Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uhh aff

Kupiłem se steama i powiem wam to wina tego CS'a Non-Steam

Gram na cs'ie z steam'a wszystko ładnie śmiga nie ma lagów no zależy jak są nemesisy to są ;D

A tak to normalnie gra chodzi płynnie.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Witam mam taki oto problem jak gram w cs'a na steamie to widze avatary swoich przyjaciół ,co mam dodanych na steamie no i jeszcze swój a innych nie ,dlaczego :/

Mam tak od kiedy wysłałem do suppotu przypomnienie hasła .Dodam jeszcze że mam zbanowanego steama ale chyba to nic niema do rzeczy .

Za pomoc dostanie kilka +

@@

no sory ale ja gram na serwerach steam .

Opublikowano

Może tam grają non-steam'owców, a oni nie mają avatarow wiec nie widać .

@Mój problem

Wie ktoś jak dodać boty na steam'ie w new game ?

Ma ktoś sprawdzonego linka do zbotów, podbotów ?

Z góry thx limit +

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo jedynie zmiana dostawcy internetu pozwoli Ci grać na tym serwerze ;x

Nie słyszałem o żadnym sposobie na ominięcie bana na neo.

Opublikowano

^^ Jak zrobić własny serwer zombie mod ? albo obojętnie jaki ,ale żebym mógł potrenować latanie jetpackiem bez tracenia czasu na zdobywanie Ammo Packów.

GG 964688

lub tutaj

nagroda:

limit + przez 1 tydzien,5*****,i jeszcze wymyślę coś ^^

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem stworzyć coś w Valve Hammerze, ale mam takowy problem. Konfigurowałem VHE i po ponownym odpaleniu wyświetla się informacja, że w danym folderze nie ma pliku "gameinfo.txt". Moje pytanie jest takie: Gdzie mogę znaleźć "gameinfo" (skoro go nigdzie nie ma?), lub jak stworzyć własne, bądź gdzie ściągnąć.

Z góry, dzięki . ~~

Btw. VHE odpalam przez Source SDK.

@edit

Ok, wziąłem z folderu half-life'a gameinfo i działa. :>

@edit2

Aha, teraz nawet nie widzę na liście Half-life do edycji.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Tylko w cs'ie Ci tak muli ? Ściągnij sobie program ccleaner i go użyj. Jeżeli masz tam tylko w cs'ie proponuję zrobić jego re-install.

Rak tylko w cs a co to reinstala to juz robilem i w dodatku jak wejde w cs i jesli uda mi sie na jakis serv wbic i klikne spacje to na pulpit mnie wywala. A w grze nazywam sie UN MARE DISTRUS chociaz nie dawalem takiej nazwy nie wiem o co chodzi nawet probowalem innego patcha v35 ale tez nie dziala.

Jestem sobą nie udaje dorosłego w Warrocku bo to bez sensu.Staram sie grać na skillu bez cheatów he d;)

10 postów [x]

20 postów [x]

30 postów [x]

40 postów [x]

50 postów[x]

60 postów [x]

70 postów [x]

80 postów[x]

90 postów []

100 postów []

110 postów [] http://crossfire.cfps.pl/syg

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

http://crossfire.cfps.pl/sygnatura/rpsforfight_2_14.png

Opublikowano

Co do tej nazwy i spacji.

Wrzuć cfg. Być może wbiłeś na jakiś ruski server który ingerował Ci w cfg, zmieniając nazwę, a pod spacją możesz mieć binda na quit, przez co po nacisnięciu wyłączy Ci cs'a.

Opublikowano

Witam otóż wczoraj grałem sobie na jednym serwerze w Cs 1.6 później wyszedłem a tu nagle daje tak QUIT wchodzi mi na serwa Find Servers wchodzi mi na tego samego serwa.

Ok myślałem że re-instal coś da ale znowu przy instalacji zacina się w momęcie po wybraniu języka ładuje się pasek do końca i ścina! Po chwili wywala error :

2v306s5.jpg

Pomóżcie prosze !

@proszę moderatora o usunięcie tego posta już się uporałem z problemem !

esar.png
Opublikowano

Co do tej nazwy i spacji.

Wrzuć cfg. Być może wbiłeś na jakiś ruski server który ingerował Ci w cfg, zmieniając nazwę, a pod spacją możesz mieć binda na quit, przez co po nacisnięciu wyłączy Ci cs'a.

A moze wytlumaczysz cos bardziej skad to cfg wziasc i co to ten bind jak sie go pozbyc i wogole co zrobic zeby bylo wszystko dobrze ;p

Jestem sobą nie udaje dorosłego w Warrocku bo to bez sensu.Staram sie grać na skillu bez cheatów he d;)

10 postów [x]

20 postów [x]

30 postów [x]

40 postów [x]

50 postów[x]

60 postów [x]

70 postów [x]

80 postów[x]

90 postów []

100 postów []

110 postów [] http://crossfire.cfps.pl/syg

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

http://crossfire.cfps.pl/sygnatura/rpsforfight_2_14.png

Opublikowano

CFG jest to config, a inaczej plik zawierający ustawienia gry, klawiszy, etc.

Znajdziesz go w folderze cstrike bądź cstrike_polish, nosi on nazwę config.cfg

Bind jest to komenda przypisana pod dany klawisz, byś miał do niej szybki dostęp.

Możliwe jest że po wejściu na jakiś server, ingerował on w twój config zmieniając ustawienia (nick który jak sądzisz nie wpisywałeś, wyłączanie się gry po nacisnięciu spacji).

Wrzuć jego zawartość najlepiej w spoiler. (Spoiler to opcja przy pisaniu posta, piszesz [*spoiler] tutaj wklejasz treść cfg [*/spoiler] oczywiście bez *)

Opublikowano

Siema.

Mam problem z większością haxów tzn. aimbot. Ecc 5.2

Po włączeniu gry wyskakuje :

26573149845088789552.jpg

pozbyłem się błędu ale jest inny ;/

po załadowaniu gry , gra mi się wyłącza.

Opublikowano

Siema.

Mam problem z większością haxów tzn. aimbot. Ecc 5.2

Po włączeniu gry wyskakuje :

26573149845088789552.jpg

pozbyłem się błędu ale jest inny ;/

po załadowaniu gry , gra mi się wyłącza.

Jeżeli chodzi o ten error to chodzi o sterowniki do karty graficznej...Musisz poprostu poszukac nowszych sterownikow na http://www.nvidia.com

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie.Wystarczy pobrac Counter Strike 1.6 nonsteam i grasz...Najlepiej jezeli bys pobral takze patcha v23 do niego.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zainstalowałem CS'a 1.6 v7, patcha v23. Skopiowałem plik MasterSerwer, zrobiłem tylko do odczytu i gdy włączam CS'a wyskakuje mi TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...