Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPP - TU ZADAJEMY PYTANIA

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RoBuS2155

Najpierw przeinstaluj Counter Strike'a, jeżeli i to nie pomoże spróbuj zainstalować pacha min. v30. jeżeli problem będzie dalej się powtarzał daj znać.

YOUTUBE: KLIK

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Owszem da się służy do tego program Valve hammer editor 3.4

Jednak jak się tworzy to musisz poszukać najlepiej w google. Wpisz tworzenie map cs i powinno by ci wyskoczyć na 1 miejscu

a po za tym może ktoś mi też pomoże??

Dlaczego po zainstalowaniu cs non steam 1.6 i patcha v23 lub v26 lub v35 (więcej nie sprawdzałem) nie potrafie wejsc na zaden serwer. Wygląda to tak jakbym nie miał połączenia z internetem. Antywirus wyłączony router (brak) firewar wyłączony . Do favorite nie potrafie dodać serwera a przez komende CONNECT tez nic. CS zawsze mi działał bez większego problemu. mam na kompie 2 windowsy XP pro SP3 i Win 7 ultimate (32bit) na obu ten sam problem. Prosze o odpowiedz pozdrawiam.

Wyskakuje mi przy połączeniu prze komende connect powiadomienie failed to contact game serwer

Wszystkie pliki mam dobre. Steam mi tez nie działa (mialem od kolegi)

POMOGLEM DAJ +

63507274.pngWielkimt2.gif

Opublikowano

Witam.

Jeśli grałem na pewnym serwerze na non-steam to gdy przeżuce się na steam wszystkie te statystyki będą zapisane na steam?

Nie będę musiał robić wszystkiego od nowa.?

Opublikowano
Witam, mam internet radiowy 1mb. Komputer kupiłem 2 lata temu od tamtej pory net śmigał mi w miarę dobrze ping w cs - 40-100. Od jakiegoś czasu komputer zaczyna się powoli zamulać, net chodzi w miarę ( lepiej lub gorzej ) a ping w cs mam 40-1000 ! nie wiem co jest skacze jak głupi jest 60 zaraz 300 itd. nie da się grać. Macie jakieś rady, programy może to wina komputera, nie wiem POMOCY.

Użyj programu CCleaner, powinno pomóc. Jeśli nie pomoże to jak kolega wyżej przeinstaluj system.

Opublikowano

siema mam pytanie bo gram sobie w Csa wszystko git tylko serw na którym gram był przeciążony dodałem do ulubionych inny serw i gram sobie na nim gram i w końcu wychodzę z Csa bo wyszedłem z psem na spacer potem wracam chce grac i włączam Csa i zamiast mi wchodzi w ulubione albo w nowa grę wchodzi mi na tamtego serwa i nie mogę grac na żadnym innym tylko na tym serwie jest jakaś możliwość żeby uratować czy od nowa trzeba instalować ?

Opublikowano

@siwy, z tego co wyczytałem na google, niby karta supportuje opengl, ale czy nic się nie stanie to nie mogę gwarantować.

@strogin, trochę chaotycznie napisane, ale mam rozumieć że po kliknięciu na np. New Game, łączy Cię od razu z serwerem tak?

jeśli tak, to spróbuj pobrać ten oto plik :

http://www.multiupload.com/6QEOKREG4M

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=10add2168796b8a660137b67b34f972d4e9713ff9ec3a0fe08c17f7b583233fc-1295359979

Po pobraniu kliknij na niego prawym, następnie 'Właściwości' zaznacz tylko do odczytu, i wklej do

Ns :

\cstrike\resource

Steam :

\steamapps\nazwa-konta\counter-strike\cstrike_polish\resource

Opublikowano

Siema .

Mam problem z CS'em , wyłącza się.

A tak szczegółowo to :

Gram sobie w CS'a i mam Cl_Flush_EtinityPacket (czy cus takiego) i ten blad zacina mi csa na jakies 5sekund (zawsze tak bylo [przeboleje] wszyscy z mojego miasta co maja neta od tego netodawcy tak maja , ale im sie po tym errorze nie wylacza cs) Po tych 5 sekundach cs sie "odcina" na 1 sekunde po czym znowu sie zacina i to tak jak na starych kompach stare gry ( dzwiek z tej 1 sekundy przerwy pomiedzy dwoma zacieciami powtarza sie ) i juz nic tylko zakoncz proces. Uzylem CCleaner i nie pomoglo , robilem reinstal systemu ( nie pomoglo ) . W dodatku dodam , że nigdy tak nie miałem (dopiero od niedawna ) . Jak coś to normalnie mam ping po 130 i musze w menedzerze zadan zmieniac priorytet na niski , poczym mam ping po 20 .

