Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinayt2 [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy jest problem wbicie 1 skilla dropiąć/kupując od graczy KU???

Po 2 okno statusu odbugowane ściągnij łatkę ze strony głównej.

Jeżeli masz łatkę to nic nie buguje eq:).

Pozdrawiam i Dobranoc.

sygna2.png

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testujemy nowe mooby. Mapa jest już gotowa trzeba dodać resp mobów i tyle : >. Zostały dodane srebrne/złote/białe hwangi lecz jeszcze kończymy robić system ulepszeń.

sygna2.png

Opublikowano

jest 08:37 i zadne ch nie dziala wiesz moze czemu?

z gory dzieki za info

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Nic nie wiecie a się udzielacie . Serwer od początku miał bugi , luki itp . Rocket dostał pasy do bazy i stworzył nowego usera , gdy areq zobaczył że ktoś ma pasy do bazy odrazu je zmienił , ale nie wiedział że Rocket zrobił nowego usera . A potem usunął połowe potrzebnych plików . A zrobił do dlatego że Blowjob mu pozwolił i AreQ nie potrafił ogarnąć serwa ( Głównie mowa tu o zombie v2 , bugi , luki itp ) . Kase ma Blowjob i podobno idzie na Nowego dedyka który będzie bardziej dopracowany itp . Temat jak dla mnie do zamknięcia .

Opublikowano

Mi to lotto czy serv bedzie z ta baza czy nowy ale niech oddadza kase za is !!!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

czemu wszyscy kity wciskaja w tych opisach tematu "serwer jakiego nie widziales" no rzeczywiście - kolejny syf taki sam jak inny.

ODDAWAC MI ANIME!!!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

no wielka szkoda że serwer jest off bo chciałem sobie pograć ale liczę na was że będzie drugi serwer i nie będzie takiego błędu jak na tym pierwszy pozdrawiam ;]

Bob+Marley+-+Rastaman+Vibration.jpg

szczerze mnie to nie obchodzi co mi dasz ale jak już musisz to daj delete.pngi bullet_star.png5;]

Opublikowano

Szkoda serwa, ale słyszałem ze AreQ już jest w trakcie stawiania nowego więc czekam z niecierpliwością.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam jedno pytanie. ^^ Poniewaz niestety serwer jest off. lecz ma byc Jeszcze jeden serwer wiec Byl taki priv Triadica Lecz all konta sie zbugowali i stworzyli 2 priv Tiveria i tam bylo tak ze kazdy odzyskiwal to co mial na Tradiadicy tak tez teraz bedzie odzyska sie to co mialo na MetinAYT2 czy trzeba grac od paczatku?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Publikacja chyba do zamkniecia bo juz od dawna serwer nie dziala.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

serwer najlepszy na jakim grałem 0 noooboów wielu znakomitych ludzi ktorzy zawsze ci pomogą. Nie ma zawiele nowości ale to jets wielką zaleta. Zamiast mieć na serwerze w 1 dzien 100+ tam naprawde trzeba sie nameczyc ale naprawde warto. ZAPRASZAM ZWIERZYK Chunjo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...