Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinayt2 [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba sie pomyliliscie ... Sa kd 80 % bo z takim kd z nimfa walilem po 20 k z wira 0 na ludzie . A btw serwer sie robi glupi i po chwili odechciewa sie grac bo sie nudzi i jest tam 0 pvp bo jeden skill i kazdy pada . czyli kto pierwszy ten lepszy

wakow9.png
Opublikowano

kolejny serwer naruto =)

już 3 ? czy 4 ?

z tego co pamiętam, to TNL, KingWorld..

Wszystko pod IS !

ni polecam

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Każdy pisze co chce. Serwer Pod IS by był gdybym te itemy typu stalek, zatrutych hwangów itd sprzedawał powiedzmy po 10zł. Każdy item ma swoją cenę myślę , że dopasowaną do trudności zrobienia itemu w grze. Poprostu każdy kupuje jeśli chce, a jesli nie droga wolna może zrobić w grze.

sygna2.png

Opublikowano

Rzecz jasna każdy napisze coś złego na temat serwera tzw "Wroga" bo widze masz swój ulubiony serwer albo jest on twój i w pewien sposób chcesz zaniżyć opinię na temat mojego. Więc może to być również twoja wypowiedź na temat serwera ale tutaj pokazujesz ile masz lat używając określenia serwera "żal".

sygna2.png

Opublikowano

Albo areQ już zablokował spol ale coś źle wrzuciłeś.

Chciał bym poinformowac iż na forum powstał konkurs "Na Najpiękniejszego Gracza MetinAYT2"

Link do tematu :

http://www.forum.metinayt2.pl/viewtopic.php?t=331

Zaprszam do brania udziału

sygna2.png

Opublikowano

Małe problemy techniczne i drop ku zostanie dodany koło godziny 12-13. Przepraszamy i prosimy o cierpliwość.

sygna2.png

Opublikowano

Serwerek fajny ale jest kilka ale : )

Po 1. Interfejs jest zbugowany . . . Chodzi mi o to okienko ze statusem .

Po 2. Z żółci dropią itemki , których nie widać i zawalają eq .

I jeszcze mam pytanie . Czyli mamy wydropić 55 ku z metków żeby wbić nowego sklila ?

1190824157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...