Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli bardzo ci zalezy na tym by sobie zagrac to zainstaluj windowsa XP to napewno pomoze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jednym działa innym nie...Wiele osob ma z tym problem.Na 7 tez dziala CS lecz masz cos zje..Mysle ze reinstal windowsa by coś tutaj dał

userbarwb.png

Opublikowano

Prawdopodobnie dostales bana na cfg.Pobierz nowy cfg i powinno dzialac.Jezeli nie daj znac to sprobojemy cos innego

userbarwb.png

Opublikowano

tylko szukam bez wirow !sa wogle takie?

Te wirusy co zawierają cheaty są niegroźne. Nie znajdziesz innych cheatów bez wirusów, bo każdy cheat jakiś ma. Są one po prostu niegroźne.

Opublikowano
Co to jest Pro BH

Wpiszcie na youtube ''pro bh by bubi'' ;D on takie coś przy 60fps robił sam mówił

po co piszesz jak pytanie i sam na to odpowiadasz?

76561197998026328.png
Opublikowano

@UP

Witam wszystkich.

W tym artykule postaram się przybliżyć Państwu od dawna nurtujący problem, którym jest zbyt wysoki PING.

W internecie jest mnóstwo opisów, które mówią nam jak zmniejszyć Ping, jednak tak naprawdę nie ma żadnego "gotowego" sposobu na jego zmniejszenie. Głównymi czynnikami które powodują zwiększeni pingu to np. praca różnego typu programów p2p w tle systemu, różnego rodzaju komunikatory, mała przepustowość naszego łącza, oraz inne programy pobierające w jakimś stopniu nasz transfer.

Następnym powodem naszego problemu, może być zainfekowany system poprzez wirusy, robaki itp. Tego typu "śmieci" mogą znacznie obniżyć wydajność naszego łącza internetowego. Poniżej podam sposób w wyniku którego Nasz ping powinien zmaleć.

Zmniejszenie pingu poprzez zmianę konfiguracji systemu

Niewielka część z Nas wie o tym, że Windows XP Professional oraz Vista w podstawowych konfiguracjach uruchomione mają funkcje "UPDATE". Funkcja ta została stworzona specjalnie po to, aby rezerwować 20% przepustowości naszego łącza internetowego. Wyłączenie takiej rezerwy może zmniejszyć twój ping nawet o 5-10 ms.

Aby wyłączyć ową rezerwę należy uruchomić narzędzie "ZASADY GRUPY". Uruchamiamy je następująco: Menu Start -> Uruchom, tam wpisujemy "gpedit.msc" następnie wciskamy "OK". Na naszym ekranie ukaże się pożądane narzędzie.

Z menu po lewej stronie wybieramy "Szablony Administracyjne" następnie w głównym oknie wybieramy opcję "Sieci" potem "Harmonogram Pakietów QoS" i "Ogranicz Rezerwowalną Przepustowość". Do naszej dyspozycji mamy teraz 3 pozycje: Nie Skonfigurowano, Włączone, Wyłączone. Wybieramy opcje "włączone" i w okienku "Limit Przepustowości" (%) ustawiamy na 0 ( zero ). Następnie klikamy "Zastosuj" i OK. Teraz już możemy zamknąć okno "Zasady Grupy".

Zostaje nam teraz zrestartować komputer. Po zrestartowaniu cieszymy się pingami o 5-10 ms mniejszymi.

Źródło:

http://cs-guide.net/duzy-ping-zmniejsz-go/

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Witam !

Mam problem = S.

Gdy włączam C.S'a 1.6 , próbuje pobrać jakieś serwery lecz niestety bez skutecznie. Nie wiem czemu ,ale nie mogę pobrać żadnych serwerów.Zawsze jest napisane "Could not contact master game server to retvire server list"Mógłby mi ktoś napisać co mam zrobić - szczegółowo opisać ; p .Bo nie jestem za bardzo wtajemniczony w tą grę : >

Dzięki za odpowiedź ! Pozdrawiam !

Opublikowano

@Up to ci pomoże

http://www.mpcforum.pl/topic/56486-tut-wyszukiwanie-serwerow/

userbarwb.png

Opublikowano

Czesc.Kupilem sobie ostatnio steama pierwszy raz.Problem tkwi w tym ze nie mam pojecia jak dodac gry(counter strike) tak aby dzialaly serwery z non steam jak i soruce.Na YT widzialem jakies pobieranie.Bardzo prosilbym o pomoc jak dodac ta gre.Dziekuje z gory.

Za pomoc dam ZAJEBISTEGO +.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam problem z cs, a raczej z kartą graficzną.

O tuż mam starą kartę graficzną "ATI RADEON 9200 Pro Familly (pro sec Familly).

Od jakiegoś czasu nie działa mi możliwość zmiany grafiki na "OpenGL" wyskakuje błąd, myślałem nad instalacją nowych sterowników lecz gdy wchodzę na oficjalną stronę by pobrać stery na moją kartę wyskakuje tam błąd

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx

"Unauthorized Download

We're sorry, but this download request cannot be authorized. As an option, you may visit any of the pages below for information about our services and products"

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

Mam taki mały problem a więc :http://www.youtube.com/watch?v=7LSr5bWaNU0 Wszystko w filmie o co kaman proszę o odp :>

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...