Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cf Pl

bażant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Napiszę krótko i na temat.

Znalazłem strone z prawdziwymi plikami serwerowymi od CrossFire.

Oto dowód że są w necie:

cfhostsrv.jpg

Jeśli pliki okażą się być prawdziwe postawie Polski Server CF i wrzucę pliki na nasze forum.

@edit

Za 30 minut będę miał wszystkie pliki na kompie i sprawdzę czy działają.Jeżeli odpale server podam wam linki do zdjęć z servera

@edit

PLIKI SĄ PRAWDZIWE ! NA 100% SĄ PRAWDZIWE!

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Będę starał się postawić Polski Server crossfire.Jeżeli będą prawdziwe to napiszę na naszym forum date otwarcia PL CF.

Opublikowano

@up

Ładnie.Ja na razie już tutaj nie piszę bo sprawdzam pliki czy są kompletne i czy są to prawdziwe pliki.

Będę za jakąś godzinke i wtedy napiszę co jest z plikami ;D

Opublikowano

No No No , też bym chciał kandydować na GM :) , znam sie na cf (SFC wbiłem ) , na plikach niestety nie.:P

Trzymam Kciuki !

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

jak chcesz to też mogę ci pomóc oczywiście nie w sprawie założenia servera (nigdy nie zakładałem serva cf-a) ale jakaś pomoc związana z grą . może i w plikach pomogę. Jak coś to pisz/dzwon skype : kutinio12

PS: Nie muszę dostac tak jak wyzej wymieniles Admina tzn GM-a po prostu chcę się przydac.

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Powiem ci że dużo ci brakuje w tych plikach :) Np bazy danych i tego że pliki serwerowe (Kompletne) mają 6gb ale tylko baza ma 5gb a reszta ma 1gb do tego w plikach jest client i Uniwersane keye do bazy danych a ty masz tylko cząstke z oprogramowania do edytowania cen i clienta do gry xD

Pozdro i powodzenia.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Powiem ci że dużo ci brakuje w tych plikach :) Np bazy danych i tego że pliki serwerowe (Kompletne) mają 6gb ale tylko baza ma 5gb a reszta ma 1gb do tego w plikach jest client i Uniwersane keye do bazy danych a ty masz tylko cząstke z oprogramowania do edytowania cen i clienta do gry xD

Pozdro i powodzenia.

masz jakiś dowód ze całość ma 6 GB ?

Opublikowano

Ahahahahahah ale wymyśliłeś xD Chyba wiem co mam na Płytce i to nie są pliki wgl po bliższym przyjrzeniu są one po prostu wyciągnięte z clienta cross fire albo innego który ma pliki .dll bo pliki serwerowe nigdy nie miały !!! Ahahahaha ... To że sobie wyjąłeś z jakiegoś clienta i pozmieniałeś nazwy lub jakiś kolo to nie znaczy że to są pliki hahaha xD.

Widać mało się znasz na takich sprawach bo ja na 1 rzut oka widzę że to nie pliki serwerowe... Baza danych ma 5gb i do tego ta baza co ja mam nie była wgl ruszona. Wszystko sobie mogłem ustawić ... i teraz ma 17gb więc co ty za bajki wciskasz że edytujesz pliki jak wiadome że pliki serwerowe są ukryta pod linkiem ze zmiennymi na końcu więc niema szans żebyś je odnalazł bo ich nazwa jest całkiem inna niż twoja a ty mi nie powiesz że masz inne bo innych niema :D I raczej wątpię że postawisz serwer bo nie wiesz jakie komendy wpisywać w maszynie hahaha xD Jak postawisz to napisz hahahaha xD Nie no ale teraz będziesz pośmiewiskiem na MPC jeśli okłamałeś xD Stary jak czytam to co piszesz to aż mi się śmiać chce xD. Ja osobiście plików serwerowych nie zdobyłem z neta tylko po prostu je kupiłem za sporą kasę więc wątpię żebyś za freeko znalazł xD

PS: Po tym co widze na tym screenie to to są pliki od instalki programu który umożliwia postawienie serwa czyli takie coś jak Virtual PC/Virtual Box/VMVARE tylko program z Kanady :) Więc nie kłam że masz full pliki i są prawdziwe bo na 15lat to nie masz wgl pojęcia o tym i też o tym że nie okłamiesz nas ... Myślisz że jak wyjmiesz pliki z instalki to cie zplusują :D?? Typowe myślenie 15latka :D

Pozdro xD

Pozdrów ode mnie tego wujka i chinola co ci pliki serwerowe załatwił xD

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...