Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Stop Prośbom O Gotowce!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma po co przypinać, bo przecież plaplamy o tych ''konkursach'', prawda?

Tak sobie myślę, że nawet też mógłbym się w to pobawić :]

Ta sygnatura jest pusta.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobra, ale bez tego punktu o zewnętrznych dllkach, bez tego siada cała moja przewaga :D Chyba że damy warunek że własna dllka nie może być wykorzystana przez 'czyste' DllCall tylko trzeba UDF'a napisać - będzie wam trochę łatwiej mnie przegonić (jeśli sam czas nie wystarczy ;p).

I ja bym też dawał nie tylko boty ale także aplikacje użytkowe, przy okazji można by dawać tag [Challenge] przed nazwą tematu to będzie wiadomo że coś jest :) Do tego wybrać kilku sędziów, oceniać czas działania skryptu, czytelność kodu (bo to przecież OpenSource no nie :D) i takie tam.

P.S. Dorobie grafike 'Challenge Accepted' to będzie fajnie wyglądać jak bedzie temat z Challengem a niżej tylko posty z tą grafiką :D A na końcu wyniki i zamknięcie tematu. (I może przesunięcie do działu Gotowe skrypty z dopiskiem w nazwie że skończone, albo zmienić nazwę tematu na nazwę skryptu itp).

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

No to na co czekasz? :D

Pisz aplikację na moda działu :P

Sędzią mógłby być każdy po kolei, żeby każdy mógł wziąć udział :)

Opublikowano

i wygrywa ten co ma wiecej +, wiec nie mam na co liczyc:D

chyba ze bym was "dogonil" czyli wiadomo hehe

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Czemu ten kto ma więcej ++? :)

Ja mam większość za Metina :P Bo jak jeszcze grałem to zrobiłem jakieś pliczki :)

Jeden sędzia bezstronny (jasne...) i wybiera zwycięzcę ;) potem wszyscy go uwielbiają, staje się on legendą w dziale AutoIt i wszyscy go plusują :D

Opublikowano

@up:

ooo, a ja myślałem że już jest taka osoba (ja :D) <joke ofc>

Nie tyle ++ co po prostu sędzia, albo ludzie piszą oceny i sędzie średnią wyliczy wyrzucając najwyższą i najniższą notę (na wypadek faworyzacji jednego z uczestników).

Co do moda - nie wszyscy mnie tu lubią a chyba jest potrzebna jakaś ilość ludzi którzy pozytywną opinię o mnie tam napiszą... może potem spróbuję.

#EDIT:

I chyba tak jakby zaczęliśmy offtopować bo temat jest o czym innym :D Możnaby nowy założyć czy coś.

stop1.png

Opublikowano

Jak już zaczęliśmy ten temat to go skończmy :P

Chyba Cię nie muszą wszyscy lubić, żebyś mógł być modem ;)

Napisz podanie i zobaczymy co napiszą, bo już by wziął udział w takim konkursie :D

Opublikowano

tylko że oceniac ma sędzia!

Z pożądną argumentacją czemu to a nie inne , jak zfaworyzuje to go zlinczujemy :D

co do tej średni to założe sie że będą same remisy (1, 6 ) i niedocenianie dobrych prac

i jeszcz jakiego rodzaju to będą konkursy ?

Ja proponuje 'compo' czyli zapowiadamy konkurs na konkretną godzine , i gdy nadejdzie ta chwila podajemy temat konkursu i czas na wysłanie prac ( np 3 h , edytor tekstu )

Opublikowano

plusy za program ktory oceniamy :P

od tych ktorzy brali udzial w konkursie i kazdy daje 2 plusy komu chce- bez oszustw (sprawa honoru):D

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

'nie ! Mój program nie wygrał to wszystkich zminusuje !'

prawda jest taka że nie ma co liczyć na dużo plusów, liczy się uznanie i szaczunek innych użytkowników, i to że mamy okazje pokazać co umiemy i przy okazji sprawdzić się

Opublikowano

- bez oszustw (sprawa honoru):D

kto da juz te minusy ten bedzie musial z tym zyc, ze jest menda i tyle zreszta beda rozmowy o tym i tak i tak wyjdzie kto co o czym sadzi nie?

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Jesli ktos bedzie chcial to da plusa, ale nie liczylbym na zbyt wiele ;) zrobmy moze na probe w weekend ;d sedzia moze byc maciek jako ze zalozyl ten temat. Wymysl jakis temat i termin ;)

Opublikowano

Jestem na nie czemu?

-Forum jest poto żebym pomagać a nie wymagać jeżeli ktoś tego nie umie

-Byście napisali jakieś tute jakieś podstawy co warto poczytać Cokolwiek

-Wogule ten temat jest idiotyczny (Moje zdanie jest do zamknięcia i tak mi to zwisa)

Opublikowano

pomagamy jak jest w czym, wchodzi ktoś z niczym to w czym mamy pomóc ? napisać za kogoś ?

nie widzisz tutoriali ? to ja przepraszam, chyba jeszcze nie tak straszne zwidy mam że ja je widzę

jak ci zwisa to lepiej schowaj i nie pokazuj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak... My jesteśmy tylko od pisania tutoriali...

Jak ja się zaczynałem uczyć AutoIt to powstawało to subforum i nie było jeszcze żadnego tutka.

Jasne, tutków w ogóle nie ma...

- Tutek Maćka -> Całe podstawy + Ie.au3

- Tutek 4ggr35510n -> GUI, GUIRegisterMsg

- Tutek matiszona -> NomadMemory.au3, ImageSearch.au3 i TCP

- Tutek hfaua -> FF.au3

- Filmiki i tutki jackraymunda

Nie piszę nawet o xxxl, bo tam pewnie nawet nie zajrzałeś...

Czego ty kurwa jeszcze chcesz? o.O

Jak kogoś tutka pominąłem to sorry, ale pisałem z pamięci :P

Opublikowano

CS is Good sie obraża bo mu nie daliśmy gotowca do jakiejś żałosnej gierki we flashu :)

Dobra, jutro napiszę podanie na tego moda, zobaczymy co będzie.

-Forum jest poto żebym pomagać a nie wymagać jeżeli ktoś tego nie umie

Buahahahahh, forum jest od tego żeby porozmawiać na różne tematy, to jest nasza dobra wola że w ogóle jakiekolwiek tutoriale powstają, bierz co jest i nie narzekaj... forum nie jest od nawalania prośbami o pomoc, tylko do wolnych dyskusji na temat określony w nazwie działu (lub na dowolny w offtopie).

Ja właśnie swój tutorial napisałem jak ogarnąłem Au3 po samej dokumentacji i helpie bo zauważyłem że żadnego porządnego nie ma.

Dla mnie takie 'campo' odpada bo mimo iż często jestem na forum cały dzień to tylko dla tego że mam otwartą kartę w FF :) Pewnie bym przegapił niejedno (niejeden).

Można spisać jakieś reguły przystępowania do konkursów to chociaż zaczniemy jakoś ;p

stop1.png

Opublikowano

O sobie w trzeciej osobie? o.O :}

Ja mam dwa czy trzy dobre pomysły na temat "czalendżu", ale oczywiście żaden wam się nie spodoba, skoro na razie wyskakujecie z "edytorem tekstu" :D

I nic na 3 godziny, tylko na 3 do 7 dni.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

zależy, może być np 'hardcore compo'

wszystko zależy od tego kto zorganizje 'compo'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...