Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cf Pl

bażant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wspomniałem do tego potrzeba kilku porządnych programistów a mnie na to nie stać więc co się odzywacie?? Plików na forum ani do neta nie wstawie bo ja za nie zapłaciłem i nie oddam ich od tak. Będzie kasa będzie serwer. Tyle gadania a jedyne dzieciaki to wy bo wierzycie temu małolatowi. Mogę zrobić ssa plików w wolnej chwili. Bo jak na razie mam za dużo do roboty. Pod wieczór jutro zrobię ssa.

A i właśnie myślicie że podam wam prawdziwe pliki jak to bażant wspomniał to nie są pliki cross fire tylko unreala :D Prawdziwe pliki cross fire są podobne do metin2 . Mają rozszerzenie VHD ale nie mają takiego komputerka jak w tych podróbkach. (Chińskich plikach). Jak dla mnie temat do zamknięcia i autor powinien dostać warna za nadmierne przeklinanie.

A sorki że nie dodałem:

Pliki serwerowe są tak zabezpieczone że niema ich w necie tak samo jest z innymi grami które nie mają priva.

Dajecie się nabierać małolatowi? Niech nagra filmik i wstawi na yt jak edytuje te pliki :D Chce to zobaczyć . Z eternią kilkunastu programistów rady nie dawało a ten małolat siada i edytuje pliki. Do tego potrzeba więcej jak 14lat kolego :D Potrzeba profesjonalnych programów odpowiedniego systemu a mianowicie Linuxa i sprzęt z tego co się dowiedziałem od GM'a z Eterni im się udało uruchomić serwer dopiero przy machinie 30gb ram 2 x 1.5tb hdd 4 x 4 x 4ghz proc i transferze 2gb/s więc nie mów że Polski serwer powstanie bo wynajem takiej maszyny kosztuje ich 400euro miesięcznie to o czym ty śnisz małolacie... Jakby tak łatwo było postawić prywata to dzisiaj byście grali u mnie na serwerze ale niestety nie jestem takim super programistą i informatykiem jak nasz 14letni geniusz :D

Pozdro dla was wszystkich . Znalazłem te pliki co on niby ma. Są to pliki fake a bazy danych nie zdobył 100% bo trzeba ją wyjąć z jakiegoś serwera. GM z eterni powiedział że baze danych kupili od Filipińczyków za 800euro a pliki za 4/5tyś euro to co wy mu wierzycie że on ma pliki. Powiedzcie mi jaki 14latek postawił prywatny serwer bez poradnika krok po kroku i z tłumaczeniem komend co do spacji i innych. Szkoda czasu na ten temat.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta niby ty też masz pliki za 4/5 tyś euro ??? bo niby kupiłeś , ale wiem jedno na pewno nie masz plików

on ma pliki ... ale za 3 kafle a nie miliony <haha>

Opublikowano

Sądząc po wypowiedzi Axela można wywnioskować, że on te pliki ma :) Bo inaczej skąd by wiedział ile dokładnie waży baza danych, co ile kosztuje, i itp. Na razie, to CF PL to marzenie :) Chyba, że znajdzie się osoba bardzo bogata, która mogła by sobie pozwalać na takie wydatki. Axel zrób SS, albo nagraj jakiś filmik potwierdzający to, że masz te pliki, bo nooby będą się przypierdalać cały czas, i będę mówiły, że nie masz tych plików

@Topic Te pliki to Fake, napewno nikt za darmo plików by nie udostępnił (Bynajmniej w tym momencie) Idz się lepiej ucz, albo poprawiaj ratio na globalu, a nie zajmujesz się rzeczami, o których nie masz zielonego pojęcie :D

To tyle z mojej strony ;]

Haha, ja z tego też miałem niezły ubaw :] Dlaczego matka natura musiała stworzyć takich wyrzutków społecznych?

to w takim razie nie rób SS ;] Bo te nooby i tak ci nie uwierzą ;] Po protu, oni ci zazdroszczą tego, że być może masz te pliki w swoim posiadaniu, a oni nie mają (Ja nie twierdze, że ich nie masz, ale na 100% pewny też nie jestem)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Hehe przypomniałeś mi o tych milionach miliardach xD No i dokładnie tak. Mam za 3 kawałki a nie miliony.

