Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam internet radiowy 1mb. Komputer kupiłem 2 lata temu od tamtej pory net śmigał mi w miarę dobrze ping w cs - 40-100. Od jakiegoś czasu komputer zaczyna się powoli zamulać, net chodzi w miarę ( lepiej lub gorzej ) a ping w cs mam 40-1000 ! nie wiem co jest skacze jak głupi jest 60 zaraz 300 itd. nie da się grać. Macie jakieś rady, programy może to wina komputera, nie wiem POMOCY.

30375130.png 1074500842.png

Opublikowano

Witam, mam internet radiowy 1mb. Komputer kupiłem 2 lata temu od tamtej pory net śmigał mi w miarę dobrze ping w cs - 40-100. Od jakiegoś czasu komputer zaczyna się powoli zamulać, net chodzi w miarę ( lepiej lub gorzej ) a ping w cs mam 40-1000 ! nie wiem co jest skacze jak głupi jest 60 zaraz 300 itd. nie da się grać. Macie jakieś rady, programy może to wina komputera, nie wiem POMOCY.

30375130.png 1074500842.png

Na forum masz dużo poradników jak zmniejszyć ping, poszukaj.

Opublikowano

Lamerskie pytanie ode mnie.

Otóż przy instalacji steama, wybrałem partycje systemową.

Zlewałem na to bo sądziłem że na 1.6 mi wystarczy.

Sprawiłem sobie Source'a wraz hl2dm etc. i teraz problem.

Fail, kończy się miejsce na dysku.

Czy taki myk się uda? Kopiuje foldery z grami, instaluje steama na powiedzmy E:\, i tam wciepuje foldery.

Czytałem że mogą wystąpić problemy itd. ale jedna osoba pisała tak, druga inaczej i prawie pierd*lca dostałem ;xx

Sam sprawdzić mógłbym to dopiero za kilka godzin gdyż pobieram własnie sursa,a przy moim necie to się zesrać idzie ;xx

Opublikowano

Hej właśnie co do Countera. Ściągnąłem sc-a do tego patch v23 wszystko git grałem przez tydzień wszystko elegancko chodziło aż do wczoraj. Grałem wczoraj ok. 3godzin w cs-a i gram gram gram nagle wywaliło mnie do pulpitu ;/ właczam z powrotem i naciskam na serva 2 razy i ładuje się i znowu wywala do wyboru servów;/ Pomóżcie A na 2 kompie jest ok tylko nie działa fighter fx ;p właczam fightera ustawiam 2 dolne pola wolne wlaczam haxa pozniej sc-a i nie działa czemu?... Na dodatek ogólnie nie gram na czitach tylko jak mi sie znudzi ;p a to jakies 4h grania. I tak nowy patch wszystko elegancko się zainstalowało. I wbijam (bez czitów) na sc-a wybieram server oczywiście wiekszość nie działa bo wywala do do wyboru servera a jak juz mnie połączy to nie moge się ruszać strzelać moge tylko obracać kamere i klikac w menu i klawisz esc;/ Proszę o pomoc plx:) Aha cs 1.6 non steam gram:) fajna atmosferka polecam:)

Opublikowano

Lamerskie pytanie ode mnie.

Otóż przy instalacji steama, wybrałem partycje systemową.

Zlewałem na to bo sądziłem że na 1.6 mi wystarczy.

Sprawiłem sobie Source'a wraz hl2dm etc. i teraz problem.

Fail, kończy się miejsce na dysku.

Czy taki myk się uda? Kopiuje foldery z grami, instaluje steama na powiedzmy E:\, i tam wciepuje foldery.

Czytałem że mogą wystąpić problemy itd. ale jedna osoba pisała tak, druga inaczej i prawie pierd*lca dostałem ;xx

Sam sprawdzić mógłbym to dopiero za kilka godzin gdyż pobieram własnie sursa,a przy moim necie to się zesrać idzie ;xx

Taa Ale musisz usunąć stary steam Np C:/Program Files/Steam Bo jak będziesz instalować sourca to zainstaluje ci się na C: a nie na F: czy tam E:.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Siema.

Chciałbym potrenować surf na boty w CS:S

Macie może jakieś sprawdzone ustawienia.

Z góry dzięki.

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Witam skąd można pobrać najnowszy path do CSS non steam??.Szukam szukam i znaleść nie mogłem a jak znalazłem ruską wersje to k... nie działa.

