Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfect World - porpozycja działu.

Dział Perfect World:  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby powsta?o forum Perfect World?

• Tak
      87
    • Nie
      47

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam pitolicie :P ze instalka duzo wazy. Zostawcie na noc i gites wlasnie zaczynam w to grac bo nawet mi sie spodobaly Ss'y ;p mi sie 45 min sciagalo przy necie 10 mb ;) wiec wiecie ;pp

Jak mozna prosic o gg The.Fast.Mena To zapodaj na pw mam pare pytan Co do gierki.

Stanowczo Na TAK!!!

Opublikowano
ja zawsze jestem na tak MPC ma się rozwijać:P

To tak samo jak ja xD Oczywiście że TAK

Opublikowano

Ja o grze tylko słyszałem pogłoski że jest fajna ale osobiście w nią nie grałem . . .

Ale kilka ss przekonało mnie do odpowiedzi NIE . . .

Głównie grafika-tragiczna . . .Jeżeli grafika jest brzydka i nieprzyjemna to gra też przez to staje się głupia i nudna...

Opublikowano

Skoro temat odkopany, więc wtrącę swoje trzy grosze. Grałem w Perfect Worlda i nie polecam tej gry. Twórcy gry chcieli ja zrobić na wzór WoW-a, ale wg mnie to im bardziej metin wyszedł. W tej grze nie ma nic dobrego. No prócz grafiki, możliwości latania czy "kapania" zwierząt. Exp sie niewyobrażalnie wolno. Co do botów to owszem pobocicie sobie... tydzień. Potem żegnacie się z konttem. Tu trzeba przyznać, że twórcy gry ostro jada po botach. Nie liczyłbym tez na wszelkiego rodzaju party, ponieważ ludzie grający w tą grę wolą zbierać jakieś rosnące badziewia, z których "próbują" ulepszać itemy (co w 90% sie nie udaje).

Jakiś ludź usunął...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja narazie na nie.

@offtop

2xup

za przeproszeniem.. CO TO KURW MA BYC?! Pozwalalem ci Kopiowac moja sygne?

znajdz wlasna a nie od ludzi zabierasz.. co sygne dam jakas fajna to albo pol dzialu ma albo jeszcze dalej -.-!

sygna1o.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...