Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinayt2 [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh niestety jedne wielkie gowno:/

Chociaz by byl to najlepszy serw w polsce to z takim IS napewno nie zagram :/

Stalki +9, Bronie na 75lvl (zale, zatrute itd) +9, bronie na 80 lv syriusz itd +0, Perly, szkaty, przywolanie bosow, metinow wszystko w IS

Opublikowano

IS jest dodany tylko taki dlatego aby uzbierac na lepszy serwer jak i również nie mówimy ,że nie zrobimy więcej serwerów chcemy wam jak najbardziej umilić grę. Zawsze lepsze jest 20 gb ramu niż 4.

sygna2.png

Opublikowano

"serwer jakiego jeszcze nie widziales" takich serwow jest od chuja, wiec nie gadaj mi tu bzdur... Boziu szkoda ze Anime nie ma, to bylo cos, a nie ze teraz robia byle szajs tylko po to by miec hajs z tego

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Niewiemy dlaczego wykrywa tyle wirusów lecz mogę poręczyć , że launcher jest czysty. Jeżeli nie chcesz ściągać launchera to nie ściągaj ściągnij clienta albo sam zrób spol.

sygna2.png

Opublikowano

Serwery info wklejamy do moda od KaMeR'a

http://www.speedyshare.com/files/26430986/serverinfo.py

Skan

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=7aaa0fbd8463f0494b840a54c8060ed6-1295784226

Proszę :]

Opublikowano

To nie ściągaj . Spolszczenia też mają virusy . Tak to już jest ale one są nieszkodliwe. Jak się boicie to polecam ściągnąć clienta .

Opublikowano

Naprawiac logowanie bo chyba skrypt nie dziala ;P

Co do serwera wreszcie jakis ciekawy i normalny

wakow9.png
Opublikowano

Serv świetnie się zapowiada właśnie jestem w trakcie pobierania klienta . +'ik za reklame :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...