SupaFly swieta racja ale jedyne co moge zrobic to ssa z zakodowanymi nazwami bazy danych itp. Bo nazwa bazy danych wystarczy aby ją ukraść . :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Axel może i masz 20 + lat ale zachowujesz sie jak 11 letnie dziecko tyle Ci powiem. Chwalisz sie myślisz że w czymś jesteś lepszy ? Pokaż pliki albo coś to dopiero możesz sie tu wypowiadać jak nie to wypierdalaj z tąd.

Opublikowano

Jak już wspomniałem do tego potrzeba kilku porządnych programistów a mnie na to nie stać więc co się odzywacie?? Plików na forum ani do neta nie wstawie bo ja za nie zapłaciłem i nie oddam ich od tak. Będzie kasa będzie serwer. Tyle gadania a jedyne dzieciaki to wy bo wierzycie temu małolatowi. Mogę zrobić ssa plików w wolnej chwili. Bo jak na razie mam za dużo do roboty. Pod wieczór jutro zrobię ssa.

A i właśnie myślicie że podam wam prawdziwe pliki jak to bażant wspomniał to nie są pliki cross fire tylko unreala :D Prawdziwe pliki cross fire są podobne do metin2 . Mają rozszerzenie VHD ale nie mają takiego komputerka jak w tych podróbkach. (Chińskich plikach). Jak dla mnie temat do zamknięcia i autor powinien dostać warna za nadmierne przeklinanie.

A sorki że nie dodałem:

Pliki serwerowe są tak zabezpieczone że niema ich w necie tak samo jest z innymi grami które nie mają priva.

Dajecie się nabierać małolatowi? Niech nagra filmik i wstawi na yt jak edytuje te pliki :D Chce to zobaczyć . Z eternią kilkunastu programistów rady nie dawało a ten małolat siada i edytuje pliki. Do tego potrzeba więcej jak 14lat kolego :D Potrzeba profesjonalnych programów odpowiedniego systemu a mianowicie Linuxa i sprzęt z tego co się dowiedziałem od GM'a z Eterni im się udało uruchomić serwer dopiero przy machinie 30gb ram 2 x 1.5tb hdd 4 x 4 x 4ghz proc i transferze 2gb/s więc nie mów że Polski serwer powstanie bo wynajem takiej maszyny kosztuje ich 400euro miesięcznie to o czym ty śnisz małolacie... Jakby tak łatwo było postawić prywata to dzisiaj byście grali u mnie na serwerze ale niestety nie jestem takim super programistą i informatykiem jak nasz 14letni geniusz :D

Pozdro dla was wszystkich . Znalazłem te pliki co on niby ma. Są to pliki fake a bazy danych nie zdobył 100% bo trzeba ją wyjąć z jakiegoś serwera. GM z eterni powiedział że baze danych kupili od Filipińczyków za 800euro a pliki za 4/5tyś euro to co wy mu wierzycie że on ma pliki. Powiedzcie mi jaki 14latek postawił prywatny serwer bez poradnika krok po kroku i z tłumaczeniem komend co do spacji i innych. Szkoda czasu na ten temat.

To jak masz te pliki to pokaż jak odpalasz serva i jesteś w grze na tym servie a nie pierdolisz głupoty ja tez mogę sobie napisać że mam pliki za 4tys euro i szpan pokaż dowód (ss o niczym nie świadczy)

@down

Ta jasne koles z Eterni powiedział mu jakiego sprzęta musieli mieć .... no comment

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Potrzeba profesjonalnych programów odpowiedniego systemu a mianowicie Linuxa i sprzęt z tego co się dowiedziałem od GM'a z Eterni im się udało uruchomić serwer dopiero przy machinie 30gb ram 2 x 1.5tb hdd 4 x 4 x 4ghz proc i transferze 2gb/s

