Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Na Plikach 2010

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz napiszę temat ...

Macie tutaj temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/283644-downloadmysql-na-plikach-2010/

Testujcie, bo nie wiem czy działa ...

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już wiem!

@UP

SCHITIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! KOCHAM CIĘ ! TWOJE PLIKI SĄ NAJLEPESZE! POZDRAWIAM !!!! HHAHAH WIEM CZEMU WAM NIE DZIAŁA HAHAHAAHHAHAHAH :D Schiti oczywiście max '+' oraz '5' :) Pozdrawiam.

KILKA DOWODÓW ŻE TO NIE FAKE.

http://img408.imageshack.us/g/0126004658.jpg/

Zapraszam nie długo na ArtegaMt2. BETA! Będzie ona narazie na Hamachi w celu testowania Eq.

Czyli taki 4Fun tylko na 1 sieci! :) Aby grac mogli tylko wyjątkowi! Więcej info w najbliższych dniach! Pozdrawiam.

Pozdrawiam, Slowbe86.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie jest to niemożliwe fakt.

ale te twoje s/s dowodzą tylko tego, że wstawileś do ftp pliki item / mob_proto

bo tak nic nowego nie widze ^^ wybacz

Opublikowano

Przekonasz się jutro! :0

Tylko nie umiem ogarnąć tego że ja normalnie mogę grać, a kolega z innym IP nie może wejść na postać, bo konto ma zrobione, postać też sobie zrobił, ale jak już wchodzi w gre to go wywala. I tak cały czas. Jak temu zaradzić? ;/

userbarwb.png

Opublikowano

Spolszczanie zakończone ;) All po polsku :D Ale trzeba sie narobic, nie tak prosto tu spolszczyć idzie wszystko.... Ide spac dobranoc ;)

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Opublikowano

damomo tak pliki narazie mam na hamachi.

@SCHITTI

Jakie są passy do MYSQL i FTP, ponieważ ja sam zmieniłem ale potem localhost ich nie czyta... Tylko 1 raz je odczyta, a potem failed conected localhost. Ustawiałem na 12345 i bez hasła, ale dalej to samo. Nie wiem co dalej, proszę o pomoc! :)

userbarwb.png

Opublikowano

@Up, nie zgodze się z Tobą, od 4 dni mam te pliki, i powiem Ci ze jestem zadowolony jak nigdy. Oczywiscie, trzeba było troszkę pokombinować, ale teraz śmiało mogę powiedzieć, ze za 2 miesiące będziecie mieli konkretny serwer - kupuje dedyka i stawiam na tych plikach. Są naprawde bardzo szybkie, kicki za hacki, można z nimi robić niewyobrażalne rzeczy ;) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich do pobierania właśnie tych plików. Aha, jeśli Ci chodzi o OBJECT, to sprawdz co masz w liscie locale_list w folderze quest. Komendą sh make instalujesz questy właśnie z tej listy - co w następstwie prowadzi do powstawania "badziewia" w OBJECT.

...mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa...

Pasjonat
Opublikowano

wyjaśni ktoś może co jest przyczyną "Zostaniesz połączony z serwerem" ?

Opublikowano

Jeśli zainstaluję te pliki na czystym FreeBSD, ustawię wszystko pod hamachi to czy ludzie będą mogli łączyć się z serwerem z klienta 2010? Oraz drugie pytanie: Czy będzie też na hamachi widoczny level koło nicku? (oczywiście na kliencie 2010) Trochę dużo roboty, trzeba się troszkę namęczyć (stwierdzam to po przeczytaniu wszystkich stron) dlatego pytam. Z góry dziękuję za odpowiedź osobom, które to SPRAWDZIŁY, a nie domniemają się odpowiedzi na ów pytania :)

Opublikowano

Jeśli zainstaluję te pliki na czystym FreeBSD, ustawię wszystko pod hamachi to czy ludzie będą mogli łączyć się z serwerem z klienta 2010? Oraz drugie pytanie: Czy będzie też na hamachi widoczny level koło nicku? (oczywiście na kliencie 2010) Trochę dużo roboty, trzeba się troszkę namęczyć (stwierdzam to po przeczytaniu wszystkich stron) dlatego pytam. Z góry dziękuję za odpowiedź osobom, które to SPRAWDZIŁY, a nie domniemają się odpowiedzi na ów pytania :)

Tak i tak ;)

3053080006.png

Pasjonat
Opublikowano

3UP

nie. po wgraniu plików serwerowych nie wgrywałem nic. pliki 2010 i mysql 2010 wgrywałem.

Pasjonat
Opublikowano

oglądałem game w plikach serwerowych i mam pong 1234abcd5678efgh a łączyć się chce z clienta bety to tam też chyba dobry pong jest.

Opublikowano

oglądałem game w plikach serwerowych i mam pong 1234abcd5678efgh a łączyć się chce z clienta bety to tam też chyba dobry pong jest.

w becie jak sie niemyle to pong to: testtesttesttest : testtesttesttest

3053080006.png

Pasjonat
Opublikowano

a w jakich plikach tam mam zobaczyć jaki jest pong ?

Pasjonat
Opublikowano

to dziwne bo w pliku metin2client.bin jak wyszukuje pong 1234abcd5678efgh lub testtesttesttest to mi pisze że nie ma ani jednego ani 2. w cliencie globala PL też szukałem i też nie ma. Może ktoś wrzucić metin2client.bin z ustawionymi pongami ?

Opublikowano

spróbuj z tym:

http://www.speedyshare.com/files/26547065/laucherbysrulian96.exe

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b3f5f28cbfe0bd4aa90c99505c7fadccbe8b6921da00a9a71f8f2a84a30a34f4-1296241070

3053080006.png

Pasjonat
Opublikowano

też nie działa. Serwer pokazuje że jest normal a w consoli jeszcze caly czas wyskakuje

conect: conection rufused

Pasjonat
Opublikowano

a game miałem dać do

game, game99

i do auth pod nazwa game czy auth ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...