Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Szkołę/Zawód Wybraliście?

wojtek12

Jaką szkołę wybraliście?  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? szko?? wybrali?cie?

• Zawodówka
      14
    • Technikum
      51
    • Liceum
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Widzisz on ma racje. Oxford , Harvard ty znasz a myslisz ze oni znaja UJ co to wogole jest . Zaskocze Cie bo nie maja pojecia. I dodam ze jak przeczytasz doklanie nie napisalem ze sa gorsze tylko nieuzyteczne zagranica i nierozpoznawalne. bo polski inzynier / informatyk / doktor wyjezdzajac do obcojezycznego kraju i chcacy pracowac w swoim fachu w dorej robocie oraz pozycji musi od nowa przechodzic kursy / egzaminy / nawet kursy angielskiego na dany poziom . A student szkoly w angli leci do irlandi / ameryki idzie do pracy i robi normalny wstepny test i pracuje .

Nie rozpędzaj się tak, gdy chcesz pracować jako lekarz, a nie doktor, bo to co innego :) w USA, nawet jak jesteś Anglikiem, czy Irlandczykiem to musisz zrobić te same egzaminy co polak, nikt cię z tego nie zwolnij, w Ameryce jest troszeczkę inaczej. I nie mów mi proszę, że w USA/Anglii/Irlandii, czy nawet Australii nie znają UJ :)

Pozdrawiam.

Opublikowano
co do lekarzy to jest to strasznie długie uczenie, kuzynka uczyła się 7 lat i zdała biggrin.gif

Ogólnie studia, same trwają 6 lat ;p

Ale dolicz staż i specjalizację ;p

Więc średnio około 30l+ będziesz lekarzem ze specjalizacją ;)

Opublikowano

Nie rozpędzaj się tak, gdy chcesz pracować jako lekarz, a nie doktor, bo to co innego :) w USA, nawet jak jesteś Anglikiem, czy Irlandczykiem to musisz zrobić te same egzaminy co polak, nikt cię z tego nie zwolnij, w Ameryce jest troszeczkę inaczej. I nie mów mi proszę, że w USA/Anglii/Irlandii, czy nawet Australii nie znają UJ :)

Pozdrawiam.

A byles , pytales ? Bo nie znaja, uwierz mi 70 % wykladowcow nie slyszalo o UJ , podejdz do jakiegos , czy nawet do kogos waznego i sie spytaj co mysli o Jagiellonian University a on sie spyta co to jest. Sorry ze niszcze ci ambicje i swoja wiare w narod lecz to sa realia ktorych nie oszukasz. Niestety nie musza bo oni dostaja europejskie papiery na dobrych uczelniach a polacy musza robic 10 x wiecej kursow potem od nich. Wyluzuj bo nic nie wiesz zyjesz tylko z faktow z internetu albo opowiesci ktore nie zawsze sa prawda. Prosze cie nie pierdol glupot bo ze myslisz ze w polsce wszystko jest najlepsze to jestes glupi . Bo polska w wielu sprawach niestety jest dalej duzo ponizej poziomu europy

Lekarz czy doktor czy sprzatacz czy mechanik czy ochroniarz w europie masz jeden papier wydawany ale w polsce oczywiscie wiekszosc sa nie uznawane w innych europejskich krajach.

Oj ja tez wzajemnie pozdrawiam. Pamietaj mysl realistycznie nie tak jak by twoj rozum chcial. Realii nie oklamiesz.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ja wybrałem technikum informatyczne, ponieważ interesuje się informatyką. Jakie zainteresowania taki zawód po prostu trzeba iść za głosem serca <3

@Up pisze się "Architektura", nie kalecz polszczyzny.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Technikum => Technik Elektronik

Widzę dużo ludzi na informatykę.

Gratuluje wyboru za jakieś kilka lat pracy wielu nie dostanie.

Opublikowano

Coś za dużo tych informatyków, nie znajdziecie pracy =D

Bio-chemia ---> Medycyna

//Informatyka

Przeczytajcie o tym w internecie, na 100,000 osób 72% osób idzie na informatyke, z czego 91% to chłopacy :]

Świat zamieni się w komputer =o

Mimo to że połowa "informatyków" nie znajdzie pracy to może trochę tych osób pójdzie na studia informatyczno-inżynierskie i technologia komputerowa skoczy w góre ;]

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

pff. u nas w 2 klasie zawodówki mój kumpel jest to ma średnią 2.4 i jest najlepszy :D

ułamki biorą teraz :D

ja polecam technikum informatyczne/ i języki rozszerzone. studia? Hmm . albo ang albo informatyka :D

shavarth.jpg
Opublikowano

a takie pytanie... jak mi nie za bardzo idzie z matma bo w 3gimn mam tak 2/3 i z angola 2 a chcialbym isc do tech inf... to jak bym mial korki i w miare sie staral dalbym rade ?? poziom szkoly raczej normalny ;d nie wysoki nie niski...

hersygna.png
Opublikowano

Technikum kierunek Technik Mechanik.

Po chuj się pierdolić w jakieś LO?

odpowiem pytaniem:

po chuj się pierdolić w jakieś technikum?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...