Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Public Hack Ghbsys.Net

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up to nie jest crash w 100% nie !!

Poprostu za taka akcje po tym nie dostaniesz bana , jezeli pokarze ci sie okienko z Ca i tam cos w srodku , wtedy crash=game logs=ban perm=0% szans na uratowanie acc

Tez tak mialem , zalecam chamsy wylaczac przed gra a wlaczac w grze tylko a wtedy nie wywala.

U mnie tak jest.

Opublikowano

Mam problem, loguję się do hacka wybieram Combat arms klikam load, odpalam combat, status jest '' wating for engine.exe '' czyli ze działa

Kilikam game start i zaczyna się odliczanie, dojdzie do 0 i wyskakuje error, jak ma dojść do wpisywania loginu i hasła gra się wyłącza

Pokazuje ze działa : dziala.png

Odliczanie : odliczanie.png

Jeśli jesteście w stanie pomóżcie... ;D

77875552851830563937.png

Combat Arms - PR0_Machu & kozakpl

Jeśli pomogłem, wiesz co masz robić?

18350231357375149596.gif

Opublikowano

Nie wiem o co może chodzić też mam to odliczanie i u mnie wszystko działa dobrze

Edit:Jak z wykrywalnością mam konto takie średnie (3 belki do góry 2 na dół) gram na zombie mod z no recoil, no spread, wallhack , speedhack 1.00 czy jest szansa że nexon mnie zbanuje bo wiem że jakiś noob może filmik nakręcić ale mi chodzi czy bezpośrednio mogę dostać bana

...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

U mnie hack jest detected mam crasha caly czas...

Nawet jak gram wy*ierdala mnie z gry po 5 razy nawet !!

Nie wiem jak uwas , ale u mnie detected , przed ekranem logowania wywala.

Opublikowano

Działa! Dzięki ci leci +

26068616082018132428.png

Chcesz Dowiedzieć się więcej o moich postaciach w Combat Arms? Wejdź na mój profil

:)

Daj '' + '' jeśli nie pomogłem '' - '' Zwisasz mi ty i twoje komentarze, jak i te pojeba.. '' +''

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Tak bo grałem na nim.

A jka był by detected szybko by był spatchowany.

Opublikowano

Witam nie chce się czepiać Alle...

czy mógłby dać ktoś instrukcje instalacji na VISTE ( proszę o screeny lub filmik)

Z góry DZIĘKI xxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Witam nie chce się czepiać Alle...

czy mógłby dać ktoś instrukcuje instalacji na VISTE ( proszę o screeny lub filmik)

Z góry DZIĘKI xxxxxxxxxxxxxxxx

Tak samo tylko uruchom hack jako admonisrator

Bronek... To nie przez gordona dostales bana tylko przez samego siebie bo nie umisz gordona w 100% uzywac, ja umiem i bana nie dostalem a gram na nim juz bardzo dlugo

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

to jest hack którego aktualizują, czyli niedługo ujrzycie wersje w pełni undetected

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja też mam że server jest offline, tu trzeba się zgodzić że aktualizują tego haka.

Ale dziwi mnie jedna kwestia mianowicie Ich stronka też nie działa, czyżby jakies problemy mieli czy co .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

yy a czasem tego juz nie bylo ;>?

Tzn czego ?

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

btw.Widze ze same "nowe" osoby sa tu.

Powinni wporwadzic tak , aby dostac sie do haxa trza miec minimum 50 postow.

@Up chyba chodzi mu o zdjecie , ciezko sie domyslic

A daj w spojlerze ten SS z testem aby bylo , i sie nikt nie czepial

@2XUP pisz normalnie

@4xUp moze byl uptade.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Top napisz tym inteligenta na pierwszej stronie ze moga byc crashe , wiec trza kilka dni poczekac , plz. aby nie bylo taskich textow jak leca od.4xUp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...