Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cf Pl

bażant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahahahahahah ale wymyśliłeś xD Chyba wiem co mam na Płytce i to nie są pliki wgl po bliższym przyjrzeniu są one po prostu wyciągnięte z clienta cross fire albo innego który ma pliki .dll bo pliki serwerowe nigdy nie miały !!! Ahahahaha ... To że sobie wyjąłeś z jakiegoś clienta i pozmieniałeś nazwy lub jakiś kolo to nie znaczy że to są pliki hahaha xD.

Widać mało się znasz na takich sprawach bo ja na 1 rzut oka widzę że to nie pliki serwerowe... Baza danych ma 5gb i do tego ta baza co ja mam nie była wgl ruszona. Wszystko sobie mogłem ustawić ... i teraz ma 17gb więc co ty za bajki wciskasz że edytujesz pliki jak wiadome że pliki serwerowe są ukryta pod linkiem ze zmiennymi na końcu więc niema szans żebyś je odnalazł bo ich nazwa jest całkiem inna niż twoja a ty mi nie powiesz że masz inne bo innych niema :D I raczej wątpię że postawisz serwer bo nie wiesz jakie komendy wpisywać w maszynie hahaha xD Jak postawisz to napisz hahahaha xD Nie no ale teraz będziesz pośmiewiskiem na MPC jeśli okłamałeś xD Stary jak czytam to co piszesz to aż mi się śmiać chce xD. Ja osobiście plików serwerowych nie zdobyłem z neta tylko po prostu je kupiłem za sporą kasę więc wątpię żebyś za freeko znalazł xD

PS: Po tym co widze na tym screenie to to są pliki od instalki programu który umożliwia postawienie serwa czyli takie coś jak Virtual PC/Virtual Box/VMVARE tylko program z Kanady :) Więc nie kłam że masz full pliki i są prawdziwe bo na 15lat to nie masz wgl pojęcia o tym i też o tym że nie okłamiesz nas ... Myślisz że jak wyjmiesz pliki z instalki to cie zplusują :D?? Typowe myślenie 15latka :D

Pozdro xD

Pozdrów ode mnie tego wujka i chinola co ci pliki serwerowe załatwił xD

Ty też se możesz wymyślać że masz pliki,a tak na prawde plików nie kupiłeś bo one są warte kilka milionów może nawet miliardów.A może twoje pliki które wziąłeś z neta były dobre co ?? Miałem te same pliki co ty jak robiłeś temat o CF PL.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahahahahaha MILIONÓW/MILIARDÓW ahahahaha ale ty jesteś głupi nie widziałem większego idioty hahaha kto ci kupi pliki serwerowe za miliony a zarobi na tym około 10tyśięcy hahaha. Jesteś jakimś przytrzymanym dzieciakiem stary :D Śmiać mi się chce z ciebie małolacie xD

@edit:

Proszę o zamknięcie tego tematu bo tu jest dziecko z niedorozwiniętym rozumem xD Hahaha Miliony Miliardy hahaha xD Chyba cię ktoś rurką wielkości cysterny w łeb strzelił hahaha xD

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Axel89 : Dla twojej Wiadomości z8games zarabia 530 tys. miesiecznie ;)...

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Ahahahahaha MILIONÓW/MILIARDÓW ahahahaha ale ty jesteś głupi nie widziałem większego idioty hahaha kto ci kupi pliki serwerowe za miliony a zarobi na tym około 10tyśięcy hahaha. Jesteś jakimś przytrzymanym dzieciakiem stary :D Śmiać mi się chce z ciebie małolacie xD

@edit:

Proszę o zamknięcie tego tematu bo tu jest dziecko z niedorozwiniętym rozumem xD Hahaha Miliony Miliardy hahaha xD Chyba cię ktoś rurką wielkości cysterny w łeb strzelił hahaha xD

Ciekawie o sobie opowiadasz,a jak tam te twoje pliki co ?? Które z neta wyjeb*łeś ? co ?