Ogarnijcie !... Skąd on ma wziąć takiego sprzęta? Na takim kompie jak wy macie, na pewno nie odpalisz serwa :D

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

SupaFly prosze cie tak samo i ty przestan pierd*** glupoty gdyby sie nie dalo to dlaczego prywatne serwery metina 2 jakos powstaly? Nie sadze aby mial faktycznie pliki ale bez przesady nie gadaj ze ktos ma slabego kompa skoro nawet nie masz pojecia jakiego ludzie maja tak ze lepiej nie pisz takich postow bo to zwykle trollowanie za ktore powinny sie sypac warny ...

Topic. Nie robcie sobie nadziei narazie nie sadze aby powstal takowy serwer ze wzgledow wiadomych :)

Opublikowano

A sorki że nie dodałem:

Tak sie wychwalasz to moze ty wstawisz filmik na yt co?Nie masz czasu na ss? to okolo pol minuty roboty.Ty masz niby 20lat??? to sie wychowales yyy... niewiem gdzie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja pierdole. Spam... Jesteście żałośni i robicie z siebie pośmiewisko.

...dowiedziałem od GM'a z Eterni im się udało uruchomić serwer dopiero przy machinie 30gb ram 2 x 1.5tb hdd 4 x 4 x 4ghz proc i transferze 2gb/s

- Bzdura. Są gry potężniejsze od CrossFire, a co za tym idzie pewnie wymagają większych baz danych itd. więc nie pierdol głupot, że trzeba mieć aż tak wysokie parametry. Chciałeś zabłysnąć, a nawet nie zaiskrzyłeś.

Co do autora tematu...

Ogarnij się. Wyłącz komputer, idź na spacer, poznaj ludzi.... Siedzenie 24/7 przed komputerem szkodzi, sądzę tak po Twoich postach.

Nie możliwe jest zdobycie plików serwerowych CrossFire. Dlaczego? Otóż gdybyś miał te same pliki co Eternia oznaczałoby to, że oni też mają te pliki nielegalnie. Z8 już by się nimi zajęło. Takie pliki to ogromny wydatek. Do tego wszystkiego trzeba jeszcze mieć zespół osób, które będą ogarniać serwer. Ty pewnie nie znasz nawet podstaw c++ czy chociażby html. Oprócz "twoich plików serwerowych" musisz mieć bazę, na której będą one się opierały.

FAKE!

Temat do zamknięcia.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zamknąć proszę!! Jest to Fake tego 12letniego frajera który chce się popisać co to on nie jest a 10 informatyków (Programistów) po studiach miało z tym problem. Więc proszę o zamknięcie tego tematu bo inny temat by był zamknięty w 10min poprzez moda. A tutaj nie widzą moderatorzy nic...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zamknąć proszę!! Jest to Fake tego 12letniego frajera który chce się popisać co to on nie jest a 10 informatyków (Programistów) po studiach miało z tym problem. Więc proszę o zamknięcie tego tematu bo inny temat by był zamknięty w 10min poprzez moda. A tutaj nie widzą moderatorzy nic...

Jezus Maria przestań spamić i wyzywać Moderator chyba wie co ma zrobić i co do tego fake to może i jest tak jak twój temat i przestań pisać bez sensowne posty.I tyle na ten temat.

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Zbieram -!!!

Opublikowano

Wiesz może ty nie będziesz mieć nigdy ale kup dedyka za 10tyś wtedy pogadamy. Lub za 100/200lat może będzie to taki net jak dzisiaj radiówka 1/2mb xD...

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wiesz może ty nie będziesz mieć nigdy ale kup dedyka za 10tyś wtedy pogadamy. Lub za 100/200lat może będzie to taki net jak dzisiaj radiówka 1/2mb xD...

