Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfect World - porpozycja działu.

Dział Perfect World:  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby powsta?o forum Perfect World?

• Tak
      87
    • Nie
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
energymen, botty do gry są, były i będą.. przyzwyczaj się że większość graczy to martwe sztuczne inteligencje. ale skoro nie jesteś za botami, hackami, cheatami to co robisz na tym forum? przecież to jest MultiPlayerCheats tak więc nie rozumiem Twojej aluzji..

poco ty sie wogole wypowiadasz jesli nie rozumiesz co czytasz? nie jestem za botami, cheatami jesli chodzi o gre PERFECT WORLD, bo to temat o stworzeniu dzialu w ktorym maja byc boty i cheaty do PERFECT WORLD.

Tobie dziekuje za wypowiedz, przed nastepna inteligentna wypowiedzia proponuje przeczytac jeszcze raz to co chcesz skomentowac i to co chcesz napisac.

pozdrawiam

ad.1. i mi nie tlumacz co to za forum bo jestem na nim od zeszlej jego edycji i cenie sobie je ok :)

2006-2010

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dobra easy mens ! Nie chce abyście mi się tutaj gryzli.A do PW się znajdzie hacka w google tylko trzeba poświęcić to 5min więc energy kto chce to może bocić bez pomocy innych xD

@Down:

Za czy przeciw xD?

Opublikowano

Nom może być ;)

@Up uwierz mi , że nie do każdej.. to forum bardziej o cheatach to po co nam dział do "każdej gry" ?

Np Flyff ? Gta 4 ? :D Water Margin Online ? Conquer Online ? Shadow Online ? Endless Online ? Ares Online ? i jest ich zbyt dużo , żeby wymieniać a na forum przydadzą się tylko działy którymi ktoś się będzie opiekował ;)

Opublikowano
nie!

Może powiesz dla czego nie,bo za wypowiedzi jedno słowne powinny lecieć warny,spamerze.

Opublikowano

Ja jestem na tak.

Jak na darmowy mmmo to jest naprawde dobry.

Tylko muzyka za azjatycka jak na int ;x

Mam 3 lvl ;x Expi sie naprawde wolno i za duzo dzieci gra co lataja i dodaja do friendsow ;x

Moze z kims z forum pogramy ? ^^

Opublikowano

27 lvl Bestia serwer PvP, Lost city chyba xD, moze by zalozyc podforum w member teams, jesli nie bedzie dzialu ? Omowilo by sie kilka rzeczy ;P.

Opublikowano

N1ghtmare masz ty to masz łeb nikt by o tym niepomyślał :P

Jestem na tak ponieważ może póżniej dzieci bendą spamować o haki do tej gry.

Gra jest graficznie bardzo dobra i ze skillami naprawde warto w niej grać a hacki zawsze się przydadzą

30364378.png

Opublikowano

" hacki zawsze się przydadzą"

Bys sie wstydzil !

Fuuu. Bleee. DO takich gier ? ;p

Ale cienko cos. Strzaly koncza sie dosc szybko, a kasa tak nie leci "szybciutko".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Up : Racja ale mozna do nich napisac moze cos pomoze;p

Ja zaglosowalem na tak z powodu tego ze jak powstaja inne dzialy to forum sie rozwija osobiscie nie gram w ta gre raz chcialem zprubowac ale zniechecila mnie waga instalki ;pp

Ps: jak z tej gry zrobi sie to co w warrocku to szkoda jej bedzie :P

Opublikowano
Bardzo brzydka grafa. NIE!

Pwned grafika nie jest wcale taka brzydka więc nie przesadzaj o_O Wyłącz blur i już a nie stękasz jak baba na spowiedzi.

Opublikowano

widze że chyba żaden adm sie nie interesuję...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak cos ja tez bym był na tak :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na TAk bo gra jest super qesty co niekture sa bardzo ciekawe.Sa instancje na bossy rajdy wojny gildi i wgl.Hacki sa praktycznie do każdej gry i boty raczej też a powiekszenie forum o jeszcze jeden dział raczej niebył by złym pomysłem

jestem na: TAK

15221.gif

Opublikowano

Nie ze admini sie nie interesują tylko nie ma powodu żeby dodawać... każdy mówi ze boty/haxy są a nikt nie da... już Soldek kiedyś mówił (chyba on) ze żeby powstał dział dajcie opis gry jakieś hacki tedy może powstanie zróbcie to w ankiecie i wtedy administracja sie zastanowi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepiej, żeby nie powstało....

nie podoba mi się całkowicie...

i jeszcze napisz po co chcesz, żeby powstał taki dział...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

a niech se jest jeszcze jeden dział. Nikomu to nie przeszkodzi (niech mpcforum się rozwija)

#Co do gry:

Coś na wzór gry Silkroad Online (bottarnia, gf, turki, nooby, peel). Oprócz tego w nawiasie -.^.

Grafa ładna może zagram ale szkoda psuć kolejną grę hackami botami ;/

czy są jakiś gry online bez hacków itp

szczerze w to wątpie ;/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...