Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Public Hack Ghbsys.Net

-Hoster-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a muszę mieć net freawork czy nie?

do działania jakiego kolwiek hacka wymagany jest framework i c++

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

skoro nie ma telekilla to nie użyjesz opcji której nie posiada hack...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

skoro Wam crashuje znaczy że wykryty. To jest hack który jest updatowany co jakiś czas więc nie zamykam

sygnatura_old.png

Opublikowano

A ja mam pytanie bo tak :

Ściągnąłem tego hacka no i wszystko super

Zalogowałem się na tej stronie wszystko ładnie

Włączam hacka gdy i równocześnie włączam grę

Hack się ładuje okienko z nim znika i dupa gra się włańcza dalej ale okienka z hackiem w grze nie widać, Pomożecie c++ 2008 i 2010 i net framefork 4.0 zainstalowany

eghem... hack testowalem, wlacza sie go 'insert' ... najlepiej w grze :-)

czemu mi nieprzyszlo potwierdzenie emailu? ;<

No comment ...

zbieram plusiki ;d

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Do czego ?

Poczekaj jakiś czas.

Może lag.

Dobrze podałeś dane ?

Opublikowano

Siemka mam problem otoz zarejestrowalem sie na stronce zalogowalem sie na hacku pokazuje mi sie tabelka i na dole jest napisane Load oraz Info. Mam zalaczona gre oraz daje na Load. Laduje sie laduje pokazuje ile sekund zostalo i nagle wyskakuje Error z napisem Injected Failed czy jakos tak o co biega??

Mam to samo robie wszystko dokladnie jak Ty i laduje mi sie i przy końcu pisze injected failed.. :/

Opublikowano

ech a mi nie działa.. jak prubuje wpisać te hasło do odpalenia HacKa. to mi wyskakuje jakies 20 błędów. Jak to włączyć? Pomoże ktoś?

Dokładnie pisze mi, że nie prawidlłowe hasło do Rara.

Opublikowano

witam.mam problem hack crashuje i pokazuje mi sie okno combat arms i blokuj odblokuj zapytaj puzniej

dusze odblokuj ale nadal to samo pogram 15-20 min i crash jest na to jakis sposob??

Opublikowano

witam.mam problem hack crashuje i pokazuje mi sie okno combat arms i blokuj odblokuj zapytaj puzniej

dusze odblokuj ale nadal to samo pogram 15-20 min i crash jest na to jakis sposob??

wylocz zapore... A i czy wkoncu ktos odpowie na me pytania ?? :<

No comment ...

zbieram plusiki ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...