleś klonuje diamenty , potem ich setkami wyrzuca na spawn , no tak jego na pewno zbanować , ale jak ktoś wykorzystał diamenty żeby się szybko wzbogacić i takie gracz co gra 1 godzine jest bogatszy dzięki takiemu rozrzucaniu niż ten co gra tu z 2 tygodnie ... Ja bym tak samo zbanował tych co wykorzystali taką sytuacje , a przynajmniej do kiedy by oddano ten zysk ... Ale 80% ludzi i tak by oddali 1/4 tego co złapali i by się uparli że reszte mają uczciwie , co byście wtedy zrobili? A teraz każdemu jeszcze z osobna ponownie sprawdzać w logach kto za co dostał , 49 graczom , w dodatku starajcie się naprawić bugi ...

W trakcie bicia rekordu czasu online na mpc :]

Opublikowano

ja ja radze cofke - nie ma diamentow i nie ma banow... kawalek straty ale jest serwer nadal w porzadku...

moj kolega nalapal troche diamentow i nie zostal zbanowany... jesli je teraz sprzeda bedzie mial spory zysk

teraz jesli bylo takich ludzi setki?

inflacja zbliża się wielkimi krokami o ile nie zrobicie cofki

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@UP

ja sobie chyba już odpuszcze ten server jezeli takie cos sie ma dziac niewinnych ludzi banuja to ten server nie ma przyszlosci podajscie mi na pw jakies fajne servery do mc bez hamahi dam + lub - i 5

Opublikowano

Ciekawe przed chwileczką napisał do mnie moderator ( Demonical ) ze klonuje itemki zdziwiłem się myślałem że jakiś joke czy coś bo przecież nie mam nic klonowane może jedynie kilof który kupiłem ale nie mam pojęcia czy on był klonowany .

Więc chciałem wiedzieć za co mam bana .

Opublikowano

1. spit nie dawał diamentów znam go i by takiego czegoś nie robił...

2. znam go... mógł używać cheatów ale i tak kicka z serwera

3. obserwuje go i jakoś nie piał na czacie : "rozdaje diamenty na /spawn" czy coś takiego

4 przeczytajcie jeszcze raz 1,2,3

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

a geoning i reszta administracji maja nas w dup*e pisze do kokosza i geoninga i co? nadal brak odpowidzi dlugo ten server nie uciagnie i moge sie założyć ze nie napisza za co mamy bany albo czy dadza ub takie jest moje zdanie na temat tego

Opublikowano

Tu kolope piszę z konta kolegi.

Dlaczego dostałem bana? macie jakieś ssy że używałem hacków bugów itp? nigdy nie używam tych gówien bo psują grę to moja wypowiedź.

Weteran
Opublikowano

Mój kolega podniósł 26 diamentów i nie dostał bana dziwne...

po za tym ban w minecraftcie to zupełnie co innego niż ban w np. WoW`ie

ponieważ w minecraftcie nie ma lvli ani nic takiego nad czym spędza się tygodnie przed komputerem więc nie problem zrobić jeszcze jedno konto i zacząć "zabawę" od początku

Myślę że jak się znowu zajmiesz za te banowanie to wtedy powinieneś dawać bany na ip za cheaty(ale nie za podnoszenie klonowanych itemów z ziemi) myślę że to ich odstraszy wystarczająco ponieważ kto chciał by stracić szanse grania na największy(chyba)

serwerze w Polsce

Opublikowano

Kokosz zrobił przerwę techniczną (Click) podczas której jak sam mówi:

"1. Musimy wyczyścić serwer z duplikowanych itemów i forsy.

2. Musimy wyrzucić wszystkie osoby, które grały na cheatach.

3. Musimy zabezpieczyć serwer, niestety sporo bugów działa nadal. "

Tak więc myślę, że będzie sporo unbanów.

Opublikowano

A ja dlaczego mam bana? Nick osztenkurden

Ja nie używałem cheatów, nie klonowałem itemów, a ni nic! Nie używałem nawet speedhacka. Jak ktoś ma dowody na to co zrobiłem proszę niech tutaj poda!

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Logi oczywiście mówią prawdę ale coś w nich znaleźć to jest niezłą harówka (miałem okazję to robić)

Mówicie bany na IP no tak ale co jak gracz ma dynamiczne IP ? Mają zbanować całą np Neostradę ?

Co dalej z serwerem ? Mam nadzieje ze wstanie z powrotem i to dosyć szybko bo za dużo tam swojej pracy i czasu włożyłem żeby tak po prostu to olać.

Bany za podnoszenie diamentów ? Hmm to lekka przesada normalne ze podnosili ci co na pewno nie klonowali. A jeśli mają jakieś małe grzeszki na koncie to chyba wystarczy ban na 24h. Następnym razem się dwa razy zastanowi nim przestawi zegarek.

Nie wiem czym zawinił SpitFirePL ale według mnie powinien wrócić na stanowisko Moderatora bo był naprawdę dobry w tym co robił według mnie.

mcspeed

Opublikowano

Logi oczywiście mówią prawdę ale coś w nich znaleźć to jest niezłą harówka (miałem okazję to robić)

Mówicie bany na IP no tak ale co jak gracz ma dynamiczne IP ? Mają zbanować całą np Neostradę ?

Co dalej z serwerem ? Mam nadzieje ze wstanie z powrotem i to dosyć szybko bo za dużo tam swojej pracy i czasu włożyłem żeby tak po prostu to olać.

Bany za podnoszenie diamentów ? Hmm to lekka przesada normalne ze podnosili ci co na pewno nie klonowali. A jeśli mają jakieś małe grzeszki na koncie to chyba wystarczy ban na 24h. Następnym razem się dwa razy zastanowi nim przestawi zegarek.

Nie wiem czym zawinił SpitFirePL ale według mnie powinien wrócić na stanowisko Moderatora bo był naprawdę dobry w tym co robił według mnie.

Podobno klonował itemy, Kokosz 'niezły spec' to odkrył.

;]

Opublikowano

szczerze to daje temu serverowi jeszcze 3/4 miechy admini tak zaczna banowac ze sami na serverze zostana nie wiem za co ban na pewno tez by sie podniecili jak by ktos wywalal itemki w innych grach nawet chackowane choc nawet nie wiem za co bana dostalem bo nie kupywalem ani nie podnosilem tych diamentow a odpowidzi od 2 dni nie dostalem i raczej nie dostane ;/ mowie wam odpusccie sobie ten server szkoda waszej pracy bo i tak nie zostanie ona tu doceniona dostaniecie bana za gowno i papa cala praca na nic

Opublikowano

Podobno klonował itemy, Kokosz 'niezły spec' to odkrył.

;]

że co?

ja zglosilem to kokoszowi a on mnie jescze zbanował....

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...