Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Stop Prośbom O Gotowce!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ CS Is GooD

Nie rozumiesz kurwa, że gówno nas obchodzi zarówno Twoje zdanie jak i Twoja gierka?

Nikt Ci nie napiszę bota za free! Możemy Ci pomóc, podpowiedzieć, ale nie napiszemy za Ciebie bota, tylko dlatego, że Tobie nie chce się ruszyć zasranego dupska i przeczytać tutorialów! Myślisz, że nam łaskę robisz, że możemy jaśnie panu napisać bota? :huh: Czuję się zaszczycony, że w ogóle raczyłeś napisać o Twoim życzeniu na tym marnym forum... Czymże zasłużyliśmy? Znajdź sobie, kurwa, inne forum, chociaż wątpię, że pomogą takiej męczydupie...

@lokuxd

Cicho :P Może jack załatwi jakieś bardziej wartościowe nagrody:D Będziemy mieli po 4 Gold Membery, 3 pary słuchawek i 5 IPhone 4G i będzie szpan na Forum :D

Opublikowano

Fajnie, co z tego że będzie jakaś zapowiedź 3h przed konkursem skoro ja tu czasem co 4-5h zaglądam ;) I zapowiedź i konkurs bym przegapił. I 4ggr~ dobrze mówi, to nie może być edytor tekstu bo to za łatwe, a jak coś trudniejszego to kilka dni na pewno potrzeba.

Jak nie chcecie to znajde se inne forum proste;)

Ty uważaj żeby Ci przypadkiem któryś z adminów w tym nie pomógł... skoro jesteś tutaj tylko po to żeby czekać aż ktoś coś zrobi za Ciebie - droga wolna, nikt Cię tutaj nie trzyma.

@2x up i up:

Eee tam, ja już wolę jakąś super pro grupę na forum albo jakąś grafikę pod avatarem niż materialne nagrody - zostanie do póki będę na forum, a taki IPhone spadnie Ci czy kot zwali i sie rozsypie chiński shit :D No chyba że to byłby IPhone z jakąś obudową z logiem MPC to już bardziej :)

A tak na serio to lepsze by były takie loga jak

1281382571-U198706.png

1281383706-U198706.png

Mnie tam do przedmiotów nie ciągnie (chyba że to czysty hajs).

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

argh !

Czemu nikt mnie nie rozumie ?!

Np. Zapowiadam compo za tydzień o 13.00, o tej godzinie podaję temat i masz 3 godziny na nadesłanie prac.

Ale równie dobrze może to być 48h lub tydzień.

A edytor tekstu może być baaardzo rozbudowany, choćby obsługa kodu autoit (kolorowanie,itp).

Takie konkursy mogą być bardzo często więc nagrody za 10 wygranych( nagroda będzie miała dużą wartość, i nie zpowszednieje)

Opublikowano
Czemu nikt mnie nie rozumie ?!
Tak... to naprawdę smutne :(

Nie pozostaje nic innego jak pójść i się pociąć :(

Przenieśmy może dyskusję do wątku o konkursie? (podpięte w dziale AutoIt) :P

Opublikowano

No dobra to jak coś to nagrody do ostatniego miejsca niech będą :D

hehe a jak!

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Ale edytor tekstu jest nudny :(

Nie mówię, że mam lepsze, bo moje wymagają ze dwóch godzin siedzenia w MSDN'ie :D Ale przynajmniej są 'wyzywające' :) Z kusymi majteczkami.

-

Poza tym, trzeba znajdować tematy, do których AutoIt się nadaje i można stworzyć coś naprawdę dobrego.

AutoIt nie nadaje się na edytor tekstu. Od tego masz Scintillę - silnik opensource w którym robisz edytory tekstu z samodzielnie definiowaną składnią (SciTE w nim jest napisany).

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...