Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin I Pelerynka Bez Premiuma!

Sopelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję że nikt w tym temacie nie napisze że ktoś mu ukradł wszystkie konta zarejestrowane na jego maila :>

Popieram Krzysztofa, kupcie premium, co wam szkodzi? :) Raz na jakiś czas wam szkoda wydać trochę na grę? Jak nie kupicie teraz to po Becie będzie drożej i pewnie stracicie kilka korzyści wynikających z posiadania konta kupionego przed wypuszczeniem pełnej wersji, tak jak to było z Alphą.

//Zakaz gifów-Dektored

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.nie Mineshafter-proxy.exe jest potrzebny jak niemożna odpalić jar

2.tak w .minecraft

3.tak

4.tak

niby skin działa ale nie jestem do końca pewien

A może jednak odpalaj przez Mineshafter-proxy.exe

Jeśli na singlu po kliknięciu F5 ci działa to na multi też :)

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

Uwaga do wszystkich !

Prosze też autora aby napisał o tyw w pierwszym poście.

Jeśli wgramy Mineshaftera to nie widzimy skinów osób z KP (Kontem Premium) !

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

@Topic

Przyda się napewno. Tak jak jest napisane Dobra alternatywa dla konta premium ;)

+ Leci ->>

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa :angry: Założyłem konto na gmailu,zalogowałem się na tej stronie,wczytałem skina pisało mi Username Required,pobrałem proxy,uruchomiłem przez proxy i nie działa.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A pan ^Up^ próbowali Try Agine zanim napisał ?

Mi nadal wszystko działa :D

~A. Einstein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem jak należy wszystko jak jest opisane wchodzę na server widzę swojego skina ale inni go nie widza dlaczego?

Mineshafter-proxy.Jar

Mineshafter-proxy.exe

skin ze strony

loguje sie wszystko ok

wchodzę na server pytam się kumpla

czy widzi mój skin mówi że nie

HELP

Opublikowano

Ja mam troszkę inne pytanie. Przez przypadek dałem jeden skin i do pola "skin" i do pola na pelerynki. W grze skin działa, a pelerynka też wyglądała jak skin, więc chciałem ją usunąć. Toteż kliknąłem na Remove Cloak, wchodze do minecrafta - pelerynka nadal jest. Próbuje relogować minecraft.net, mineshafter oraz wyłączyłem i włączyłem grę. Mimo tych operacji pelerynka nadal jest widoczna. Wie ktoś jak ja usunąć? (W skin editorze postać jest bez pelerynki...)

Opublikowano

a ja jak wrzuciłem ten mineshafter-proxy.jar do .minecraft i odpalam przez mineshafter-proxy.exe loguje się i pisze na dole w nawiasie "(Not Downloaded)" i co mam zrobić? ;/

@Edit

I jeszcze jak się loguję na konto mineshafter .... to jak klikam connect wyskakuje Koło tego "Specify Settings" wgrywam skina i pisze "Username Required" pomocy!!!

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Dzięki masz + ! :D

a to 1 moje pytanie? To co z tym mam zrobić jak mi pisze jak już to całe uruchomie (Not Downloaded) ? a mam gre i wsadziłem ją do "%appdata%/.minecraft" pomocy!!

@Edit

Ok poradziłem już sobie :P

xTypeRx_eune_105_3_text.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator. Sprawdź też, czy na pewno w twoim folderze .minecraft jest plik Mineshafter-proxy.jar i włącz grę przez niego.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

a mi nic nie działa daje to do %appdata% / .minecraft odpala mi się to ale zanim wpisze hasło to się wiesza i nie mogę nic zrobić tylko wyłączyć ;/ z góry thx za pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Skoro zamknęli mój, to ten odświeżę...Przecież wolno :rolleyes:

Nie jestem pewny czy możesz nie swój temat odświeżać bo to w pewnym sensie odkop...

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...