P.S nie wiem czy ostatnie zdanie jest wazne ale warto bylo dodac

@EDIT

Gram na steamie

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Witam...

Jestem nowym graczem CS 1.6

i tu pytanie o co chodzi z tym "ping"

wyszukałem w google raz poradnik ale nic

i często mnie wywalali "ogarnij ping" ;/

słabe łącze internetowe czy co ?

pomoże ktoś ?

tu lub pw

@Edit

mam windows 7

Opublikowano

@up.

dodaj do cfg bindy :

bind "klawisz" "famas;primammo"

bind "klawisz" "galil;primammo"

@KrólNinjów.

Ping można nazwać jednostką 'lagów' że tak to ujmę.

Przy słabym łączu,pobieraniu czegoś,etc zwiększa Ci się ping.

Powoduje to że masz lagi w grze, a zarazem 'klatkuje Cię' przez co spada Tobie gra się niewygodnie, a innym ciężej jest Cię trafić.

Zazwyczaj na serwerach nie tolerują dużych pingów.

Polecam Ci wyłączenie antyvira, zapór, programów typu GG/Skype, innych które moga pobierać aktualizacje.

Polecam też skorzystać z programu HLTOOLZ który pomoże Ci dostosować ustawienia do twojego łącza.

@ernest od dawna masz ten problem?

próbowałeś reinstalla csa?

Opublikowano

Problem mam od dwoch tygodni , robilem formata na dysku ze steamem , dysk C tez byl usuwany bo wgrywalem nowego windowsa.

Jak cos to windows7

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Próbowałeś pozmieniać rate, bez zmiany priorytetu procesu?

Może masz niewłaściwe rate, i dlatego taki wysoki ping, a błąd jest efektem zmiany priorytetu na niski.

Opublikowano

Witam.

Mój problem polega na tym gdy gram na serwerach ZM jak i innych gdy patrzę się w strone gdzie jest dużo graczy, zombie lub teksturek dużo nawalonych

Ping mi strasznie skacze dociąa nawet do 150 :/

Nawet komenda cl_updaterate 40 nie pomaga.

Poprostu patrzę się w strone np.nemiesa w którego atakuje z 20 ludzi to mi już się cs zacina i ping do 200 nawet dochodzi :s

Mógłby ktoś mi z tym pomóc ?

to mi nie daje grać :F

Daje 3 limity + lub minus lub kto co woli .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Tak już jest, sam niestety mam podobny problem, dużo osób (serwery ZM zazwyczaj są oblegane przez graczy) dużo skinów, efektow etc., ja osobiście podmieniłem teksturki zombie, na terrorystow, troche fpsy mi skoczyły, mniej laguje, ale trudniej odróżnić klasę zombie, i nie ma tego klimatu. Żadna komenda niestety nie pomoże ;x

Opublikowano

pobrałem : Counter Strike: Source DigitalZone (07-07-2005) Instalka + patch v16+ patch v17. zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją i mam problem czemu mam wszystko po rusku

Opublikowano

BunZ, modele wziąłem z standardowych skinów TT, tylko pozmieniałem nazwy i pozamieniałem.

Owszem może być to też przez to, HD wersja, więcej szczegółów, detali, ale to aż takiej różnicy nie robi, na zombie modach zawsze przy spadają fpsy/rośnie ping.

Bydlak, może przy instalacji przez pomyłkę wybrałeś ten język?

Opublikowano

Już kiedyś próbowałem zmienić tapetę w cs 1.6 zrobiłem wszystko jak w poradnikach i nic nadal taka sama.

Tak samo z sprayem(sprejem) robię jak w poradnikach to jest nadal taki sam. A ostatnio jak zreinstalowałem CS to wgl nie widzę sprayów.Gram na jailu i bardzo się przydają.

Czekam na pomoc.

@Edit

Jak jeszcze gram na diablo modzie i ktoś ma nuke(bomba) to mi gra się wyłącza.

Mam windows 7 ultimate x64

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...