Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin I Pelerynka Bez Premiuma!

Sopelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odświeżać można tematy w których ostatni post ma po wyżej 24h lub równo, więc nie mam żadnego spamu jak mi dałeś, bo spam to 2 posty przy sobie w tym samym temacie. :angry: Co nie? A w regulaminie nie widziałem czegoś takiego jak Zakazanie odświeżania czyiś tematów... Więc proszę o zdjęcie tego ostrzeżenia.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżać można tematy w których ostatni post ma po wyżej 24h lub równo, więc nie mam żadnego spamu jak mi dałeś, bo spam to 2 posty przy sobie w tym samym temacie. :angry: Co nie? A w regulaminie nie widziałem czegoś takiego jak Zakazanie odświeżania czyiś tematów... Więc proszę o zdjęcie tego ostrzeżenia.

Nie można odświeżach tematów kogoś tylko swoje .

Co do warna

Popełniłeś błąd - trzeba ponieść jego konsekwencje.

Dwa posty przy sobie to double post .

Spam to niepotrzebny post

np.

Fajne +

Jest nawet o tym w regulaminie minecraft chyba go nie czytałeś co nie ?

A dlatego że odświeżyłeś też może być to spam z dwóch warunków

1.Odkop

2.Niepotrzebny post w temacie

Global Moderator wie od ciebie więcej

@EDIT

Możecie minusować mam to gdzies

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Mam problem zrobiłem wszystko tak jak w poradniku ale wciskam na ten plik .exe i pojawia się kółko, że się ląduje, kółko znika i nic. Próbowałem odpalić przez .jar ale to samo, odpalałem tez jako administrator ale nadal to samo. Co jest? Mam Win7.

Zbieram minusy

Gola Laska

Terraria i Minecraft rządzi

°∟°

DAJ MI '-' , NIE BĄDŹ LAMA

Opublikowano

Mam problem ponieważ nie mam dzwieku co może być powodem nie mam dzwieku tylko jeżeli uzywam mineshaftera :(

nie regulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dołączam się do ^UP^ i proszę o szybką pomoc, ponieważ gra bez dźwięków jest nieznośna.

sygnaturademon.jpg

Podoba ci się moja sygnatura ? To daj plusa

;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skin dobrze załadowany, odpalam z tego pliku Mineshater-proxy.jar i wchodzę do gry, a skina nie ma :(

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pewien problem. Zrobiłem wszystko jak należy (Mam windows 7) gdy próbuje się połączyć wyskakuje informacja "Cant connect to minecraft.net" w dolnym rogu pisze jeszcze "not download". Może mi ktoś pomoc?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Em czemu nie chce mi się odpalić mineshafter proxy ? klikam dwa razy i nic.. Updateowałem Jave też nic.. Pomocy

I Like Fucking

[..]

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up jak wolisz płacić to nie nasza sprawa. Takie sposoby jakie są podane przez autora nie są zabronione. Wolisz wydać 50 zł czy 15 minut? Twoja decyzja.

Opublikowano

Było już 10 takich poradników... A to najlepiej kupić oryginalnego minecraft'a, a nie piracić. Żadne połączenie z minecraft.net! Każdy kto ma konto na mineshafterze to jest do niego podłączony i wszyscy inni też, dlatego widzą swoje skiny. Ja osobiście tego nie polecam - miałem pirata (obecnie już nie mam) i raz skina było widać raz nie, czasem logowało, czasem nie.

Opublikowano

Był nie jeden taki poradnik... i w temacie jest błąd wydaje mi się że się nie odmienia słowa Premium... powinno być skin i pelerynka bez premium...

21ca0r4.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a co zrobic zeby wyszukac pelerynke??

Napisałeś już temat

http://www.mpcforum.pl/topic/478602-pytanie-pelerynka-do-minecraft/

1320559928-U351795.png

25 postów Zrobione

50 postów Zrobione

75 postów Zrobione

100 postów Zrobione

125 postów Zrobione

150 postów Nie Zrobione

175 postów Nie zrobione

200 postów Nie Zrobione

225 postów Nie Zrobione

250 postów Nie zrobione

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie pomyślałeś że więkość tych dzieci co piszą że im to nie działa nie będą umiały tego zrobić i będą zawalać temam takimi bzdurnymi pyaniami,wystarczy umieć wgrać obraz do URL...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To widza tylko ci którzy maja Mineshaftera!

poradnik mało estetyczny.

Wiedzialem o tym ale łap like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...