I widać kto tu się zna na CF,i do twojej wiadomości pliki są dużo warte więc zamknij kurwo ten twój obesrany ryj i przestań pierdolić za przeproszeniem

Opublikowano

eh jestem ciekaw czy to wszystko wypali :) Jak tak to miodzio. :D Ale nie róbmy sobie nadziei bo wszystko się może zdarzyć :)

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

Najlepiej zamknijcie temat hahahah... Jak przeczytam o tych milionach i miliardach to mnie bierze taki śmiech że aż mi się płakać ze śmiechu chce a po za tym to ile zarabia z8 nie wchodzi w cenę plików :D Na z8 gra prawie 4mln/5mln graczy z całej europy i nie tylko więc to i tak mało zarabiają a zarabiają na pewno więcej jak 530tys $. HAHAHAHA!!!! miliony i miliardy hahahahahahahaha nie no proszę was najlepiej usuńcie ten temat albo najlepiej dajcie go gdzieś bo się uduszę ze śmiechu z tego 14letniego matoła xD ahahahahahaha.... JPD xD

@up

Nie rób sobie wgl nadziei bo ten kolo wyciągną te "pliki serwerowe" z clienta crossfire xD tylko nazwy pozmieniał i wstawił pliki na localhosta xD Ja jeszcze nie widziałem żeby pliki serwerowe miały pliki z rozszerzeniem .dll hahahha xD Miliony Miliardy ahahahahaha.... HAHAHAHAHA!!!!!

I od kiedy w plikach serwerowych jest folder rez z clienta crossfire xD ahahahahahahahahahaha wpadłeś małolacie !!!

Usuńcie ten temat!!

b_560_95_1.png

Opublikowano

No jeśli te pliki naprawdę są po prostu bujdą temat do zamknięcia jak powiedział UP. Aha i jeszcze takie coś odemnie Młody11cvx tak ale Crossfire to nie jedyna gra z8games ;)

PS@ Właściwie to jest jeszcze metin 2

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

A co kurwa o swoich plikach sie już kurwa nie wypowiesz ?? Jebany skurwielu co ??

Śmiać to mi się z ciebie chce kurwo bo te pliki co ty miałeś to ja miałem jakieś 3 miechy przed tobą,tylko zajebiście że one nawet od CF nie były więc zamknij morde jebany skurwysynu.

Jeśli nie chcecie serva to nie robie

Opublikowano

A co kurwa o swoich plikach sie już kurwa nie wypowiesz ?? Jebany skurwielu co ??

Śmiać to mi się z ciebie chce kurwo bo te pliki co ty miałeś to ja miałem jakieś 3 miechy przed tobą,tylko zajebiście że one nawet od CF nie były więc zamknij morde jebany skurwysynu.

Jeśli nie chcecie serva to nie robie

zrezygnujesz z powoduj jakieś cipy ? zobacz ile on ma minusów =.=

Opublikowano

kur*wa trochi kultury w morde jeba*y . Zart ale opanujcie sie troszku bo to moze i jest forum dyskusyjne ale nie tylko młodzież to czyta .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Ja tam znam się na plikach w grach. Ale czy miałbym ci pomóc? nawet nie po proszę sam tego nie chce. na 100% nie wypali bo trzeba mieć jeszcze serwerownie w idealnych lokalizacjach.