Wez ty sie zamknij bo udajesz ze sie znasz a gowno wiesz za przeproszeniem.Po co mu dedyk za 10tys?? ogarnij plecy

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To tak ty mi daj kase za pliki ja ci je dam. I postaw serwer u siebie na kompie na łączu 2mb czy tam ile masz. Wtedy się przekonasz czy wgl odpalisz serw. :D Ja na swoim kompie 4gb ram 4 x 3.6ghz 1tb HDD i net 100mb i nie mogłem go odpalić . A po za tym nie dam rady bo nie wiem co gdzie jak skonfigurować. Ale nasz autor musi to wiedzieć :D Skoro mówi że jego wujek załatwił mu je od chińczyka xD

b_560_95_1.png

Opublikowano

To tak ty mi daj kase za pliki ja ci je dam. I postaw serwer u siebie na kompie na łączu 2mb czy tam ile masz. Wtedy się przekonasz czy wgl odpalisz serw. :D Ja na swoim kompie 4gb ram 4 x 3.6ghz 1tb HDD i net 100mb i nie mogłem go odpalić . A po za tym nie dam rady bo nie wiem co gdzie jak skonfigurować. Ale nasz autor musi to wiedzieć :D Skoro mówi że jego wujek załatwił mu je od chińczyka xD

Koleś jak widzę co ty piszesz to mi się chce od razu chce płakać i śmiać . PRZESTAŃ PIERDOLIĆ TAKIE GŁUPOTY BO SPADNĘ Z KRZESŁA I SOBIE COŚ POŁAMIE loler.gifspamv.gif

lovempcforumpl.gif

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Zbieram -!!!

Opublikowano

Aion jest grą która wymaga lepszej maszyny niż CF , więc chyba by dało rade postawić serwer cf-a , tylko do fps-a żeby nie było lagów trzeba by mieć zajebistego neta , i prawdziwe pliki serwerowe , jak narazie dla mnie fake ...

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
Opublikowano

Ten temat nie jest do chwalenia się co zrobiłeś na metinie tylko o cfie tutaj gadamy. Aion nie potrzebuje mocniejszej maszyny. 1 chaneel potrzebuje 500mb/ram a eternia ma ich 10 x 3 więc co wy mi będziecie mówić że się nie znam. Same chaneele potrzebują 15gb ram pomyślcie jeszcze o samym serwie. Z tego co wiem eternia ma 3 dedyki i na każdym ma osobny serw.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja pierdole. Spam... Jesteście żałośni i robicie z siebie pośmiewisko.

- Bzdura. Są gry potężniejsze od CrossFire, a co za tym idzie pewnie wymagają większych baz danych itd. więc nie pierdol głupot, że trzeba mieć aż tak wysokie parametry. Chciałeś zabłysnąć, a nawet nie zaiskrzyłeś.

Co do autora tematu...

Ogarnij się. Wyłącz komputer, idź na spacer, poznaj ludzi.... Siedzenie 24/7 przed komputerem szkodzi, sądzę tak po Twoich postach.

Nie możliwe jest zdobycie plików serwerowych CrossFire. Dlaczego? Otóż gdybyś miał te same pliki co Eternia oznaczałoby to, że oni też mają te pliki nielegalnie. Z8 już by się nimi zajęło. Takie pliki to ogromny wydatek. Do tego wszystkiego trzeba jeszcze mieć zespół osób, które będą ogarniać serwer. Ty pewnie nie znasz nawet podstaw c++ czy chociażby html. Oprócz "twoich plików serwerowych" musisz mieć bazę, na której będą one się opierały.

FAKE!

Temat do zamknięcia.

Zgadzam się jak najbardziej z odpowiedzią twoją.

Jest to oczywiste, że on tego nie ma bo kto by je wystawił na internecie.

Te pliki zapewne są gdzieś chronione i tylko Admin ma do nich dostęp!

Najlepiej ZAMKNĄĆ TEMAT!!!

x

Opublikowano

Sądzę że autor nie może postawić serwera bo ten sam chińczyk spolszczał pliki ;/ ale wujek na pewno zna kogoś kto sobie z tym poradzi ;)

Usunie ktos ten temat ;(

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...