Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Pytanko Odnosnie Pewnej Wypowiedzi Admina.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy chyba mijacie się z celem moi drodzy?

Banowanie na konta nick#xx zawsze uznawane było za spamzordy/spamboty i kecupy. To chyba nic nowego?

Jak widzę kolejne konto Mateq'a Owneda, czy jeszcze kogoś tam innego, kto zaczyna rzucać ironicznymi uwagami, postami nie wnoszącymi nic do tematu to chyba nie mamy o czym mówić?

wykministy/Cupidyn, czy jak Ci tam.

@dudsonowaa KURWA ZA CO ONA MA ADMINA? ja zrobilem wiecej na forum niz ona...

Powiem Ci nawet co. Sfochałeś się po tym jak nie dostałeś kid moda ; )

Pozdrawiam.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

rand adwi adwi32 wladcametina98 to jedna osoba(dodam że rand i adwi32 konta zostały założone przed usunięciem wpisu o multi)

"Jeszcze jedno. User wspomniał, że utworzył konto, aby wyjaśnić sprawę dotyczącą bana. Nie powinieneś banować go za prośbę o uzyskanie informacji."

konto utworzył jeszcze przed dostaniem bana, nie zbanowałem go za prośbę uzyskania informacji, nadal pisze w tym temacie pomimo że lecą obelgi wobec mnie

"Dlaczego jest tutaj ban bez uzasadnienia? "permik :D" Mi nic nie mówi. Powinieneś podać konkretne powody blokady konta."

mój bląd

Opublikowano

racja sfochalem sie i co to ma do tematu? ^^

// dokładnie to, że po tym fochu zacząłeś spamować i robić jakieś dziwne ruchy za które dostałeś perma. A teraz kłócisz się o uprawnienia dla kolejnych multi acc. Czy to znaczy, że kecupa też mamy zostawiać w spokoju? Przecież to jedno i to samo.

Opublikowano

jack, szczerze to nie wiem komu zrobiles loda albo lizales dupe zeby dostac tego globala i gowno mnie to obchodzi, ale sie nie nadajesz

zaloze sie ze nie przeczytales nawet regulaminu do konca :>

@osama nie wiem kogo chcesz tutaj zgrywac ale cos ci to nie idzie, jak chcesz byc twardy to idz do wiezienia tam zrobia z toba co trzeba, zawsze jestes taki ostry ja cie nie rozumiem...

@mou heh, fajnie ze zmieiles swoje postepowanie idzie ci coraz lepiej -.-''

@dudsonowaa KURWA ZA CO ONA MA ADMINA? ja zrobilem wiecej na forum niz ona...

btw. witam tutaj cupidyn ;]

moje 5min.

po pierwsze tępa kurwo JackRaymund sobie zasłużył i tyle, powinno Ciebie to gówno obchodzić.

Żal Ci dupę ściska, bo ty nawet nie możesz po tym forum śmigać, a się popłakałeś jak nie dostałeś kidmoderatora.

Sam sobie nabijałeś reputację, widzę że jesteś bardzo amibitny pierdolony dzieciaku.

FORUM CI SIĘ NIE PODOBA TO WYPIERDALAJ, ALE NIE OBRAZAJ. - nikt Cię tu na siłę nie trzyma.

Ty zrobiłeś więcej na forum od dudsunowej? A w tej bajce czasem smoków nie było?

Co ty takiego zrobiłeś poza nabijaniem sobie reputacji i pisanie dennych poradników w dziale metin2.

Nie zgrywaj bohatera, bo każdy wie, że tobie już ptaszek z między nóg wyleciał.

pozdrawiam, jack a tobie radze takich pojebów ignorować.

oni tylko czekają, aż pierdykniesz ze stołka.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wy chyba mijacie się z celem moi drodzy?

Banowanie na konta nick#xx zawsze uznawane było za spamzordy/spamboty i kecupy. To chyba nic nowego?

Jak widzę kolejne konto Mateq'a Owneda, czy jeszcze kogoś tam innego, kto zaczyna rzucać ironicznymi uwagami, postami nie wnoszącymi nic do tematu to chyba nie mamy o czym mówić?

Dalej się nie nauczyłaś co to jest spambot?

Tymi ironicznymi uwagami coś staramy się przekazać, ale wasze odbiorniki są za tępe na te informacje.

@ Tak btw Owned:

http://www.mpcforum.pl/topic/290173-owned-16/
Gość Mounthains
Opublikowano

Cypidyn. I tak i tak wbijesz na to forum.

Ventos@ Wiem, że to może być wkurwiające, ale szanujmy siebie. Nie ma potrzeby ubliżać innym.

Myślę, że temat wyjaśniony. Czekam na posta adwi.

Opublikowano

<_< Widze, ze Cupidyn faktycznie nie zasluzyl by tutaj przesiadywac... reklamuje obce fora a w regulaminie jest zakaz....

Jesli myslisz, ze wszyscy pojda za Toba na jakies badziewne forum to po prostu za przeproszeniem SPIERDALAJ Z MPC :/

Poza tym czepiajac sie za co ktos admina dostal a nie bedac adminem głównym to raczej durne pytanko... O tym decyduja Ci na górze.

Ja ten temat zalozylem z ciekawosci po prostu chcialem miec pewnosc o co dokladniej chodzi z wypowiedzia od Mou. Teraz juz rozumiem wszsytko i dziekuje za wypowiedzi ;).

jqeuR.png

Opublikowano

<_< Widze, ze Cupidyn faktycznie nie zasluzyl by tutaj przesiadywac... reklamuje obce fora a w regulaminie jest zakaz....

Jesli myslisz, ze wszyscy pojda za Toba na jakies badziewne forum to po prostu za przeproszeniem SPIERDALAJ Z MPC :/

Poza tym czepiajac sie za co ktos admina dostal a nie bedac adminem głównym to raczej durne pytanko... O tym decyduja Ci na górze.

Ja ten temat zalozylem z ciekawosci po prostu chcialem miec pewnosc o co dokladniej chodzi z wypowiedzia od Mou. Teraz juz rozumiem wszsytko i dziekuje za wypowiedzi ;).

nie zrozumiałeś przekazu ziąąą

EOT

Opublikowano

I tak nie ma co gadać o tym, bo banowanie tutaj jest tak gówniane, że tylko siedzieć i trollować bez martwienia się o to, że ktoś pilnuje.

Opublikowano

dziękuje za unbana i zrozumienie mojej sytuacj, do niedawna miałem wrażenie że wszyscy modzi nie są wiele warci. Dzięki tobie Mou wiem że tak nie jest. Chociaż lord makin jest dziwny, napisałem mu całą strone z argumentami nie do oblenia a on odpisał

'Niestety nie odbanuje tego konta' i nic innego..

Jednak na szczęści mamy jeszcze kompetentnych adminów.

Mou jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...