Z plikami zaczełem w tibi skonczyłem w Sniper Elite wiec nie za dobre osiagniecie :D

lolencja.jpg

images1ndm.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja chce gm'a. czego??

bo nie lubie hackuw,,

w grze jestem od 3- do 6h..

lubie grac.

nie lubie graczy co sie kickaja,,,

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

ale dolarów US =.=

Czyli Ok . Miliona . xdd

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Ahahahaha ale frajer hahaha nie klnij bo cie będę raportować puki bana nie dostaniesz i thx za minusy bo je zbieram hahaha !! xD

A co do tematu najlepiej go zamknąć ten dzieciak nie postawi serwera CF ponieważ Eternia potrzebowała do tego kilkunastu programistów którzy rozpracowali te pliki. A ten dzieciak wyją pliki z clienta i popisuje sie że zdobył pliki które trzeba zdobyć i to nie z neta. Nie szukajcie plików na necie :D Powiem wam że do 2017/2018 nie będzie ich w necie są one do kupienia od z8g za sporą kase . Ja sam nie wiem co trzeba zrobić aby postawić serwer i szukam ludzi do pomocy aby mi pomogli rozpracować te pliki co ja mam. Są one identyczne jak eterni bo mamy je z 1 źródła . Hoster Eterni jest bogaty więc może sobie programistów wynajmywać ja niestety szukam ludzi którzy mi pomogą za niewielką opłatą . Nie nie piszcie że mi pomożecie bo nie chce 12/14latka który mówi że skończył szkołe etc...

A teraz chciałem się pośmiać z tego dziecka:

HAHAHAHAHAHA!!! MILIONY MILIARDY HAHAHAHHA!!!! ALE DEBIL HAHAHAHAHAHAHA!!!! MILIONY MILIARDY AHAHAHAHAHAHA xD Ahahahaha daj spokój neo kidsie idz grać w tibie ...

Dobranoc all :D

@Autor:

Report .

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ahahahaha ale frajer hahaha nie klnij bo cie będę raportować puki bana nie dostaniesz i thx za minusy bo je zbieram hahaha !! xD

A co do tematu najlepiej go zamknąć ten dzieciak nie postawi serwera CF ponieważ Eternia potrzebowała do tego kilkunastu programistów którzy rozpracowali te pliki. A ten dzieciak wyją pliki z clienta i popisuje sie że zdobył pliki które trzeba zdobyć i to nie z neta. Nie szukajcie plików na necie :D Powiem wam że do 2017/2018 nie będzie ich w necie są one do kupienia od z8g za sporą kase . Ja sam nie wiem co trzeba zrobić aby postawić serwer i szukam ludzi do pomocy aby mi pomogli rozpracować te pliki co ja mam. Są one identyczne jak eterni bo mamy je z 1 źródła . Hoster Eterni jest bogaty więc może sobie programistów wynajmywać ja niestety szukam ludzi którzy mi pomogą za niewielką opłatą . Nie nie piszcie że mi pomożecie bo nie chce 12/14latka który mówi że skończył szkołe etc...

HAHAHAHAHAHA!!! MILIONY MILIARDY HAHAHAHHA!!!! ALE DEBIL HAHAHAHAHAHAHA!!!! MILIONY MILIARDY AHAHAHAHAHAHA xD Ahahahaha daj spokój neo kidsie idz grać w tibie ...

@Autor:

Report .

Widac ze ty jestes dziecko bo po twoim zachowaniu masz max 11 lat i jak tak lubisz to sam graj w tibie i nie spam o niej bo tu sie o cf pisze a po 2 jestes zazdrosny bo ma moze pliki a ty nie po 3 milony moga kosztowac bo 1 miesiac spokojnie z8games zarabia tyle !! i jak taki niby jestes dorosly no to zapraszam na skype napisz mi swoj login to pogadamy

p.s zapewne nie masz mikra haha

Opublikowano

@ALL Ten temat nie jest do kłótni! Jeśli już tak bardzo chcecie to zróbcie to na GG,Skype ,albo najlepiej wo gule ,a nie forum zaśmiecacie <_<

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

@Autor:

Report .

Może ty się wypowiesz o swoich plikach serverowych z których miałeś stawiać "CROSSFIRE PL" a tu nic kurwa niezły fake to był i nie wypowiadaj się dzieciaku na temat plików bo to co ty pisałeś to ładny blef był.

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...