Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfect World - porpozycja działu.

Dział Perfect World:  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby powsta?o forum Perfect World?

• Tak
      87
    • Nie
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może wielu z Was słyszało o grze Perfect World.. Tutaj powiem o niej więcej..

Jest to gra z gatunku MMORPG, o bardzo ciekawej fabule.. Gra jest rozbudowana i cieszy się dość dużą grywalnością.. Wiele questów urozmaica grę, a piękna grafika polepsza jakość gry.

Wszystko potrzebne do gry:

Rejestracja.

Download.

Pare ss'ów z gry:

pfworld.jpg

pfworld.jpg

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haxy blez ? boty blez ?

jak patrze na screeny to jednak nie zaluje, ze przy moim tempie sciaganie (1-15kb/s i 80%, a instalka ma 2gb + ;c) anulowalem i wywalilem ;f

www.pccforum.net > msuxforum.pl

Opublikowano

Tak,ja też gram.Dużo możliwości,gra psychiczna xD

Każda klasa idzie na 2 profesje a każda profesja ma w cholere borni do wyboru choćby podział na bronie jednoręczne i dwuręczne u samego blademastera(coś jak warior)

Miecz i dual

Topór i dual

Maczuga

Szpony tylko podwojne

włócznia

polearm

I chyba tam coś jeszcze było

Ale tak czy inaczej...

Dawać tak bo każe P?oland zbombardować!

Opublikowano

up

boty się zawsze znajdzie, ALE 3/4 wszystkich wypowiedzi na tym forum to: "Pomocy" itd. tylko 1/4 to hacki, więc jak narazie dział mógłby być tylko do pomocy.

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

bardzo fajne , grałem ,mam na dysku ,ale stoi tylko^^ Jeżeli coś by było cheaty , hacki grałbym znowu ;-) Póki co jestem za

Opublikowano

Grafika to można albo grać na wmiare normalnej albo na zblurowanej,że oczy wypali.Hack jakiś może się znajdzie raczej kwestia czasu.

@Down:

FTF?! ale ja mam farta xD

@2Down:

BlueBerry a ja?!

Moja jagódko nie opuszczaj mnie!!!!

Opublikowano

Jestem na tak.Fajna gierka ale szkoda bo instalka dużo waży.

@Down

heh 7 głosów na nie a nikt nie pisał że jest na nie ^^

Ja mam 1mb :/

no fakt ;>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ziomq można zostawić na noc ,przy necie 1mb będzie to maks 5h 2mb 2,5h(ok 150min).

A ci którzy dają na nie widać boją się pisać konfidenci jedni ; P

@Up:

No to np: wiesz,że masz z 5-6-7 h w szkole zostawiasz akurat,przyjdziesz dasz szybko updejcika a w tym czasie zjesz odpoczniesz czy coś i masz.

@Kto ciągle daje na nie omg?

Opublikowano

ja też jestem na tak :P grafika nawet ładnie wygląda ale nie wiem jak to będzie gdy bym spróbował w nią zgrać ^_^

może jak będę mieć bota do Silkroad'a to sobie w to pykne :P

Sig.png

Opublikowano

Grałem w nią chwile i wolno się expi =x ale jestem na tak chcę zobaczyć co będziecie mieli do niej =3

8be0538d9bc2660d.jpg
Opublikowano

Wbijaj na international ; P Wschodnioazjatycki czy jaki język na MS ee bł int. lepsza : D A co do expa to questy się robi i leci,3 questy i mi cały lvl wbił się.

Opublikowano

haa gralem na poczatkach internional -> 80lvl wiewiorka ;p najbardziej w tej grze podoba mi sie przytulanie i calowanie :wub:

ale co do dzialu, stanowczno - NIE, ja opracowalem w tej grze megajump i mysle ze mozna wiecej zrobic, choc nie gram twierdze ze ta gra jest piekna, fajna i nie warto jej niszczyc CHEATAMI.

Stanowczno NIE!

2006-2010

Opublikowano
haa gralem na poczatkach internional -> 80lvl wiewiorka ;p najbardziej w tej grze podoba mi sie przytulanie i calowanie :wub:

ale co do dzialu, stanowczno - NIE, ja opracowalem w tej grze megajump i mysle ze mozna wiecej zrobic, choc nie gram twierdze ze ta gra jest piekna, fajna i nie warto jej niszczyc CHEATAMI.

Stanowczno NIE!

Dziwię się, że z takim podejściem masz V.I.P.'a.

Zawsze uważałem, że nim więcej działów tym lepiej ;p

Opublikowano

Gra piękna,ale pamiętaj ten kto kocha nie krzywdzi czyli w przelożeniu 4 mpc kochasz nie bijesz(żart),lubisz gre to nie cheatujesz albo bocisz na respie gdzie na 99% nikogo nie będzie xD.Wybór należy do was,wkońcu to forum o hackach energy :)

Opublikowano

@Akurat

Zaznacze Ci na start ze nie boje sie wyrazac wlasnych mysli, i to ze mam status V.I.P czy Moderator nie zmieni mi toku rozumowania - jestem szczery i taki zostane czy strace status vipa,moda czy tez nie :) a co do gry.. to jesli by chodzilo o silkroad, mu czy 2moons albo cabal to mi to wisi bo to juz gry dawno przejechane botami i cheatami, a moim skromnym zdaniem nie warto robic dzialu dla gry gdzie znajdzie sie max 3 cheaty publiczne bo watpie ze komus bedzie sie chcialo bawic i za free wstawiac cos konkretnego :<

@Azerf

zalezy jak kto podchodzi do sprawy, bo ja wiem ze znajda sie (jak zawsze) tacy co beda wszystkim demonstrowac ot pro haxy, nie wszyscy uzywaja mozgu zeby pomyslec aby lepiej sobie nabic po cichu lvle, zdobyc wartosciowe przedmioty i byc kosa tylko na czysty przypal latac po miescie i np. mega jumpem sie chwalic - zawsze sie tacy znajduja ;)

pozatym, jak chcecie dzial dla tej gry - pierw znajdzcie kogos komu chce sie siedziec i kombinowac nad cheatami, bo wg. mnie zaduzo roboty nad zrobieniem cheata do tej gry aby wystawic pijawom ktore niestety kryja sie miedzy prawdziwymi userami mpc ;)

Taka moja opinia zobaczymy co z tego wyniknie

2006-2010

Opublikowano

energymen, botty do gry są, były i będą.. przyzwyczaj się że większość graczy to martwe sztuczne inteligencje. ale skoro nie jesteś za botami, hackami, cheatami to co robisz na tym forum? przecież to jest MultiPlayerCheats tak więc nie rozumiem Twojej aluzji..

d23735233b786cb5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...