Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 50 Lvl W 10 Dni!

GroszekTurbo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj!

Zanim zamkniesz tą wiadomość, przeczytaj proszę! :)

Zarejestruj się, a już na starcie otrzymasz 1000 Punktów! Za 1500 Punktów dostaniesz w Metinie 250k, a jeśli uzbierasz 2000 Punktów dostaniesz 1.000.000 yang! :)

Zapraszam do obejrzenia naszego filmiku:

Jestem pewien, że grasz w gry takie jak Metin2, 4Story, World of Warcraft, Last Chaos, itp.

I dobrze! :) Zapraszam Cię na forum http://vipplayer.tk Jest to Forum poświęcone graczom takim jak TY! Na pewno znajdziesz u nas miejsce dla siebie! Forum ma dopiero swoje początki, więc pomóż nam rozwijać Forum! :)

Bądź aktywny na forum, zbieraj punkty i wygrywaj nagrody!

Zobacz opinie o nas! :)

Jeśli chcesz wygrać trochę wirtualnej waluty w jednej z gier, które wymieniłem wyżej wejdź w ten link: MakinWasLubi.plforum-8.html

Co miesiąc do WYGRANIA w naszych KONKURSACH:

-3.000.000.000 (3kkk) Yang w grze Metin2!

-10.000 (10k) Gold w grze World of Warcraft!

-100 Gold w grze 4Story!

-100.000.000 (100kk) Gold w grze Last Chaos!

-2 SMSy za 10,98 zł

-5 kuponów rabatowych -50% na nasze towary na Allegro

Nie wierzysz? Zobacz i się przekonaj!

Nie jesteśmy żadnymi oszustami, nagrody są sponsorowane przez Firmę VipPlayer, która od wielu lat sprzedaje wirtualną walutę w grze!

Jeśli nie wierzysz, że nagrody są sponsorowane zerknij tutaj!

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17788024

Zapraszamy!

Opublikowano

71-85: Red Las

Chyba cos nie tak ? DO 75-79 mozna jeszcze bez problemu V2. O czerwonym lesie zapomnij, tam nie ma expa. Co najwyzej to DT, ale musisz miec na trupy z 60 % +. Najlepiej isc od 75 (zakladajac eq +6/+9 i 1-2 skille P) do grotty v1 gollemy lub v2 na lidery :) Jak ktos nie wie o czym pisze na takim lvlu, to niech lepiej w ogole nie pisze ! 96 grotta v2 - tez mi cos :)

Opublikowano

@laszko16

Mam dać jego gg ?? Dobrze pamiętam dobił 75 i wprowadzili Grote na PL nie wiem jak tam expil czy po 1 pt czy po 2... nie mam pojęcia ale widziałem kiedyś jak expił :)

Kocham mojegoWujka!!!

Masz Jakiś Problem Napisz Wyślij e-mail

Pomogłem ? Je**** PLUSA +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostrzegam przed dzieckiem neo kopiujacym moj tutek. Przyklad: http://www.facemetin.pl/topic/11660-jak-wbic-50lvl-w-10-dni/page__p__62759#entry62759

Daj + odwdzięczę się -

GroszekTurbo s9 Chunjo 38 lvl Ninja Dagger OFF

Remetin18 s9 Jinno 44 lvl Wojownik Body OFF

GroszekTurbo s15 Jinno Sura WP 30lvl+ ON

Niech Moc Czerwonej Łapy Będzie Z Wami!

Mój Kanał na YouTube!

Proszę modów o zdjęcie 5% :)

sssssfb.jpg

Opublikowano

ja w 10dni wbilem 65lev! ;] teraz ogolnie mam 75 i truciaka +9

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

może teraz zkorzystam z tego tutka ae w maju tak w lipcu cos kase bede mial może dobije 40 na jakimś serwie

pro prezentacja

Czekam na Longju75

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

l75.png

Opublikowano

Surą wbijesz szybciej 50 lvl, niż healerem. (w końcu postać przystosowana do tego).

Kawał dobrej roboty, co jakiś czas gram surą, i będę częściej tu wpadał, aby sprawdzić co i jak.

Dzięki.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Widze tu troche niedociagniec: np dnia czwartego "powinieneś/aś mieć ze skillami ok. 350 ataku, i 270 defa" a dnia piatego juz "38 lvl. Atak: ok. 530. Def: ok. 330" tak jakbys dostal 200 ataku z dupy, troche to dla mnie dziwne : )

Opublikowano

masz dobre plecy masz w 10dni 75 :> naprawdę ale to trzeba no life i pd

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

za dużo czytania... ale kazdy bedzie robil skille i eq jak go bedzie stac a jezeli 30lv da sie wybic w dzien to w 10dni spokojnie da sie wybic 50lv wiec po co tut do tego

;]

• 1 rok później...
Opublikowano

Jestem na "3" dniu jutro bije 30 (sprzedaje biała perłę, Marmur i halke +9 = kupuje zbroje/hełm/tarcze+9)

Mam Czarowane na M1 daje mi 100 ataku (150%) a ochronka 21+.

Razem ok. wale 250 (300) defa mam 195 itemy +6.

Chyba na 35 lvl stane i zaczne bic w metki zazdry dropic KU i KD (oczywiscie ostrze i zbrojkę bede zostawiał)

tut 7/10

...Czasami nie da się wszystkiego poukładać...
Opublikowano

Ładnie wszystko opisałeś . Mi surą wp tylko 45 udało się wbić według poradnika . Dzięki wielki i łap lajka . Pozdrawiam :)

205mkw.png

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

96+: Grota v2

Padłem. I to z dobrym eq? Na 75-80 do v2 na ziny jak się ma naprawdę dobre eq + 2 buffki (healer i smok)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...