Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Stop Prośbom O Gotowce!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów. Spostrzegłem że na tym forum (AutoIT) ostatnio są same prośby... nikt nic nie tworzy, ludzie tylko [Prośba] a czasem nawet [Proźba] bo się nie chciało firefoxa/Worda odpalić. Dlatego wpadłem na pomysł żeby stworzyć taką akcję, może jeszcze damy radę powstrzymać upadek tego forum.

Dlatego zwracam się z prośbą (prawie jakbym był hipokrytą :D) do normalnych użytkowników, wstawcie do sygnaturki albo lepiej wrzucajcie do każdego tematu z bezsensowną prośbą o gotowy kod poniższy obrazek (grafikiem nie jestem, kilka minut roboty w gimpie):

stop1.png

[img=http://img201.imageshack.us/img201/3875/stop1.png]

Powstrzymajmy degradację forum!

P.S. Liczę że ktoś podepnie jak się spodoba.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#

Co to znaczy?? chyba powinno tez wrocic wysylanie posta z minimlna iloscia znakow...

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Ja zauważyłem (sygna) :)

Witaj z powrotem! :D

Pomysł nie jest zły, bo na forum są same tematy typu "Pomószcie Mi!1!one11!", ale pomyśl jaka tu będzie bez tego cisza :P

Pozdrawiam, hfaua B)

Opublikowano

jemu raczej chodzi o to zeby na forum byly pomysly jakies np jak gotowe biblioteki~ i ogolne rozmowy o funkcjach itd zamiast prosb, fakt faktem cisza bez nich by byla ale niektore sa juz perfidne jak kilka tamatow nizej albo w podpietych juz to juz B)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Dokładnie, mi chodziło żeby na przykład tak jak kiedyś ludzie wrzucali tu swoje kody, żeby nawiązywały się dyskusje na ich temat, jak można je udoskonalić... brakuje tu tego. Fakt że pisząc ten temat nie zauważyłem działu o gotowych bibliotekach ale to nie to samo co wspólne ulepszanie czyjegoś kodu :) Akurat tworzę w międzyczasie coś do AutoIt'a, myślę że jak się uda to rozruszam całą społeczność Au3, nie tylko mpc forum (trochę nie mam na to czasu bo mam strasznie dużo roboty, ale mogę was zapewnić że robię to w każdej wolnej chwili).

stop1.png

Opublikowano

Sam bym coś większego napisał, ale nie mam czasu :/ ferie się skończyły i trzeba do szkoły chodzić :P

Nawet zawiesiłem pisanie gry, chociaż już w połowie byłem :] Może wrzucę kiedyś kod to ktoś by dokończył :)

Opublikowano

No ja też nie miałem :P Trzeba było się kiedyś wyspać :) A wieczorkiem się trochę pisało :)

Dałbym całą paczkę ze wszystkim, więc każdy by mógł dokończyć wedle uznania (dodać własne misje, mapy itp.). Nawet edytorek do map zrobiłem :P

Opublikowano

jestem za, mam nadzieję że przez udostępnienie linku do grafiki chcesz go upowszechnić. to i sobie dołącze do profilu swojego :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hm, może organizujmy co np 2 tygodnie jakies autoitowe 'compo' ? Czyli umawiamy się na jakąś godzine i o tej godzinie zostaje podany temat compo , i mamy np 3h do napisania programu i wysłania go do sędziów. Co wy na to ? Ja bym chętnie brał w czyms takim udział.

Lub jakieś inne konkursy typu napisz gierke, masz 2 tygodnie , napewno ożywiło by dział i każdy mógłby sprawdzić swoje umiejętności

Opublikowano

Pomysł fajny :)

Tylko nie wiem jak będzie z czasem :P

Ale w 2 tyg to już raczej znajdę trochę wolnego czasu ;)

Można by dodać konkurs na gierkę do jakiejś gry przeglądarkowej :)

Pozdrawiam, hfaua B)

Opublikowano

A ja wstawię to do sygny, bo żebranie o kod, który można napisać w 2 minuty i był już z 20 razy na forum jest na prawdę denerwujące.

Opublikowano

@Maciek134:

na marginesie fajnie, że wróciłeś :D, ale twoja strona code-out.tk nie działa :(

@Topic:

Jestem za podpięciem!

Dawać to do sygn!

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano
Dokładnie, mi chodziło żeby na przykład tak jak kiedyś ludzie wrzucali tu swoje kody, żeby nawiązywały się dyskusje na ich temat, jak można je udoskonalić... brakuje tu tego.

Na mnie nie licz, w ogóle nie mam wolnego czasu.

Tija...

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

hm, może organizujmy co np 2

tygodnie jakies autoitowe

'compo' ? Czyli umawiamy się na

jakąś godzine i o tej godzinie

zostaje podany temat compo , i

mamy np 3h do napisania

programu i wysłania go do

sędziów. Co wy na to ? Ja bym

chętnie brał w czyms takim

udział.

Lub jakieś inne konkursy typu

napisz gierke, masz 2 tygodnie ,

napewno ożywiło by dział i każdy

mógłby sprawdzić swoje

umiejętności

Opublikowano

Przykład :

Program: Edytor kodu autoit

Czas: 5h od teraz ( do 20)

Sędzia : 4gr

Nagroda : uznanie i szacunek

Dodatkowe : zakaz używania własnych dll napisanych w innych językach

Opublikowano

Tylko by się przydało to zapowiadać z 2-3 dni wstecz :P

Może Jack jako mod by to organizował i wymyślał tematy :)

Oczywiście każdy by mógł coś nowego zaproponować ;)

Opublikowano
Dodatkowe : zakaz używania własnych dll napisanych w innych językach

Łat De Faaaak? Ja się tak nie bawie ;p Pomysł fajny.

Co do mojej stronki, nie umiecie czytać? Przecież wyraźnie napisałem przed usunięciem domeny dlaczego wyłączyłem. A domene usunąłem bo nie chcę nowego hosta kupować (tam o mnie dbają :D Ostatnio jak zapomniałem przedłużyć to do mnie laska zadzwoniła i przypomniała, serio!) a mogę tylko jedną domenę zaparkować. Nowy host mi potrzebny do strony projektu który w wolnych chwilach robię, będzie to coś do autoit tyle mogę powiedzieć (nie chcę zapeszyć). Czasu wolnego nie mam bo pracuję nad kilkoma projektami z których mam $$$ co mnie jednak bardziej interesuje niż robienie za free :) Mam nadzieję że nikt się nie obrazi, każdą wolną chwilę na to poświęcam.

stop1.png

Opublikowano

Nie - ale dobrze by było aby był podpięty i wyczyszczony ze wszystkich postów

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Faktycznie,

jakbyś jack~ przypadkiem tu zajrzał to może podepniesz temat? Razem z usunięciem wszystkich postów i zamknięciem go ofc.

@down:

Nie, chodziło o to żeby ten temat wyczyścić, zamknąć i podpiąć.

stop1.png

Opublikowano

pomysl ok ale po co zapowiadac kilka dni wczesniej skoro to by sie odbywalo w jeden dzien ktory ustalimy?:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...