Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Pytanko Odnosnie Pewnej Wypowiedzi Admina.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przeklinam bo już 3 raz o tym pisze a ty nic.

Ja wyobraż sobie o tym nie wiedziałem , udzielałem się tylko w działach z programowaniem. Już konto rok , mam już reputacje, dużo postów i tu nagle perm !

I co ja jestem winien że o tym nie wiedziałem ?

Opublikowano

hmm to tak

nagminnie spamowałeś wyzywałeś, dałem ci blokade na 1 konto, to wlazłeś na 2 i spamowałeś. Gdy dostaniesz bloka na jednym koncie, jak by to powiedzieć, ban jest na osobe, nie na konto

Opublikowano

jack oblej się herbatą!

Powód perma był 'multi' więc nie piepsz

abstrahując od tego że nie spamowałem

Opublikowano

tyle ze kochanienki, fli_pl usunął zawartość swoich postów które usprawiedliwjają

moje posty. Ja zalogowałem się na konto brata by Ci to powiedzieć a tu nagle perm na oba konta ! Gdybym wiedział że multi zabronione to bym tego nie zrobil.

Gdyby było w regulaminie..

Edit

twoje linki są śmieszne , tylko jeden link jest do mojego posta...

Nie mówiąc o tym że nie powiedzialbym że ten post to spam

Opublikowano

możesz podać linka? bo sam nie pamiętam co tam napisałeś

Byłem pewien, że za spam, wyzwiska, itd. daje się warny, bo od czegoś one są, a nie człowiek wylatuje po pierwszym, bo dostaje razem z nim perma.

nie było sensu warnować po kolei każdego jego posta...

Opublikowano

za co został zbanowany adwi32(perm) ?

ZA MULTI !

Nie ma czegoś takiego ! Un ban now !

Jack pisałem w dziale zbanowani kontem wladcametina98 i dostałem bana za multi na tym koncie więc n/c

Opublikowano

0? na adwi ok. 60% a na wladca 15% gdyby nie amnestia to dawno byś miał z 200%

poza tym napsałeś "mógł sobie warnować míałem 0 procent" tzn. że free run tak? będziemy cie warnować aż dostaniesz 20 warnów. Tutaj się mylisz

Opublikowano

tyle że ty człowieczku podałeś jednego linka do adwi i 4 do władcy...

Więc za chuja nie było by perma

pozatym jako powód dałeś MULTI !

Opublikowano

jack, szczerze to nie wiem komu zrobiles loda albo lizales dupe zeby dostac tego globala i gowno mnie to obchodzi, ale sie nie nadajesz

zaloze sie ze nie przeczytales nawet regulaminu do konca :>

@osama nie wiem kogo chcesz tutaj zgrywac ale cos ci to nie idzie, jak chcesz byc twardy to idz do wiezienia tam zrobia z toba co trzeba, zawsze jestes taki ostry ja cie nie rozumiem...

@mou heh, fajnie ze zmieiles swoje postepowanie idzie ci coraz lepiej -.-''

@dudsonowaa KURWA ZA CO ONA MA ADMINA? ja zrobilem wiecej na forum niz ona...

btw. witam tutaj cupidyn ;]

Opublikowano

tak tak , stara sztuczka dajesz wszystkie przykłady z tekstem 'to tylko przykład' , a zresztą o czym my rozmawiamy ? Zbanowales rand i adwi32 w jednym temacie z dopiskiem multi, teraz odbanowujesz jedno konto a drugiego nie...

Teraz wymyślasz jakieś bajki by nie wyjść na głupca którym ofc. jestes

Gość Mounthains
Opublikowano

Ok. Poczytałem i muszę coś wyjaśnić.

Jack@ http://www.mpcforum.pl/user/254572-wladcametina98/

Dlaczego jest tutaj ban bez uzasadnienia? "permik :D" Mi nic nie mówi. Powinieneś podać konkretne powody blokady konta.

nie było sensu warnować po kolei każdego jego posta...

No więc tak. Nie podoba mi się to zachowanie. GlobalModerator może przydzielić 5 warnów na 24h. Jeżeli user mimo wszystko nadal szaleje należy zablokować pisanie postów na 24h/48h.

Jeszcze jedno. User wspomniał, że utworzył konto, aby wyjaśnić sprawę dotyczącą bana. Nie powinieneś banować go za prośbę o uzyskanie informacji.

Nadal nie wiem kim jest wykministy, adwii i wladcametina98. Są to konkretne osoby, czy multi?

Opublikowano

adwi i wladcametina to multi adwi32

rand to konto mojego brata

ja walcze o unban adwi32 które zostało zbanowane wraz z kontem rand pod zarzutem 'multi'

Gość Mounthains
Opublikowano

adwi i wladcametina to multi adwi32

rand to konto mojego brata

ja walcze o unban adwi32 które zostało zbanowane wraz z kontem rand pod zarzutem 'multi'

Zgoda. Odbanuję Ci konto adwi32. Jednak proszę, abyś nie zakładał kolejnych multi. Po prostu się z tego wyloguj jak najszybciej i pozwól aby konto stało się martwe.

To samo się tyczy wszystkich.

Co do mateq, i Cupidyna@ To nie ja dałem Wam bany i nie mogę o tym decydować. Kierunek -> kokosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...