Opublikowano

ale mi chodzi ze jak juz go włącze, to tam gdzie powinno byc "wyszukaj server " dodaj do ulubionych" itd.. Zamiast tych nazw jest "???????????????????????????????"

Opublikowano

Dlaczego po zainstalowaniu cs non steam 1.6 i patcha v23 lub v26 lub v35 (więcej nie sprawdzałem) nie potrafie wejsc na zaden serwer. Wygląda to tak jakbym nie miał połączenia z internetem. Antywirus wyłączony router (brak) firewar wyłączony . Do favorite nie potrafie dodać serwera a przez komende CONNECT tez nic. CS zawsze mi działał bez większego problemu. mam na kompie 2 windowsy XP pro SP3 i Win 7 ultimate (32bit) na obu ten sam problem. Prosze o odpowiedz pozdrawiam.

#/edit

Wyskakuje mi przy połączeniu prze komende connect powiadomienie failed to contact game serwer

POMOGLEM DAJ +

63507274.pngWielkimt2.gif

Opublikowano

Dlaczego po zainstalowaniu cs non steam 1.6 i patcha v23 lub v26 lub v35 (więcej nie sprawdzałem) nie potrafie wejsc na zaden serwer. Wygląda to tak jakbym nie miał połączenia z internetem. Antywirus wyłączony router (brak) firewar wyłączony . Do favorite nie potrafie dodać serwera a przez komende CONNECT tez nic. CS zawsze mi działał bez większego problemu. mam na kompie 2 windowsy XP pro SP3 i Win 7 ultimate (32bit) na obu ten sam problem. Prosze o odpowiedz pozdrawiam.

#/edit

Wyskakuje mi przy połączeniu prze komende connect powiadomienie failed to contact game serwer

POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

@ up.

Moze nie dodales pliku masterservers.vdf ?.

Ja osobiscie mialem po zainstalowalniu patcha v23, plik " cs_russian" w folderze z cs'em... Usunelem go i wszystko dziala juz, servy wyszukuje.. jedyny problem to tylko "??????????????" wszedzie ;;f

Opublikowano

A ten plik masterservers.vdf gdzie ma być dodany ?? ja go mam osobiscie w :\Program Files\Valve\platform\config\

a zadnego pliku cs_russian ani czegos podobnego nie mam w foldeze z cs`es

POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

ja szukam jakiegos pathe czy cośbo jak wchodze żeby zagrać na necie w CS:S to pisze coś tam że wersje mam za stara

Daj + to nie boli a mnie uszczęśliwi :) ++++++

10 postów[V]

30 postów[V]

50 postów[V]

100 Postów[V]

150 Postów[V]

200 Postów[X]

230 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

500 postów[X]

700 postów[X]

1000 postów[X]

Opublikowano

Witam. Mam pytanko czemu jak robie cj czy jak to tam sie nazywa to zamiast kolorowych kresek mam czerwono-zolta ;/, czekam na odp. ( dodam demko na ktorym to widac ;] )

demko:

http://www.speedyshare.com/files/25960548/ja.rar

Pomogłem? daj + :)

Opublikowano

ja szukam jakiegos pathe czy cośbo jak wchodze żeby zagrać na necie w CS:S to pisze coś tam że wersje mam za stara

Jeśli masz piraconego CS:S, to nie możesz wejść na każdy serwer. Szukaj serwerów Non Steam, w google, albo gdzieś.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Moja kolej.

Czy jak wejdę na jakiś serwer w multiplayer i jest nowa mapka, to ona się pobiera.

Mogę potem grać na niej z botami?

Np: Mod w którym jest się ninją, druidem czy tam barbarzyńcą.

Da się?

Opublikowano

Wszystkie pliki mam dobre. Steam mi tez nie działa (mialem od kolegi)

POMOGLEM DAJ +

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem.

Otóż jak włączam CS 1.6 to nie mam menu.

Brak Menu (Klik)

Co zrobić żeby menu znów było?

Bo teraz żeby wejść na serwer muszę używać komendy "connect" a to dość niewygodne.

Proszę o pomoc będzie 5+.

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem.

Otóż jak włączam CS 1.6 to nie mam menu.

Brak Menu (Klik)

Co zrobić żeby menu znów było?

Bo teraz żeby wejść na serwer muszę używać komendy "connect" a to dość niewygodne.

Proszę o pomoc będzie 5+.

Reinstallowałeś CSa?

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...