Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Public Hack Ghbsys.Net

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam problem hack crashuje i pokazuje mi sie okno combat arms i blokuj odblokuj zapytaj puzniej

dusze odblokuj ale nadal to samo pogram 15-20 min i crash jest na to jakis sposob??

Ten hack jest już wykryty.(Jak gra crashuje to wszystko na to wskazuje) Nic nie zrobisz.

@offtop

NIE RÓBCIE SPAMU!

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten hack jest dected mi pisze infection failed a na forum ktos sie pytal czy jest undcted a ktos odp ze nie

"EDIT TESTOWALEM I JEST DECTED

Opublikowano

mi hack dziala na win7 daje uruchom jaki admin. aaa co zrobic zeby sie strzelalo przez sciany? jaka funkcja? bo super buttles niema

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ci co mówią że nie działa to naciśnijcie INSERT przy oknie kiedy macie się zalogować w CA. Może to się wydaje proste ale wielu pewno o tym zapomniało.. Bo hack musi wam działać.

Pomogłem daj '+'.

Opublikowano

Hack działa, testowałem ale dużo razy wywala. Radze wtrzymać się i poczekać na nowszą wersję. Mi 50% opcji nie działa.

31582.png

Equipment isn't skil.

334bda5420e8bbcd727d6babf706d102.gif?1310581646

Opublikowano

bo nie ma dżemu... Co Ci się wyświetla - jaki komunikat ?

i tak hack wykryty to dostaniesz banna jak go uzyjesz...

btw

to że Oni się tak respią cąły czas to to jest respawn token i to nie żaden hack tylko można to kupić w shopie w grze... a teraz można dostawać te respawn tokeny z 5 eventu shot

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ta le 50 takich na pewno nie dostaniesz

z eventu 5 shot dostaje się ich 30 ze zapełnienie 5 pól na tarczy i 30 jeśli ustrzeli się rządek na tarczy więc mozna uzyskać ich 60 więc nie wiem co jeszcze chcesz napisać

ale i tak temat jest o hacku więc piszw swoim temacie o tym

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Do tych co twierdzą co wywala.

Hack co jakiś czas potrzebuje uptade.

Więc proszę czekać 1-3/5 dni a bd już działał bez zarzutów.

Tyle odemnie.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up nie nowa wersja.

Tylko Zaktualizują go..

Nie ważne.

Pisałem to :

@Do tych co twierdzą co wywala.

Hack co jakiś czas potrzebuje uptade.

Więc proszę czekać 1-3/5 dni a bd już działał bez zarzutów.

Tyle odemnie.

Opublikowano

mam pytanie wszystko mi fajnie idzie i nie wiem co jedno pole znaczy nie wiem co mam tam wpisać nazywa się tak Challenge Question a tam gdzie mam coś napisać pisze Are you Gay?

Opublikowano

mam pytanie wszystko mi fajnie idzie i nie wiem co znacz jedno pole nie wiem co mam tam wpisać nazywa się tak Challenge Question a tam gdzie mam coś napisać pisze Are you Gay?

Opublikowano

Micyk wpisz No :> a jesli chesz wiedziec co to znaczy translate google :] ale powinienes wiedziec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...