Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Powodu Używania Cheatów, Hacków, Kopiowania Itemów I Innych.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto lista nicków. Logi są dalej analizowane, także nic mi nie umknię.

Bana dostały osoby, które kopiowały itemy, przyjmowały korzyści od osób kopiujących... oraz osoby które używały innych cheatów typu speed hack itp.

portfel666

kolope

Rudi

Dzikis

LaaW

Notrance1

Gorhun

26craft

xyhopata

djo

wicher22

Ezon

Ember

Cris

Intus

RoyMaster

Bakoo

Phenomanify

Donek

xenex

Volverine

wrerR

Pri$er

Headkevin

NexuS

bapi

gogus

Cobrasy

stachi

sergej

insert321

Notrance1

Gorhun

Gorhun

cooa

mirraseq

xyhopata

SpitFirePL

stachi

wicher22

Gorhun

DarkNOVE

Bakoo

MaRnabis

Phenomanify

Rio

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałem bana z wiadomością "Fuck you -Love SSMP staff. Nie za bardzo wiem o co chodzi.

Mógłby mi ktoś podać jakiś fragment logu lub cokolwiek co by świadczyło, że zasłużyłem na bana ?

Nie czuję się winny i chciałbym wiedzieć dlaczego w ogole znalazłem się na tej liście.

Opublikowano

Kokosz ja ci wyjasnilem w grze co z tymi diamentami bylo . Prosze o unbana . Napisalem ci na pw

@Edit

Kokosz Widze ze jestes Online prosze cie o odpisanie mi w prywatnej wiadomosci .

Zbieram +

Opublikowano

@Up

dostaniesz unbana a kokosz usunie ci itemy czyli diamenty itp

jeśli ktoś dostał bana a nie sprawiedliwie to pisac do kokosza i wyjaśnić sytuacje jaka nastąpiła

@down

nie,nie zbierałem chyba musiałeś sie pomylic

moj nick:

3ialykysy

no siema

Opublikowano

Nic nie kopiowałem, nie używałem cheatów, bugów, exploitów, przestrzegałem regulaminu, robiłem wszystko zgodnie z regulaminem. Proszę o udostępnienie do wglądu publicznego logu, który udowadnia moją winę w najbliższym możliwym czasie, najlepiej w tym temacie. Proszę również o odbanowanie mnie na serwerze.

Opublikowano

Nie mam żadnych cheatów ani nic nie kopiowałem, to już 2 ban za nic coraz mniej mi się podoba ten serwer!

Nie mam poco używać cheatów bo mam plantacje kaktusów z kolega co 30 min 4k zarabiamy!

Opublikowano

Ja już nie będę pisać o unbana, chcę tylko coś wyjaśnić. Dostałem (prawdopodobnie) bana za to, że zebrałem wyrzucone przez cheatera diamenty. Fajnie, może i sprawiedliwie, nie wiedziałem że to cheater, ale idźmy dalej. Banujecie ludzi za coś takiego, chyba na perma. (kokosz coś mówił) A grieferzy po 7 dniach 'odsiadki' mogą dalej radośnie biegać, i rozpierdalać wszystko? Pomyślcie.

Opublikowano

Wystarczylo pojawic sie w nieodpowiednim czasie w nieodpowiednim monencie i BUM , banik za diamenciki.

W sumie to fajnie Kokosz ze sie za to wzieles . Juz wczesniej pisalem na czacie zeby dopisac do regulaminu zakaz wykorzystywania bugow

Zbieram +

Opublikowano

Intus tutaj.

Dostałem bana kiedy byłem off wczoraj o godzinie około 21 chyba były wyrzucane na spawnie z tego co wiem diamenty a mnie tam nawet nie było.

Po 21 wylogowałem a dzisiaj wbijam i ban o co chodzi? Przez cały czas kiedy byłem online zajmowałem się uprawą trzciny i kaktusów może to potwierdzić mój kolega.

Opublikowano

Też nigdy nie używałem hacków, cheatów czy innego gówna w minecraft. Podejrzewam, że dostałem bana, ponieważ miałem 3 diamenty "nielegalne", które dostałem od innej osoby (zbierającej na spawnie). Cóż, kiedy się pokapowałem (w czasie na rozżalenia), to napisałem do kokosza, że ja mogę oddać, to co nie moje. Odpowiedzi nie dostałem, a bana później i owszem. Nawet popędzałem kokosza, aby to mnie sprawdził, bo wiedziałem, że jestem niewinny. W dodatku kokosz wcześniej napisał, że osoby, które posiadają więcej niż 10 diamentów, muszą się wyżalić mu na pm, a ja takiej ilości nawet ogółem nie posiadam. Pozdro. 26craft

Opublikowano

Tak kurwa skąd miałem wiedzieć, że ktoś kopiował te diamenty. Na ile ten ban. Aha i dziękuję, że wpisaliście mnie 4xrazy na listę. Raz by wystarczyło.

@edit

Forum o hackach i dostajemy bany za hacki, których nawet nie używaliśmy tylko ktoś kto użył i wyrzucał później diamenty które skopiował.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Ja ich nie kopiowałem nawet nie umiem używać hacków ja to wszystko znalazłem jak przechadzałem się, a część dostałem. Więc jakim prawem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

@eh dostałem bana wczoraj o 15 Nick Mika a na dodatek nie ma mnie na żadnej liscie zbanowanych nawet nie wiem za co

... co jest z serwerem .

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@up

Nie wiesz co jest już Ci mówię co jest. Admini założyli server minecraft i nie umieją teraz tego ogarnąć. Wpuszczają na mod-ków jakich dzieciaków, a teraz jeszcze banują ludzi którzy grają na legalu nie używając żadnych hacków. Powinni zabrać nam te diamenty, a nie od razu ban. Ja na przykład nie wiedziałem, że ktoś te diamenty sobie skopiował.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Wiecie co wam powiem za chwilę tego serwera nie będzie np. matex96 w porównaniu do reszty modów ogarnąłby, a nie te dzieci. Pobanują wszystkich i dobre ja już będę szukał nowego serwa, żeby sobie pograć bo to co się tu wyrabia jest koszmarem.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Wiecie co wam powiem za chwilę tego serwera nie będzie np. matex96 w porównaniu do reszty modów ogarnąłby, a nie te dzieci. Pobanują wszystkich i dobre ja już będę szukał nowego serwa, żeby sobie pograć bo to co się tu wyrabia jest koszmarem.

To się mylisz bo MaTeX wyleciał z teamu za próbę rozwalenia serwera oraz banowanie bez powodu, banował jak leci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...